reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja też zasypiam na boku a budzę sięna plecach:sorry2: Ale póki co mam tak mały brzuch, że nie przeszkadza mi spanie na plechach...raz obudziłam się na brzuchu:szok::szok: ale to było w tamtym miesiacu:baffled::baffled:
Na pewno jak brzuszek będzie pokaźny to choćby nie wiem co i tak nie będizemy spać na pleckach;-);-)
A mi ginka mowiła, żebym sobie kupiła witaminki, bo teraz nie ma tyle owoców i warzyw. A ja jej powiedziałąm, że na brak nie narzekam no i poczekamy na wyniki krwi. Póki co to po co łykać jak nie wiadomo czy konieczne:-)

reklama
Dziewczyny Asiek, Pysia, a ile płacicie za to falvit mama? Bo ja biorę pregnawit i za 30 sztuk płacę prawie 30 zł. I wydaję mi się dużo.
I mam jeszcze jedno pytanko, czy to usg połówkowe to robi Wam lekarz prowadzący? Bo mój lekarz nic nie mówił o badaniu połówkowym, ale usg mam w sumie co wizytę, więc może dlatego.

Dziewczyny Asiek, Pysia, a ile płacicie za to falvit mama? Bo ja biorę pregnawit i za 30 sztuk płacę prawie 30 zł. I wydaję mi się dużo.
I mam jeszcze jedno pytanko, czy to usg połówkowe to robi Wam lekarz prowadzący? Bo mój lekarz nic nie mówił o badaniu połówkowym, ale usg mam w sumie co wizytę, więc może dlatego.
ja za 60szt płaciłam 21zl

Czesc dziewczynki................... zandych wiadomosci nie mam bo kaza mi czekac kolejny tydzien bo jakies cholerne opoznienia maja..... i ta lekarka co mi robila Amnio powiedziala mi ze tydzien to jeszcze spokojnie mam czekac...... jeziu ja nie mam juz sily czemu oni to tak wszytsko wyciagaja. czas u mnie jest najwazniejszy teraz jest juz prawie 18 tydz czyli nastepnym bedzie 19 a ja jesli wyniki sa zle mam p-rawo do wszytskiego do 20 tygodnia... poprostu koszmar nie wiem juz gdzie dzwonic do kogo sie zwrocic zeby mi pomogl :((((((((((

Ja mam usg połówkowe 6 maja i zrobi je inny ginekolog niż mój prowadzący.Ten ginekolog to jest tylko od usg właśnie :)
Co do ceny Falvit Mama ja płace niecałe 15 zł za 30 tab 60 tab jest w granicy 20-25 zł więc jak widać różnica jest i to spora

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczynki................... zandych wiadomosci nie mam bo kaza mi czekac kolejny tydzien bo jakies cholerne opoznienia maja..... i ta lekarka co mi robila Amnio powiedziala mi ze tydzien to jeszcze spokojnie mam czekac...... jeziu ja nie mam juz sily czemu oni to tak wszytsko wyciagaja. czas u mnie jest najwazniejszy teraz jest juz prawie 18 tydz czyli nastepnym bedzie 19 a ja jesli wyniki sa zle mam p-rawo do wszytskiego do 20 tygodnia... poprostu koszmar nie wiem juz gdzie dzwonic do kogo sie zwrocic zeby mi pomogl :((((((((((
moja kuzynka dostała wyniki dopiero w 20 tyg....po 4 tyg... biedna była tak zestresowana jak pewnie Ty teraz... ona robiła w Poznaniu... ale wszystko okazało się ok i myślę że i u Was tak bedzie...

KAROLINKARE normalnie ci współczuję...mogę cie tylko przytulić do serca....
No i jestem... JEST SYNEK MICHAŁEK!!!!! CHŁOPAK ZDRÓW JAK RYBA:tak:....serce jak dzwon i wszystko inne w porządku....siedziałam u niej ok.20min.
A ja jutro idę do szpitala na badania i jak one też wyjdą żle to Poznań mnie czeka..."jak nie urok to sraczka" Dość ,że nie mam kasy to musiałam kupić piżamkę i kapcie.... i to na siłę bo nie podoba mi sie ale nie mam wyboru...

Jutro na 8 mam się wstawić na izbie przyjęć...
Z moją szyjką już jest w porządku cofnęło się.....:-D

reklama
Do góry