reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Jaga u nas akurat trochę mało pisze. w sumie u nas są chyba dwie mamy bliźniaków?

Ja zrobiłam dzisiaj wreszcie badania na toxo, teraz tylko czekać na wyniki...

I w czwartek połówkowe :)

reklama
Karolinkare wspołczuje ci tego co musisz przechodzić. Ja nadal wierze że jest dobrze no bo musi być!

Dziewczyny ja po wizycie oznajmiam że będziemy mieć CÓRCIE!
Mój to jak wyszedł z gabinetu to aż podskoczył z radości. :-D Mała ma 17cm i 300g i jak oglądaliśmy nóżki to ma cholernie długie. Tak więc mam stracha co to będzie przy porodzie jak ona tak szybciutko rośnie:szok::-). Jest piękna nieśmiała bo zasłoniła twarz rączką i co najważniejsze zdrowiuteńka.

gratki
no kochane będzie kolejna DZIEWCZYNKA!!!!!!
poza tym Dzidzi zdrowe i wszystko jest oki :) ma ok 18 cm i wazy 265 dkg :) jak dobrze pamiętam.. :-D
gratki

CHYBA panny górują na forum nad facetami!
Ja o swojej niuni dowiedziałam się jako jedna z pierwszych, już na początku 4 miesiąca ale to było na 80% i lekarz do tej pory nie potwierdził tego na 100% i mam nadzieję ,że tak zostanie ale jak się okaże synuś to też będę mega szczęśliwa, mam nadzieję że 1 maja na wizycie będę wiedziała na pewno.
POZRAWIAM WAS I ŻYCZĘ SŁODKICH SNÓW
ja DZIŚ robię dzień dziecka- myję tylko zęby- a co tam

Czesc !!!!:-)
Na poczatek gratulacje mamuski udanych wizyt!!!! i kolejnych córeczek :tak::-)!!!

No ja nie moge spac juz od godziny :no:
mam dzis polowkowe i troche sie stresuje :sorry:
jedno dobre ze wizyta dzis nie wieczorem tylko o 12.30 wiec jakos przetrzymam :tak:
u nas dzien zaczął sie pieknym sloneczkiem i mam nadzieje ze tak zostanie:happy:
ok mykam pod prysznic i do uslyszenia pewnie wieczorkiem :-)............

Gratuluje udanych wizyt i poznania plci :-D
Karolinkare trzymaj sie cieplutko
Dziewczyny ja od rana szaleje. Do pracy poszlam zamiast jechac. Pogoda do tego zacheca. Jest cieplo, choc troszke slonko sie chowa za chmurki. Zajelo mi to 35 minut, chociaz przed ciaza potrzebowalam 10 minut mniej :-D Juz nie moge tak szybko chodzic. Kondycja mi pada:szok: Ostatnio musialam sie wdrapac na 2 pietro w kamienicy, jak dotarlam do celu, to nie moglam zlapac oddechu.
Udanego dnia Wam zycze, ja dzis maraton- najpierw w pracy do 17, potem zakupy, a na 19 na angielski. Mam nadzieje, ze nie padne na pyszczek, a dzidzia nie bedzie sie denerwowala.

dziewczynki gratuje CORECZEK!!!

szczerze nie wiem ktora to Jaga, ale mam nadzieje,ze z dadza rade powstrzymac przedczesny porod

Ja także dołączam do gartulacji :-D Super dziewczyny !

Za jagę trzymammy mocno kciuki i modlitwą będziemy wspierac.

Dobrego dnia dziewczyny, ja dzisiaj zmykam do stomatologa, trzeba zrobić przegląd ząbków.
Do usłyszenia !

TOSIA I SKRZECIE GRATULUJE KSIEZNICZEK !!!

Witam kawowo ze sloneczkiem za oknem. Karolinkare zycze CI wielkiej cierpliwosci w dochodzeniu swoich praw i mam nadzieje ze z malenstwami wszystko ok !!!! Trzymam kciuki !!!

Dziewczyny ,dzisiaj w czasie snu jakos tak glupio sie przekrecilam ,ze wyladowalam na brzuchu i........ bol ogromny a teraz cisza .... mam nadzieje ze Kaska jeszcze spi po nocnych wybrykach :) Nie chce swirowac ,ale myslicie ze w takim wypadku moze sie dziecku cos stac ?????

Czesc dziewczyny)))
Gratluje udanych wizyt i poznania plci, rzeczywiscie dziewczynki nadganiaja chlopcow, my do wizyty 14 dni wiec jezcze sporo czasu
Karolina ja ciagle trzymam kciki i nie puszczam, a swoja droga ja bym pojechala tam wczoraj i rozmawialam z dyrektorem placowki ,bo to co oni wyprawiaja nadaje sie tylko do tv, jak mozna tak trzymac kogos w niepewnosci i w stresie

Witam się i ja w paskudnym humorze po nieprzespanej nocy :-( nie wiem co mam zrobić ale nie mogę już spać ani na lewym ani na prawym boku bo strasznie bolą mnie biodra... lekarz twierdzi że wszystko jest ok tylko poprostu miednica szykuje się do porodu (ale już w 21 tc??:szok:) próbowałam spać na plecach ale czuję że Małemu to niebardzo pasuje a mi się ciężko oddycha... niedługo nie będę spać wogóle :-( I jeszcze ta cała sprawa z wynikami Karoliny.. eh szkoda słów na takich "specjalistów"
Mimo wszystko życzę wszystkim miłego dnia i samych dobrych wieści :-)

WITAM MOJE KOCHANE:tak:
WKOŃCU PRBRNĘŁAM PRZEZ TE WSZYSTKIE STRONY,UFF ALE TEGO BYŁO:szok:

SERDECZNIE GRATULUJE UDANYCH WIZYT I POZNANIA PŁCI:tak:

SWIEŻO UPIECZONYM ŻONOM PRAGNĘ ZŁOŻYĆ SPÓŻNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA

W zgodzie serc i myśli,
a zawsze dłoń w dłoni
płyńcie tą łodzią,która zwie się życie,
jak teraz w tej godzinie.
Niech Wam życie całe płynie
w wierze,nadziei i miłości!

DOROTKO BARDZO SIE CIESZĘ ZE W CIEBIE WSZYSTKO WPORZĄDKU,JEDNAK KCIUKI SIE NA COŚ PRZYDAŁY:-) JUŻ WIDZE JAKA MUSISZ BYĆ SZCZEŚLIWA:-D

A JA MOJE MYSZKI POMAŁU PADAM NA PYSZCZEK ,JESTEM WYKOŃCZONA TYM REMONTEM,CAŁY DOM MI PRZESTAWILI DO GÓRY NOGAMI,JEDNO ZROBILI DRUGIE ZEPSULI WRRR,ALE NA SZCZESCIE TA EKIPA ZAKOŃCZYŁA JUŻ SWOJĄ PRACE A TERAZ CZEKAM ZA FACETEM KTÓRY MA DZISIAJ ZACZĄC ROBIC KLATKĘ SCHODOWĄ NO I JAKOŚ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ,A JAK SOBIE POMYŚLĘ ZE MOGŁABYM SOBIE TERAZ SŁODKO SPAĆ TO AZ MI SIE CIŚNIENIE PODNOSI:angry: A TAK POZA TYM POGODA ZAPOWIADA SIE PRZEIĘKNA SŁONECZKO ŚWIECI JUZ OD SAMEGO RANA TRZEBA BĘDZIE TROSZKE NA OGRÓD WYJŚC I BUŻKĘ OPALIĆ BO BLADA JESTEM JAK TRUP:angry: POZDRAWIAM I ZYCZE MŁEGO DZIONKA:)

reklama
O cześć dziewuszki, spać mi się chcę że hej. Kawy dziś nie piłam i to pewnie dlatego :wściekła/y: Zaraz idę sobie zorbić ale czasu brak bo dziś u mnie w firmie audyt i zamieszanie na całego. No ale już jutro wrócimy do normy.
Gratki z udanych wizyt i kolejnych córci, babki górą ;-):tak:
Karolinkare ręcę opadają na takich matołów!! Jestem z Tobą.
Trixi jak poleżysz chwilkę na brzuszku na pewno nic się Kaśce nie stanie! Śpi pewnie teraz ;-) bo mama za bardzo się w nocy wierciła i spać nie dawała :-D:-D
moja perełka też teraz śpi, po śniadanku trochę poharcowała i teraz odkłada się tłuszczyk :-D:-D
wszystkim miłego dzionka...

Do góry