reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ojej jak fajnie ,ze znacie juz plec, ja bylam wczoraj na wizycie i jak myslalam tylko sluchalam serduszka , za 3 tygodnie mam jak powiedzial lekarz polowkowe pelne i bedziemy mierzyc ,wazyc i rozpoznawac plec , i z czego sie bardzo ciesze mam na 8 rano bo caly dzien bym chodzila i myslala o wizycie

reklama
Witam porannie wszystkie mamusie.Gratuluje wszystkim udanych wizyt i poznania płci. Ja też zajrzałam tu żeby pochwalić sie że będziemy mieli córcie,mierzy 17 cm,warzy319g i jest śliczna:-).Pozdrawiam wszystkie mamy.

To i ja melduję się po wczorajszej wizycie... niby wszystko jest ok ale mam mieszane uczucia... Po pierwsze doktor znalazł siusiaka więc u mnie będzie CHŁOPAK :) z czego bardzo się cieszę... na usg lekarz nie znalazł nic niepokojącego serducho w porządku mały waży 300 g (20tc) szyjka w porządku i tu jest koniec dobrych wieści... morfologia niezbyt zachwycająca mam przepisanych ogrom leków o trudnej nazwie, z wagą spadłam 1,1 kg. a ciśnienie jak u nieboszczyka (położna mierzyła 2 razy i było 95/80):-( no i do tego Wktor ułożył się w pozycji miednicowej (czy jakoś tak) i tak nie wiem co to znaczy ale lekarz powiedział że jak się nie odwróci to będzie CC...

A tak pozatym to gratuluję wszystkim udanych wizyt :-) widzę że coraz bardziej kolorowo robi się na liście wrześniówek

Ostatnia edycja:
witam sie przy kawce;-)
wszystkim mamuśkom gratuluje udanych wizyt no i oczywiście poznanych płci:tak:
a ja właśnie w sprawie płci mam do was pytanko NA ILE PROCENT LEKARZE WAM OCENILI ZE TO BĘDZIE CHŁOPIEC CZY DZIEWCZYNKA? MI LEKARKA POWIEDZIAŁA NA 80% I NIE WIEM CZY MAM SIE JUZ NA TĄ CÓRĘ TAK MOCNO NASTAWIAĆ,TYM BARDZIEJ ZE WCZORAJ MOJA KOLEZANKA MNIE NASTRASZYŁA ZE DO 7 MIESIACA MÓWILI JEJ ZETO BEDZIE DZIEWUSZKA A OKAZAŁO SIE CO ZE MALUŚKI PENISEK SIE SCHOWAŁ I UROIDZIŁ SIE SYNEK.:szok:

U MNIE REMONTU CIĄG DALSZY W DOMU PANUJE TAKI BAŁAGAN ZE SZKODA SŁÓW ,DZIEWCZYNKI MOJE SA JUZ OD KILKA DNI U TEŚCIOWEJ ,POCIESZAM SIE TYLKO TYM ZE JAK JUZ PRACOWNICY SOBIE PÓJDA TO SOBIE POSPRZĄTAM I BEDZIE ŁADNIE,OBY TYLKO CHĘCI BYŁY;-);-);-)

Hej jestem z powrotem w domku:tak:...mam w poniedziałek się stawić bo nie ma kto się mną zająć-jest weekend:-p...Przyjmował mnie ordynator ale jest nie przyjemny...głupie pytania dawał....ale ja grzeczna i kazał mi przyjść w poniedziałek na 2 dni-uf....i potem zobaczymy powiedział na koniec,że nie jest dobrze z tym cukrem....:angry:...
A tak jestem w domciu....:-D

będziemy mieli synka Piotrusia waży prawie pół kilograma i 25 cm długi zdrów jak ryba

To i ja melduję się po wczorajszej wizycie... niby wszystko jest ok ale mam mieszane uczucia... Po pierwsze doktor znalazł siusiaka więc u mnie będzie CHŁOPAK :) z czego bardzo się cieszę... na usg lekarz nie znalazł nic niepokojącego serducho w porządku mały waży 300 g (20tc) szyjka w porządku i tu jest koniec dobrych wieści... morfologia niezbyt zachwycająca mam przepisanych ogrom leków o trudnej nazwie, z wagą spadłam 1,1 kg. a ciśnienie jak u nieboszczyka (położna mierzyła 2 razy i było 95/80):-( no i do tego Wtor ułożył się w pozycji miednicowej (czy jakoś tak) i tak nie wiem co to znaczy ale lekarz powiedział że jak się nie odwróci to będzie CC...

A tak pozatym to gratuluję wszystkim udanych wizyt :-) widzę że coraz bardziej kolorowo robi się na liście wrześniówek

Gartuluje synkow ;-)

W koncu wylazlo u mnie slonce, zatem milego dnia :-)

Witam porannie wszystkie mamusie.Gratuluje wszystkim udanych wizyt i poznania płci. Ja też zajrzałam tu żeby pochwalić sie że będziemy mieli córcie,mierzy 17 cm,warzy319g i jest śliczna:-).Pozdrawiam wszystkie mamy.

grtuluje :)

To i ja melduję się po wczorajszej wizycie... niby wszystko jest ok ale mam mieszane uczucia... Po pierwsze doktor znalazł siusiaka więc u mnie będzie CHŁOPAK :) z czego bardzo się cieszę... na usg lekarz nie znalazł nic niepokojącego serducho w porządku mały waży 300 g (20tc) szyjka w porządku i tu jest koniec dobrych wieści... morfologia niezbyt zachwycająca mam przepisanych ogrom leków o trudnej nazwie, z wagą spadłam 1,1 kg. a ciśnienie jak u nieboszczyka (położna mierzyła 2 razy i było 95/80):-( no i do tego Wtor ułożył się w pozycji miednicowej (czy jakoś tak) i tak nie wiem co to znaczy ale lekarz powiedział że jak się nie odwróci to będzie CC...

gratuluję :) pozycja miednicowa to jest chtba do porodu przodem nogmi bedzie wychodzić ...tak mi się wydaje że to to moja siostra miała tak rodziła 10 lat temu ale wcale nie cc tylko siłami natury i to był szok jak sie darła a oni jej kazali tak urodzić nawet nie zaproponowali jej cc ..

ja sie witam rankiem :)
dziekuje za odp :) no ja właśnie nie czuje tego codziennie i tez w takich miejscach raz poniżej pepka nieraz tak z boczku :) no i akurat myślę że nie są to zawroty jelit hehehe :)
ja dzis mam w planie jakieś sprzatanko ale najpierw sniadanko,mąż dziś w domku wiec nie musiałam wstawać tak rano :)

życzę miłego dnia :)

dziendobry dziewczynki... mam pytanko bo w sumie przez cale te czekanie na wyniki i na amnio calkiem zaniedbalam morfologie i mocz nawet krzywej cukrowej czy jak to sie nazywa nie mam zrobionej.... sluchajcie powinnam to robic w miedzyczasie oczekiwan bo z tego wszystkiego nie pytalam zadnego z 5 lekarzy ktorych mnie ogladalo.....??

reklama
Do góry