reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Hej mamuśki....
Ja juz jestem w domku ale niestety mam cukrzycę i w czwartek jadę do Poznania do kliniki....już jestem umówiona i miejsce czeka na mnie...Piłam glukozę 75-i po godz.miałam 130 a po 2h.miałam 170.oprócz tego we krwi też wyszło...miałam mieć robine jeszcze badania na tzw.przekrój dnia-tzn.pobranie krwi po każdym posiłku,ale niestety ordynator na obchodzie powiediał,że po tych wynikach to nie ma co juz tu robić...od razu dzwonił do poznania i dał mi skierowanie...i tam juz sie mną zajmą....:-(

Nie martw się w szpitalu będą dbać o Ciebie i maleństwo... dasz radę ;-) trzymam kciuki za pomyślne wyniki :-)

reklama
Witam się i ja
Wczoraj net mi zamulił i nie pożegnałam się z wami.
Co do zmiany lekarza to tam gdzie chodzę sami mi gina zmienili od tak na ostatniej wizycie chodź nie wiem czemu mój był w czwartki a teraz mmnie zapisała na wtorek do innego i tak już zostanie chyba o ile jeszcze mi zmieni.
Swoją drogą czy im tak wolno zapisać pacjentkę bez jej zgody do innego gina?
innej przychodni jest tylko 1 lekarka, która prowadziła moje 2 poprzednie ciąże i jakoś mi nie pasi do niej iść.
Przychodnia do której chodzę jest ok, ale babki z recepcji to normalnie bez kija nie podchodź :)
Ogólnie to jest Centrum zdrowia kobiety i tylko sami ginowie itd i wszystkie babki tam lecą z wiosek nie wiosek i mają naprawdę pacjentów na zaś:)
Ja wstałam o 11 z zamiarem pójścia zapisać się na dziś do gina mojego bo akurat jest a moja mama wypaliła idziemy na zakupy bo muszę kupić to to to a 2 razy nie chcę chodzić więc pójdziesz ze mną i tak chcąc nie chcąc poszłam z nią i niosłam tylko kwiatki + worek cementu zamiast brzucha ale jakoś sie doczłapałam.
Do gina już nie zdążę ehhh
Trzymam kciuki dzis za wszystkie co mają wizyty no i za Karolinkare.
Gratulejszon dla tych mam co poznały wczoraj płeć malucha lub poczuły 1 mocnego kopniaczka :)

witam
Pogoda do bani, ja od rana w piżamce pod kocykiem, szukam noclegów w sopocie na długi week czerwcowy ale jest ogromny problem...
Gizela -będzie dobrze
poleżę jeszczez godzinkę i może coś ugotuję?

Hej
Co za straszna pogoda...zimno, szaro i deszczowo:(
Wczoraj poszłam na plac zabaw z synkiem z siostrą, 2 siostrzenicami i ze szwagrem, do tego doszli znajomi było fajnie. Mieliśmy dużo czasu na zabawę bo spędziliśmy tam calutki dzień z przerwą na obiad. Po powrocie oboje byliśmy tak zmeczeni że padliśmy na pyszczek. Szybka kąpiel, kolacja i do wyra. A co dziś w taką pogodę można robić jak nie leniuchować?

reklama
Gizelka miejmy nadzieje, ze szybko wrocisz a i zdrowie wroci do normy :-)

U mnie dzis pada od samego ranca... mam tak jak Ty Monia - chce mi sie lezec pod kocem caly dzien. Dostalam jednak od mamy bigos z kwasnej kapusty i juz jestem po hehe :-)
Co tu zrobic, zeby wiosna wrocila ....

Do góry