reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
nic nie wiem nie chca mi powiedziec a lekarz genetyk wyszedl sobie dzisiaj wczesniej.................... ja juz trace sily na to wszystko.......
To już lekka przesada. Żeby tak trzymać w niepewności. Wytrzymaj jeszcze trochę kochana, dalej zaciskamy kciuki. A mówili kiedy Wam powiedzą?

A ja już po wizycie. Miałam usg brzuszne i dowcipne, żeby sprawdzić szyjkę. Z dzidzią wszystko ok, waga 270g, płeć dalej nieznana. Wierciła się, wierciła, ale nie chciała pokazać co ma między kuloskami. I na dniach powinnam poczuć dzidzię.
A z tych złych wiadomości to muszę polegiwać, mam nisko łożysko, o ile dobrze zrozumiałam. I już się boję:-(. Próbuje rozszyfrować co namazał w karcie ciąży, ale nie mogę się doczytać. W ostatnich dniach któraś pisała coś o łozysku ale nie mogę znaleźć.
Z gina jestem w miarę zadowolona, ale dzisiaj to jestem zła, nie dostałam zdjęcia, nagrania nic. O połowkowym nic nie wspominał.:crazy:

Ale pokopiowało posty:rofl2:. A już myślałam, że tak długo pisałam, bo od razu 3 strony do przodu.

_koRba_;5343309]witam słonecznie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Trzymam kciukaski za dobre wieści :)
To ja podobnie jak Ty, czuję lekki niedosyt po dzisiejszej wizycie. Ale najważniejsze, że z dzidzią ok.

My chyba bedziemy czuli niedosyt az w koncu z pewnoscia nie powie na plci :) Ale chyba dzis taki dzien niedosytu , bo moja znajoma tez miala wizyte i tez nie do konca zadowolona.

juz pousuwalam te zdublowane posty

Karolinkare nie wiem co Ci napisac,brak mi slow normalnie
trzymam kciuki mocno i czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc od Ciebie

a i gratuluje udanych wizyt

Czesc dziewczyny..dawno nie pisalam..to brak weny..to brak czas a teraz jeszcze remontujemy pokoj i ciagle cos trzeba zalatwiac;/
musze poczytac watki bo jestem duuuzo w tyle i nie wiem co u Was slychac:( zorientowalam sie ze Korba wyszlas za maz i serdecznie gratuluje i zycze szczescia na nowej drodze zycia:*
Karolinkare..brak slow na tych lekarzy:(( tak bardzo Cie podziwiam i wspolczuje.

U mnie jakos sie kreci..praca..dom..
z dzidzia ok..bylam wczoraj na wizycie i potwierdzilo sie ze nosze w brzuszku synusia:D wazy wiecej niz kostka margaryny heh..ja czuje sie dobrze ale plecy daja mi popalic..Niuniek mnie laskocze i daje o sobie znac..i musze przyznac ze ciesze sie ogromnie.

reklama
Kurcze ale jestem wściekła
W mojej przychodni kilku ginów a jeden z nich łaskawie może mnie przyjąć w sobotę.
Myślę sobie do soboty długo podreptałam do mojej starej ginki co mi prowadziła poprzednie ciąże a ona mi wolny termin na 5 maja jak jest pani moja pacjentką a jak nie to wogóle pani nie przyjmę skoro wybrała pani innego lekarza.
W jeszcze innej przychodni co przyjmuje ordynator oddziału ginekologicznego z mojego szpitala drzwi zamknietę na 4 spusty.
Kurde mol tyle zachodu, aby się do głupiego gina dostać.
Nic tylko usiąść i płakać.
Nałaziłam się że heja aż mi bolą plecy a i tak nic nie załatwiłam zostaje jeszcze pogotowie, ale tam przyjmują po 18 i pewnie lekarz nic nie wymyśli i odeśle mnie na IP oddziału Gin a tam pewnie każą mi zostać w szpitalu bo wieczorem co zrobią nic.
Porażka jakaś idę się położyć bo mi plecy bolą okropnie :(
Karolinkare- to już naprawdę szczyt bezczelności

Do góry