beti14011984
Fanka BB :)
Pysie ale bym zjadła pomidorówke... podziel sie )
zapraszam też mam pyszną dostałam od mamy heheh
Cześć dziewczynki. Dziękuję bardzo za miłe powitanie:-). Byłam dziś na wizycie u ginka i trochę mi spokojniej, bo powiedział że wszystko w porządku i wyniki też dobre. Zmarzłam okropnie w drodze powrotnej, bo pogoda u nas to dziś bardzo wiele do życzenia pozostawia- leje i wieje mimo, że słoneczko niby świeci....hm...chyba nici ze spacerku.
Już się nie mogę doczekać tego usg, a mam dopiero 6go maja.Chciałabym już wiedzieć czy wszystko ok z maluszkiem, bo ciągle nie czuję ruchów a to już 18 tydzień. Lekarz mówi że jest ok, a ja nie wiem, chciałabym poczuć malucha i wiedzieć że u niego wszystko dobrze czy któraś z was czekała tak długo?
I jeszcze jedno pytanko- bierzecie jakieś witaminki? bo jak zapytałam lekarza to powiedział że nie potrzebuję, bo wyniki dobre ale jak chcę to mogę. No i tak sobie pomyślałam że na tym przednówku to witaminek mało, dzidziuś też potrzebuje, więco może bym cosik brała, tylko co? powiedzcie co dobre...
witam nową mamę bo nie pamietam czy się wcześniej witałam no i gratki udanej wizytki
a co do witaminek ja od początku po odstawieniu kwasu biorę falvit mama
Ponoć na lewym boku jest najbardziej korzystnie a ja co się w nocy przebudzę to leżę na plecach co jest najmniej dla dzidzi korzystne ehhh.Paranoja jakaś...
No ale przecież nie mam wpływu na to, zasypiam na boku a i tak się przekręcam na plecy we śnie i tak w kółko.
Ja również kupuję Falvit Mama porównałam skład witaminek dla ciężarnych oraz cenę i wole Falvit bo po co przepłacać za inny suplement o podobnych właściwościach a sporo droższy.
ja tez często sie budzę na plecach i lubię ogółem na nich spać a czemu nioe mozna?????? no ale na lewym boku lubie najbardziej
KAROLINKARE normalnie ci współczuję...mogę cie tylko przytulić do serca....
No i jestem... JEST SYNEK MICHAŁEK!!!!! CHŁOPAK ZDRÓW JAK RYBA....serce jak dzwon i wszystko inne w porządku....siedziałam u niej ok.20min.
A ja jutro idę do szpitala na badania i jak one też wyjdą żle to Poznań mnie czeka..."jak nie urok to sraczka" Dość ,że nie mam kasy to musiałam kupić piżamkę i kapcie.... i to na siłę bo nie podoba mi sie ale nie mam wyboru...
Jutro na 8 mam się wstawić na izbie przyjęć...
Z moją szyjką już jest w porządku cofnęło się.....
gratki
hejka Mamuski.....
U mnie dzisaj dobry humrek..pogoda smentna..brzusio mi rosnie....:-)
radosna jestem...
za mala musze gonic bo mi ucieka heheeh....
ale tak to super sie miewam...
chwale sie dzisaj 18 tygodniowy brzusiem
ale brzus śliczny
karolinkare kochana no musisz jeszcze wytrwać tydzień,co za paranoja no w głowie mi się nie mieści normalnie maja nas za nic
ja dziś byłam u lekarza mam zapalenie gardła dostałam wziewy i jakieś tabletki za 2 rzeczy zapłaciłam 50 zł szok....
no i niedawno wróciłam ogladam na wspólnej potem kompu i lulu wcześniej bo jestem padnieta...
jeszcze pytanko do mamuś na jakiej wysokości odczuwacie swoje pociechy? mi poniżej pępka albo nieraz ciut wyżej uczucie jakby pękał tam balon,nie wiem czy to to ale mam nadzieję że to takie początki