reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Małpko i Olgadom
Zobacz załącznik 237390
Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
podlaczam sie do zyczen
dziewczyny sto lat i slicznych bobaskow we wrzesniu
Beniaminka dziękuje Właśnie byłam z mama jeszcze dokupić kieliszki i wracając znalazłyśmy świetny sklep wszystko do ślubu. Cały sklep jest z ozdobami przydatnymi do ślubu i wieczorów. Nakupiłyśmy takie fajne kieliszki na pierwszy toast z ozdobami do mojej sukni hehe i pocieszne kartoniki na ciasto, i babka nam wyporzyczy za 10 zl nakrycia na krzesła ,że nie musimy kupować i takie śliczne świeczniczki i wogóle wróciłyśmy z 2 torbami niespodzianek i humor mi się jeszcze bardziej poprawił ,a to się przyda bo za chwile ide do kwiaciarki i dziś poznam cenę więc może być różnie
za przyszle mezatki rowniez kciuki zacisniete
ale to byl super czas
korba ale Ci zazdroszcze.....ohajtałąbym się jeszcze raz!! Gdyby tylko ktos postawił imprezkę
w sumie to ja tez
dziewczynki nie ma jeszcze wynikow nic nie wiemy do czwartku wlacznie
Karolinkare trzymamy kciuki do czwartku
dasz rade kochanie w sumie to dwa dni i bedziecie dzwonic
Ty w czawartek ja w poniedzialek--i tylko pozytywne wiadomosci
oj zmeczona dzis po pracy
spadam do lozia
slodkich snow
acha
Kasiona super avatarek
Kasiona
Fanka BB :)
Sto lat dla slicznych solenizantek
Karolinkare wiem ze minuty ci sie dluza bo oczekiwanie jest najgorsze...trzeba sie uzbroic w cierpilwosc i byc dobrej mysli..
Dorotka.1 dziekuje
Przez ostatnie noce budza mnie skurcze lydek, postanowilam na wlasna reka wziasc sobie magnez bo te skurcze sa masakryczne wyje z bolu prawie ze. Wyczytalam na wloskich stronach int. ze magnez ktory sobie wybralalam biora rowniez kobiety w ciazy. Czy ktoras bierze magnez bez konsultacji z lekarzem? Bo ja przez to ze chodze panstwowo to co wizyte mam innego, i wk...wia mnie to ze kazdy mowi cos innego. Jedna babka powiedziala zeby brac sam kwas foliowy, druigi lekarz to samo bo wyniki z krwi sa super i nic mi nie potrzeba wiecej a trzecia zeby brac witaminy. Mowilam o moich skurczach jednemu to mnie olal, i nic nie przepisal... tylko ze wtedy to jeszcze byly takie niby skurczyk niby pierdniecie a teraz to masakra pozdrawiam
Karolinkare wiem ze minuty ci sie dluza bo oczekiwanie jest najgorsze...trzeba sie uzbroic w cierpilwosc i byc dobrej mysli..
Dorotka.1 dziekuje
Przez ostatnie noce budza mnie skurcze lydek, postanowilam na wlasna reka wziasc sobie magnez bo te skurcze sa masakryczne wyje z bolu prawie ze. Wyczytalam na wloskich stronach int. ze magnez ktory sobie wybralalam biora rowniez kobiety w ciazy. Czy ktoras bierze magnez bez konsultacji z lekarzem? Bo ja przez to ze chodze panstwowo to co wizyte mam innego, i wk...wia mnie to ze kazdy mowi cos innego. Jedna babka powiedziala zeby brac sam kwas foliowy, druigi lekarz to samo bo wyniki z krwi sa super i nic mi nie potrzeba wiecej a trzecia zeby brac witaminy. Mowilam o moich skurczach jednemu to mnie olal, i nic nie przepisal... tylko ze wtedy to jeszcze byly takie niby skurczyk niby pierdniecie a teraz to masakra pozdrawiam
paulka24
kasiona ja biore magnez codziennie po 1 i kwas omega 3,
_koRba_
dziekuje za kciukaski i kolorkowych
małpka i olgadom urodzinowe gratulejszyn
karolinkare naprawdę trzymam kciuki za Ciebie/Was, cierpliwości, dwa dni szybko zlecą.
koRba wg tej kwiaciarki przepraszam, ale jak to nie jest sezon na kwiatki sorki ja jestem florystką, pracuję w kwiaciarni i własnie teraz jest duzo odmian kwiatów, zaraz będzie jeszcze więcej. No, ale to zalezy z czego konkretnie zażyczyłaś sobie wiązankę ślubną.
gaja23 Ty nasza siłaczko;-)Aż sie boje o Ciebie, kobieto Ty musisz odpoczywać! A ten szefu to tyran jakiś czy co...?
Onionek ciesz się wolnym, faktycznie bys miała zap....dziel w robo po takich wydarzeniach.
Dobranoc wszystkim Mamusiom
karolinkare naprawdę trzymam kciuki za Ciebie/Was, cierpliwości, dwa dni szybko zlecą.
koRba wg tej kwiaciarki przepraszam, ale jak to nie jest sezon na kwiatki sorki ja jestem florystką, pracuję w kwiaciarni i własnie teraz jest duzo odmian kwiatów, zaraz będzie jeszcze więcej. No, ale to zalezy z czego konkretnie zażyczyłaś sobie wiązankę ślubną.
gaja23 Ty nasza siłaczko;-)Aż sie boje o Ciebie, kobieto Ty musisz odpoczywać! A ten szefu to tyran jakiś czy co...?
Onionek ciesz się wolnym, faktycznie bys miała zap....dziel w robo po takich wydarzeniach.
Dobranoc wszystkim Mamusiom
lilu02
No to poczekamy z Tobą do czwartku, będzie dobrze, bardzo w to wierzędziewczynki nie ma jeszcze wynikow nic nie wiemy do czwartku wlacznie
Sto lat dla slicznych solenizantek
Dorotka.1 dziekuje
W poprzednich ciążach też miałam skurcze łydek w nocy, pamietam, że niekiedy takie silne, że palce u stóp wykręcały się i nie chcialy wrócić na swoje miejsce brałam magnez regularnie po 1 tabletce a jak dopadły mnie przedwczesne skurcze to jeśli dobrze pamiętam to 2 naraz więc spokojnie możesz łykać...
Idę spać dziewczęta!!!! Spokojnej nocy i do jutra!!!
A o gofrach nadal myślę i zjem je sobie we śnie;-)
_koRba_
No teraz są na holenderskie tak!? A ja bede miała z cantedesek a one u nas przynajmniej sa od 7-9zl.Moze nie ,ze nie sezon ale ze teraz sa drogie. No i praktycznie beda we wszystkim bo w bukiecie, stroikach , butonierkach dla swiadkow i pana mlodego i na aucie. Beda mieszane z takimi kwiatkami nie pamietam jak sie nazywaja takie male zielone kulki jakby no i jakas trawka czy cos i sie uzbierała sumka Ale ślub to ślub Ja mykam spac bo rano przychodzi babeczka zrobic pazurki . Kolorowych
Anja78
matka superstar
dziewczynki nie ma jeszcze wynikow nic nie wiemy do czwartku wlacznie
trzymaj sie kochanie, juz blizej niz dalej... dasz rade,po tym co przeszlas, to wszystko inne jak porod, polog, nocne wstawanie to bedzie bulka z maslem
Wojowniczka z Ciebie!
tez podlaczam sie do zyczen
dziewczyny sto lat !!!!!!
reklama
Kasiona
Lilu, Paulka dzieki bede kontynuowac az przestana mnie lapac po nocach.
Dobranoc dziewczynki
Dobranoc dziewczynki