reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam słonecznie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Trzymam kciukaski za dobre wieści :)

reklama
Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:( trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!

Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:no: trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!:tak:

Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:( trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!:tak:

no to jest naprawde szczyt wszystkiego co za bezdusznosc...karolinka duzo duzo sily malenka
wierzcie mi lub nie ale ja juz nie wiem co robic.......... kogo pytac gdzie dzwonic niech mi to w koncu powiedza ............. lekarz mila dzwonic a nie dzwoni wyniki sa w laboratorium to gdzie jest problem do jasnej cholery.... boshe

witam słonecznie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Trzymam kciukaski za dobre wieści :)

reklama
Do góry