reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej mamuśki....
Ja juz jestem w domku ale niestety mam cukrzycę i w czwartek jadę do Poznania do kliniki....już jestem umówiona i miejsce czeka na mnie...Piłam glukozę 75-i po godz.miałam 130 a po 2h.miałam 170.oprócz tego we krwi też wyszło...miałam mieć robine jeszcze badania na tzw.przekrój dnia-tzn.pobranie krwi po każdym posiłku,ale niestety ordynator na obchodzie powiediał,że po tych wynikach to nie ma co juz tu robić...od razu dzwonił do poznania i dał mi skierowanie...i tam juz sie mną zajmą....:-(

Nie martw się w szpitalu będą dbać o Ciebie i maleństwo... dasz radę ;-) trzymam kciuki za pomyślne wyniki :-)

reklama
Witam się i ja
Wczoraj net mi zamulił i nie pożegnałam się z wami.
Co do zmiany lekarza to tam gdzie chodzę sami mi gina zmienili od tak na ostatniej wizycie chodź nie wiem czemu mój był w czwartki a teraz mmnie zapisała na wtorek do innego i tak już zostanie chyba o ile jeszcze mi zmieni.
Swoją drogą czy im tak wolno zapisać pacjentkę bez jej zgody do innego gina?
innej przychodni jest tylko 1 lekarka, która prowadziła moje 2 poprzednie ciąże i jakoś mi nie pasi do niej iść.
Przychodnia do której chodzę jest ok, ale babki z recepcji to normalnie bez kija nie podchodź :)
Ogólnie to jest Centrum zdrowia kobiety i tylko sami ginowie itd i wszystkie babki tam lecą z wiosek nie wiosek i mają naprawdę pacjentów na zaś:)
Ja wstałam o 11 z zamiarem pójścia zapisać się na dziś do gina mojego bo akurat jest a moja mama wypaliła idziemy na zakupy bo muszę kupić to to to a 2 razy nie chcę chodzić więc pójdziesz ze mną i tak chcąc nie chcąc poszłam z nią i niosłam tylko kwiatki + worek cementu zamiast brzucha ale jakoś sie doczłapałam.
Do gina już nie zdążę ehhh
Trzymam kciuki dzis za wszystkie co mają wizyty no i za Karolinkare.
Gratulejszon dla tych mam co poznały wczoraj płeć malucha lub poczuły 1 mocnego kopniaczka :)

witam
Pogoda do bani, ja od rana w piżamce pod kocykiem, szukam noclegów w sopocie na długi week czerwcowy ale jest ogromny problem...
Gizela -będzie dobrze
poleżę jeszczez godzinkę i może coś ugotuję?

Hej
Co za straszna pogoda...zimno, szaro i deszczowo:(
Wczoraj poszłam na plac zabaw z synkiem z siostrą, 2 siostrzenicami i ze szwagrem, do tego doszli znajomi było fajnie. Mieliśmy dużo czasu na zabawę bo spędziliśmy tam calutki dzień z przerwą na obiad. Po powrocie oboje byliśmy tak zmeczeni że padliśmy na pyszczek. Szybka kąpiel, kolacja i do wyra. A co dziś w taką pogodę można robić jak nie leniuchować?

reklama
Gizelka miejmy nadzieje, ze szybko wrocisz a i zdrowie wroci do normy :-)

U mnie dzis pada od samego ranca... mam tak jak Ty Monia - chce mi sie lezec pod kocem caly dzien. Dostalam jednak od mamy bigos z kwasnej kapusty i juz jestem po hehe :-)
Co tu zrobic, zeby wiosna wrocila ....

Do góry