reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

jutro z rana od 7 otwarte tam dzwonie tzn do gentyki i jesli mi nic nie pwoiedza to jade z M do Invicty i NIE WYJDE DOPOKI MI WYNIKOW NIE POWIEDZA!!!!! ja juz nie mam sily z dnia na dzien czuje ze opadam z sil moj M tez .... my chcemy juz wiedziec ta niepewnnosc nas zabija od srodka...............:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
karolinkare szczerze współczuje i trzymam kciuki, oby do jutra, na pewno bedzie dobrze

reklama
karolinkare kochana po burzy zawsze wychodzi slonko wiec skoro tyle cie wkurzaja to napewno wszystko bedzie ok. Trzymam kciukaski :*
lilu02 – dziekuje za zyczenia :)
Trixi , Ritka – zaczynamy mysleć ,że bardziej złośliwe niż wstydliwe i spieramy się po kim. Ale mam nadzieje ,że za 3tyg na USG 4d wszystko bedzie slicznie widac.
Ja ide obrac sobie ogórka zielonego bo od 3 dni moglabym je jesc tonami :)

karolinkare kochana po burzy zawsze wychodzi slonko wiec skoro tyle cie wkurzaja to napewno wszystko bedzie ok. Trzymam kciukaski :*

Ja ide obrac sobie ogórka zielonego bo od 3 dni moglabym je jesc tonami :)

Karolinkare, ja też trzymam kciuki.

A co do ogórków to ja ogórki, sałatę, pomidory i rzodkiewki mogę jeść tonami i koniecznie ze śmietaną. Normalnie szaleństwo jakieś!!

Karolinkare wspołczuje ci tego co musisz przechodzić. Ja nadal wierze że jest dobrze no bo musi być!

Dziewczyny ja po wizycie oznajmiam że będziemy mieć CÓRCIE!
Mój to jak wyszedł z gabinetu to aż podskoczył z radości. :-D Mała ma 17cm i 300g i jak oglądaliśmy nóżki to ma cholernie długie. Tak więc mam stracha co to będzie przy porodzie jak ona tak szybciutko rośnie:szok::-). Jest piękna nieśmiała bo zasłoniła twarz rączką i co najważniejsze zdrowiuteńka.

Cześć Mamuśki!

Jednak zamurowało mnie jak któraś zapytała mnie kiedy mam termin a słysząc, że we wrzesniu powiedziała głośno "COOOO??? Dopiero??? Nie pomyliłaś się??? Z takim brzuchem??? To chyba bliżniaki, co???" Jakaś głupia, czy co?

Pozdrawiam Was i życzę miłego wieczoru.
Niemka normalnie :-):-):-D

Dała antybiotyk, bo obstawia zapalenie jamy ustnnej:-:)-:)-:)-(Normalnie jestem przerażona kolejną nocką, tak się boję, żeby znowu nie dostał takiej gorączki, to jest jakiś koszmar, ma dreszcze, bardzo płacze i ma tak nieprzytomne spojrzenie, że ja zawału dostaje... ?
Wkurza mnie jak lekarze tak profilaktycznie antybiotyki dzieciom wala, bo jak to wirus to i tak antybiotyk nie pomoze.:no::no::no:
Kiedys bylam na urlopie w Norwegii i moj synus mial taka wysoka goraczke, bardzo mi sie podobalo jak lekarz od razu wzial od niego probe slinyi zbadal , zeby ustalic czy to wirus czy bakteria. OCh kiedy tak bedzie u nas:sorry::sorry::sorry:
jutro z rana od 7 otwarte tam dzwonie tzn do gentyki i jesli mi nic nie pwoiedza to jade z M do Invicty i NIE WYJDE DOPOKI MI WYNIKOW NIE POWIEDZA!!!!! ja juz nie mam sily z dnia na dzien czuje ze opadam z sil moj M tez .... my chcemy juz wiedziec ta niepewnnosc nas zabija od srodka...............:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Wiesz ja cie podziwiam, ze sie tak trzymasz , ja bym juz chyba zwariowala. Jedz tam jutro i zrob zadyme.

Dziewczyny ja po wizycie oznajmiam że będziemy mieć CÓRCIE!

GRATULACJE SKRZACIK

gratulacje :) Moj sie tak nastawil na syna ze jak wyszlismy to powiedzial "wiesz kochanie chyba lepiej ze nie widac plci bo tak chyba lepiej niz by powiedziala ze dziewczynka, i juz bym sie nastawil a tam znow chlopiec" :) Ja uciekam na KSD na TVN :D

no kochane będzie kolejna DZIEWCZYNKA!!!!!!
poza tym Dzidzi zdrowe i wszystko jest oki :) ma ok 18 cm i wazy 265 dkg :) jak dobrze pamiętam.. :-D

reklama
Do góry