reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Karolinkare wspołczuje ci tego co musisz przechodzić. Ja nadal wierze że jest dobrze no bo musi być!

Dziewczyny ja po wizycie oznajmiam że będziemy mieć CÓRCIE!
Mój to jak wyszedł z gabinetu to aż podskoczył z radości. :-D Mała ma 17cm i 300g i jak oglądaliśmy nóżki to ma cholernie długie. Tak więc mam stracha co to będzie przy porodzie jak ona tak szybciutko rośnie:szok::-). Jest piękna nieśmiała bo zasłoniła twarz rączką i co najważniejsze zdrowiuteńka.

no kochane będzie kolejna DZIEWCZYNKA!!!!!!
poza tym Dzidzi zdrowe i wszystko jest oki :) ma ok 18 cm i wazy 265 dkg :) jak dobrze pamiętam.. :-D

Gratuluję dziewczynek!!!!!!!!!! Super, że po wizytach same dobre wiadomości :)

Idę spać dziewczyny, dobranoc !!!

reklama
no kochane będzie kolejna DZIEWCZYNKA!!!!!!
poza tym Dzidzi zdrowe i wszystko jest oki :) ma ok 18 cm i wazy 265 dkg :) jak dobrze pamiętam.. :-D

gratulacje!!! :-)

Skrzat dla Ciebie również :-) A z tymi nózkami to wiesz, one akurat są najmniejszym problemem przy porodzie :-p

mam wiadomość z innego forum o Jaga111- jest w szpitalu, zaczęły jej odchodzić wody, lekarze hamuja poród, trzymajmy kciuki za nią i bliźniaków :zawstydzona/y:

dziewczynki gratuje CORECZEK!!!

szczerze nie wiem ktora to Jaga, ale mam nadzieje,ze z dadza rade powstrzymac przedczesny porod

ja jestem taka zadowolona i zamotana, że się pochwaliłam a innym nie pogratulowałam... o jej... nadrabiam i z serduszka GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT!!! a teraz już chyba będe uciekać, więc słodkich snów! cmok

witam sie wieczornie :-)
gratuluję dziewczynek :-D i udanych wizyt :-D
przepraszam Was bardzo ale nie mam dzis weny na pisanie,jakiś dół mnie złapał i na nic ochoty nie mam :-( jedyne co mnie cieszy to moje dzicię buszujące właśnie najbardziej wieczorami :-)

życzę miłej nocki mam nadzieję że jutro będzie lepiej :tak:

reklama
mamusie mam do was pytanie czy wy też macie takie bóle piszczeli normalnie tak mnie kości bolą i zazwyczaj kiedy siedzę sobie i odpoczywam co to może być? pomocy

Do góry