reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

c

najlepsza wiadomosc jaka mogla byc:-)

dzieki Anja

hejka

Beniaminko,dorotko,msdracula-dzieki za wiadomosci,tak wlasnie mi powiedzial ze na dzien dzisiejszy musze bardzo uwazac,a moze sie jeszcze przesunac.

Olcia uwazaj na siebie,nie dzwigaj ,a wsio oki bedzie

mb1 gratuluję kopniaka:-) piękne uczucie co nie?

i ja tez gratuluje

h
Dziś mam wizytę i już się denerwuję.. ale ja mam w tej główce nie mądrze poukładane.. :-D

mb_1 wielkie gratulacje!!!
Mycha1 współczuje.. :-( trzymaj się Skarbie!

Tosia to czekamy na wiesci

Mycha oj to narobilo sie,uwazaj na siebie

dziewczynki... wczoraj dzwonilismy i wyniki sa juz w laboratorium i dzisiaj jak zadzwonie po 16 to juz bede wiedziala ..... strasnie sie czuje:baffled:..... ale wierze ze bedzie dobrze. Wczoraj jak lezelismy z M na sofce to nasze sloneczka to jedno to drugie smyralo i kopalo mamusie .... ehhh fantastyczne uczucie ....
zalaczam fotke mieszkanka maluszkow.... w galeri bo cos sie popsulo .....

Karolinkare trzymamy mocno kciuki zacisniete
daj znac jak bedziesz cos wiedziec

Hej mamuśki....
Ja juz jestem w domku ale niestety mam cukrzycę i w czwartek jadę do Poznania do kliniki....już jestem umówiona i miejsce czeka na mnie...Piłam glukozę 75-i po godz.miałam 130 a po 2h.miałam 170.oprócz tego we krwi też wyszło...miałam mieć robine jeszcze badania na tzw.przekrój dnia-tzn.pobranie krwi po każdym posiłku,ale niestety ordynator na obchodzie powiediał,że po tych wynikach to nie ma co juz tu robić...od razu dzwonił do poznania i dał mi skierowanie...i tam juz sie mną zajmą....:-(

Gizelka mimo wszystko nie taki diabel straszny
poloza Cie na pare dni
i miejmy nadzieje ze na diecie sie skonczy

ja mam fatalne zylaki, tak zaawansowane,ze moga pod koniec sierpnia wsadzic mnie na patologie i cc,dziecko poprzecznie ulozone -wszytko prowadzi do drugiej cc:sorry2:
wszytko mi jedno ale na patologii to ja piernicze lezec w sierpniu:angry:co ja zrobie z dzieckiem:szok::no: wykluczone

dzis mialam badanie na obciazenie glukozy,jutro polowkowe

Anja bedzie dobrze
trzymam kciuki za glukoze,polowkowe
i nie polozenie Cie w sierpniu do szpitala

wrocilam z pracy i gotuje bigos z mlodej kapusty

reklama
Witam w ten niezbyt ładny dzionek. Ja dzisiaj od rana na nogach i jak wróciłam to nie mogłam znaleźć kostek na nogach:szok: Spuchły okropnie.... Zaraz trochę poleże i może opuchlizna zejdzie.
Gizelka nie martw się ja także mam cukrzycę. Jest trochę ciężko i trzeba się pilnować ale przyzwyczaisz się. No i kontrola u diabetologa co 2 tygodnie.

Kurcze ale jestem wściekła
W mojej przychodni kilku ginów a jeden z nich łaskawie może mnie przyjąć w sobotę.
Myślę sobie do soboty długo podreptałam do mojej starej ginki co mi prowadziła poprzednie ciąże a ona mi wolny termin na 5 maja jak jest pani moja pacjentką a jak nie to wogóle pani nie przyjmę skoro wybrała pani innego lekarza.
W jeszcze innej przychodni co przyjmuje ordynator oddziału ginekologicznego z mojego szpitala drzwi zamknietę na 4 spusty.
Kurde mol tyle zachodu, aby się do głupiego gina dostać.
Nic tylko usiąść i płakać.
Nałaziłam się że heja aż mi bolą plecy a i tak nic nie załatwiłam zostaje jeszcze pogotowie, ale tam przyjmują po 18 i pewnie lekarz nic nie wymyśli i odeśle mnie na IP oddziału Gin a tam pewnie każą mi zostać w szpitalu bo wieczorem co zrobią nic.
Porażka jakaś idę się położyć bo mi plecy bolą okropnie :(

Witam już słonecznie bo od rana lało u nas.
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Troche czuję niedosyt po tej wizycie ale już niedługo pójdziemy na to 4d i wtedy wszystko już będziemy wiedzieli hehe.
A jak reszta wizyt dzisiejszych?

reklama
Witam już słonecznie bo od rana u nas lało ale teraz jest tak fajnie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)

Do góry