reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kochane ja rownież trzymam kciukaski za wyniki ! No i życze najpiękniej wszystkiego najlepszego dla jubilatek(solenizantek) zawsze mylilam hehe :) Kasias – kolokwium miód malina no ale zobaczymy przy wynikach ,zrobilam wszystko co było więc nie powinno być tak źle hehe wogóle w ciąży jakoś mi egzaminy łatwiej idą :)
She*shu – jak tylko będą zdjęcia i nie przerośnie mnie obsługa bb by je wstawić to będą :D

Ja dopiero wróciłam do domku byłam z mamą kupić sukienke i udało się :p W końcu udało mi się też umówić z kosmetyczką więc jestem zadowolona , jednak nie wszystko musi być pięknie bo miałam mieć próbe generalną sukienki ,a się okazało że babka się nie wyrobiła i dopiero jutro będzie. Uciekam do sklepu kupić jeszcze kieliszki do ozdoby stołu i do kwiaciarki więc będe wieczorkiem. Miłego i słonecznego popołudnia ,bo u mnie pogoda cudna :)

reklama
Małpko i Olgadom serdeczne życzonka dla Was :-D 100 lat i Najlepszego !!!

Karolinkare trzymam kciuki i jestem myślami tam z Tobą, znam ten strach przed wykonaniem telefonu. Ja swoje wyniki testu PAPA-A z badań prenatalnych odbierałam telefonicznie, naprawdę bałam się wystukać ten numer. Ale jak już to zrobiłam ulżyło, czego i Tobie Kochana z całego serca życzę.
Dorotko i o Tobie myślę, pamiętaj że myślimy tu wszystkie o Tobie i kibicujemy, jakoś czuję nosem że wszystko będzie dobrze, tak szybko i dzielnie podjęłaś leczenie i badania, nie ma innej możliwości! :-)
Dziewczyny, przyszłe mężatki i za Was kciuki trzymam, by ten tydzień minął jak najmniej stresowo, by wszystko przebiegło gładko, a ślub był piękny i bajkowy! :-)
U mnie przepiękna pogoda, ALE TAK SIĘ DZISIAJ NABIEGAŁAM ZA SPRAWAMI, że padam na nos, więc idę poleżeć. Do usłyszenia wieczorkiem , papa :-*

No i ja też odbiegam trochę od tematu:dry:
Ale do życzonek się dołączam:tak::tak::tak:
Zajadam pieczone jabłuszko z cynamonem...może trochę pomoze na wzdęcia:sorry2::sorry2:

Beniaminka dziękuje :) Właśnie byłam z mama jeszcze dokupić kieliszki i wracając znalazłyśmy świetny sklep wszystko do ślubu. Cały sklep jest z ozdobami przydatnymi do ślubu i wieczorów. Nakupiłyśmy takie fajne kieliszki na pierwszy toast z ozdobami do mojej sukni hehe i pocieszne kartoniki na ciasto, i babka nam wyporzyczy za 10 zl nakrycia na krzesła ,że nie musimy kupować i takie śliczne świeczniczki i wogóle wróciłyśmy z 2 torbami niespodzianek :) i humor mi się jeszcze bardziej poprawił ,a to się przyda bo za chwile ide do kwiaciarki i dziś poznam cenę więc może być różnie :D

reklama
Najlepsze zyczonka OLGADOM, MAŁPKA - spelnienia marzen :-)

Ja wlasnie pękam po gofrach z dżemem... zaraz chyba skulgne sie z krzesła :-D

Ja również dołączam się do życzeń!!! Wszystkiego naj naj, szczęśliwego rozwiązania i ślicznego różowego bobaska we wrześniu!!!
Oj a zostało Ci trochę tych gofrów?? Bo uwielbiam ale dla siebie tylko robić mi się nie chce :)

Do góry