reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

No lody i truskawki to za mna chodza juz z 2 tygodnie . Juz nawet w sklepie truskawki widzialam ale takei te mega konserwowane , bo sprowadzone z RPA wiec nic pewnie z truskawkami wspolnego nie maja . Ale lody tez i chyba dzis zmiekne i sobie kupie , mniam mniam:-)))
Ja chyba pójdę na skróty nie będę czekała na świeże truskawki i kupie z Lidla truskawki z puszki takie w syropie zmiksuje i wszamam z lodami :-D

reklama
ja wczoraj piekłam pałeczki na dziś na obiadek ale powiem wam że wcale nie mam na nie ochoty, zjadłabym sobie właśnie coś pysznego, albo te placki ze śmietaną albo kluski z twarogiem ajjj lepiej już nie piszę, idę zrobic sobie coś do picia bo faktycznie ssie mnie niemiłosiernie :-(

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.To w sumie były kiedyś świeże truskawki ale teraz w puszcze w sosie sobie siedzą i czekają na truskawkowego łakomczucha.Coś jak brzoskwinia z puszki prawie tak samo smakuje jak świeża :-D

witam! właśnie zabieram się za nadrabianie zaległości :tak:

Dorotka duże maleństwo, fajnie ;-)
Kerna na bakterie w moczu to żurawina i urosept, a kiedy idziesz z tymi wynikami do gina?

Ja jutro mam wizytę i usg genetyczne, trochę się boję muszę przyznać :sorry: trzymajcie kciuki :sorry:

Kerna urosept jak najbardziej i wydaje mi sie ze furagin:tak:,ale idz do gina lepiej

co do truskawek to moze nasze polskie mrozone,wiem ze to nie to samo,ale moze zdrowsze niz te z rpa

Ostatnio widziałam Nigelle na TVN i robiła francuskie tosty na słodko z wanilią i właśnie sosem z miksowanych świeżych truskawek :-D
A tak w ogóle to jedzeniowo tutaj ;-)

mi lekarz przepisał żuravit to jest na bazie ekstraktu z żurawiny i wydaje mi się że pomaga miałam brać jakieś 10 dni no i nastytatyne też miałam

Normalnie dokonalam odkrycia - i to we wlasnej lodowce:-))) mam zamrozone truskawki - juz sa w misce - dwie zjadlam takie zmrozone- pyyyycha;-)))

reklama
Do góry