reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kochane ja rownież trzymam kciukaski za wyniki ! No i życze najpiękniej wszystkiego najlepszego dla jubilatek(solenizantek) zawsze mylilam hehe :) Kasias – kolokwium miód malina no ale zobaczymy przy wynikach ,zrobilam wszystko co było więc nie powinno być tak źle hehe wogóle w ciąży jakoś mi egzaminy łatwiej idą :)
She*shu – jak tylko będą zdjęcia i nie przerośnie mnie obsługa bb by je wstawić to będą :D

Ja dopiero wróciłam do domku byłam z mamą kupić sukienke i udało się :p W końcu udało mi się też umówić z kosmetyczką więc jestem zadowolona , jednak nie wszystko musi być pięknie bo miałam mieć próbe generalną sukienki ,a się okazało że babka się nie wyrobiła i dopiero jutro będzie. Uciekam do sklepu kupić jeszcze kieliszki do ozdoby stołu i do kwiaciarki więc będe wieczorkiem. Miłego i słonecznego popołudnia ,bo u mnie pogoda cudna :)

reklama
Małpko i Olgadom serdeczne życzonka dla Was :-D 100 lat i Najlepszego !!!

Karolinkare trzymam kciuki i jestem myślami tam z Tobą, znam ten strach przed wykonaniem telefonu. Ja swoje wyniki testu PAPA-A z badań prenatalnych odbierałam telefonicznie, naprawdę bałam się wystukać ten numer. Ale jak już to zrobiłam ulżyło, czego i Tobie Kochana z całego serca życzę.
Dorotko i o Tobie myślę, pamiętaj że myślimy tu wszystkie o Tobie i kibicujemy, jakoś czuję nosem że wszystko będzie dobrze, tak szybko i dzielnie podjęłaś leczenie i badania, nie ma innej możliwości! :-)
Dziewczyny, przyszłe mężatki i za Was kciuki trzymam, by ten tydzień minął jak najmniej stresowo, by wszystko przebiegło gładko, a ślub był piękny i bajkowy! :-)
U mnie przepiękna pogoda, ALE TAK SIĘ DZISIAJ NABIEGAŁAM ZA SPRAWAMI, że padam na nos, więc idę poleżeć. Do usłyszenia wieczorkiem , papa :-*

No i ja też odbiegam trochę od tematu:dry:
Ale do życzonek się dołączam:tak::tak::tak:
Zajadam pieczone jabłuszko z cynamonem...może trochę pomoze na wzdęcia:sorry2::sorry2:

Beniaminka dziękuje :) Właśnie byłam z mama jeszcze dokupić kieliszki i wracając znalazłyśmy świetny sklep wszystko do ślubu. Cały sklep jest z ozdobami przydatnymi do ślubu i wieczorów. Nakupiłyśmy takie fajne kieliszki na pierwszy toast z ozdobami do mojej sukni hehe i pocieszne kartoniki na ciasto, i babka nam wyporzyczy za 10 zl nakrycia na krzesła ,że nie musimy kupować i takie śliczne świeczniczki i wogóle wróciłyśmy z 2 torbami niespodzianek :) i humor mi się jeszcze bardziej poprawił ,a to się przyda bo za chwile ide do kwiaciarki i dziś poznam cenę więc może być różnie :D

reklama
Najlepsze zyczonka OLGADOM, MAŁPKA - spelnienia marzen :-)

Ja wlasnie pękam po gofrach z dżemem... zaraz chyba skulgne sie z krzesła :-D

Ja również dołączam się do życzeń!!! Wszystkiego naj naj, szczęśliwego rozwiązania i ślicznego różowego bobaska we wrześniu!!!
Oj a zostało Ci trochę tych gofrów?? Bo uwielbiam ale dla siebie tylko robić mi się nie chce :)

Do góry