reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam słonecznie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Trzymam kciukaski za dobre wieści :)

reklama
Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:( trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!

Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:no: trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!:tak:

Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:( trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!:tak:

no to jest naprawde szczyt wszystkiego co za bezdusznosc...karolinka duzo duzo sily malenka
wierzcie mi lub nie ale ja juz nie wiem co robic.......... kogo pytac gdzie dzwonic niech mi to w koncu powiedza ............. lekarz mila dzwonic a nie dzwoni wyniki sa w laboratorium to gdzie jest problem do jasnej cholery.... boshe

witam słonecznie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Trzymam kciukaski za dobre wieści :)

reklama
Do góry