dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
c
najlepsza wiadomosc jaka mogla byc:-)
dzieki Anja
hejka
Beniaminko,dorotko,msdracula-dzieki za wiadomosci,tak wlasnie mi powiedzial ze na dzien dzisiejszy musze bardzo uwazac,a moze sie jeszcze przesunac.
Olcia uwazaj na siebie,nie dzwigaj ,a wsio oki bedzie
mb1 gratuluję kopniaka:-) piękne uczucie co nie?
i ja tez gratuluje
h
Dziś mam wizytę i już się denerwuję.. ale ja mam w tej główce nie mądrze poukładane..
mb_1 wielkie gratulacje!!!
Mycha1 współczuje.. :-( trzymaj się Skarbie!
Tosia to czekamy na wiesci
Mycha oj to narobilo sie,uwazaj na siebie
dziewczynki... wczoraj dzwonilismy i wyniki sa juz w laboratorium i dzisiaj jak zadzwonie po 16 to juz bede wiedziala ..... strasnie sie czuje..... ale wierze ze bedzie dobrze. Wczoraj jak lezelismy z M na sofce to nasze sloneczka to jedno to drugie smyralo i kopalo mamusie .... ehhh fantastyczne uczucie ....
zalaczam fotke mieszkanka maluszkow.... w galeri bo cos sie popsulo .....
Karolinkare trzymamy mocno kciuki zacisniete
daj znac jak bedziesz cos wiedziec
Hej mamuśki....
Ja juz jestem w domku ale niestety mam cukrzycę i w czwartek jadę do Poznania do kliniki....już jestem umówiona i miejsce czeka na mnie...Piłam glukozę 75-i po godz.miałam 130 a po 2h.miałam 170.oprócz tego we krwi też wyszło...miałam mieć robine jeszcze badania na tzw.przekrój dnia-tzn.pobranie krwi po każdym posiłku,ale niestety ordynator na obchodzie powiediał,że po tych wynikach to nie ma co juz tu robić...od razu dzwonił do poznania i dał mi skierowanie...i tam juz sie mną zajmą....:-(
Gizelka mimo wszystko nie taki diabel straszny
poloza Cie na pare dni
i miejmy nadzieje ze na diecie sie skonczy
ja mam fatalne zylaki, tak zaawansowane,ze moga pod koniec sierpnia wsadzic mnie na patologie i cc,dziecko poprzecznie ulozone -wszytko prowadzi do drugiej cc
wszytko mi jedno ale na patologii to ja piernicze lezec w sierpniuco ja zrobie z dzieckiem wykluczone
dzis mialam badanie na obciazenie glukozy,jutro polowkowe
Anja bedzie dobrze
trzymam kciuki za glukoze,polowkowe
i nie polozenie Cie w sierpniu do szpitala
wrocilam z pracy i gotuje bigos z mlodej kapusty