reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

karolinkare-wierze ze jest ci bardzo ciezko ale zobaczysz bedzie dobrze-czekamy na wiesci:)

dorotko-dzieki bo ja to mam wrazenie ze lekko wariuje ale zazdroszcze wam wy to macie te usg czesciej a tu tylko dwa robia w 12tc i 20tc i tyle:(

a mala do przeczkola-super,na pewno na poczatku bedzie jej troszke smutno ale jak zalapie ze wracasz po nia to bedzie jej sie podobalo-moj bardzo lubi,choc tu tylko na 3 godz dziennie ale dobrze,bo pobawi sie z dziecmi,pomaluje,pogania a nie w domu sie nudzi i chodzi za mna i prosi o bajke.A od wrzesnia na 6 godz do zerowki.

reklama
karolinare odewij sie jak bedziesz coś wiedziała,mocno trzymam kciuki i modle sie o dobre wyniki:)
ja własnie teraz dzwoniłam i umówiłam sie na usg połówkowe w szpitalu na Polnej,moja lekarka prowadzaca nawet mnie nie zapisała na to badanie u siebie na usg,nie wiem czy ona aparture oszczedza czy co,jest kobieta starsej daty i pod tym względem jest tragiczna,ale cóz takie życie,wiec umówiłam sie prywatnie na 10 maja ,juz sie nie mogę doczekać:)

Ostatnia edycja:
Karolinkare, całym sercem jestem/jesteśmy z Tobą z Wami!!! pomodliłam się za nasze Dzieciaki i wierzę, że wszystko będzie dobrze a my wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami!

Witajcie dziewczyny
ja dzisiaj po wizycie u ginekologa...nie ukrywam ze byla to bardzo niemila wizyta...bylam pierwszy raz u tej babki bo przyjmuje w przychodni, wczesniej chodzilam prywatnie ale juz mam dosc wydawania pieniedzy na kzde badania wiec zapisalam sie do pryzchodni. no i nie powiem ze Pani dr przyjala mnie z otwartymi rekoma, na szczescie dala mi skierowanie na usg na 28 kwietnia:) juz nie moge sie doczekac ale jakos nie wyobrazam sobie kazdej takiej wiyty...
w doatku dzisiaj caly dzien pada deszcz...

reklama
a ja jeszce tydzien do wynikow amnio
a i moja cora dostala sie do przedszkola,teraz musze tylko potwierdzic chec chodzenia i czekac na oficjalne wyniki

Trzymam kciuki za wyniki i gratuluję dostania się do przedszkola:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak M wrociz praccy... to dzwonimy no chyba ze szybciej zadzwonia... mowie wam ten weekend byl straszny nic tylko przelezalam z lozku....... jakis doly mnie lapia i czuje ze juz dluzej nie wytrzymam............

Trzymaj się Misia:tak::tak::tak::tak:Wszyskie tu kibicujemy, żeby było dobrze. Tyle zaciśniętych kciuków, musi podziałać:tak::tak::tak:
Witam wieczornie!! Ja z kolei strasznie się denerwuję bo mnie tak ciągnie i kłuje do dołu-nie wiem jak to wytłumaczyć ale to wcale przyjemne nie jest!!:crazy: Takie jakby trochę rwanie macicy na zmianę pogody czy jak to ująć???:-p:rofl2::sorry2::dry:Na dodatek dalej nie czuję żadnych ruchów:-:)-:)-(dobrze, że we wtorek w końcu idę na wizytę, mam nadzieję, że usg rozwieje wszystkie moje obawy!!!:tak:

Małpko pewnie rozciąganie się macicy...Ja teraz na początku miałam takie rozciągające bóle, potem długo nic i teraz niedawno znowu i też się przestraszyłam, bo zapomniałam jak to rozciąganie potrafi dokuczyć;-);-);-);-);-)a zresztą już jutro się uspokoisz
No i oczywiście tu też Ci Sto lat życzę z okazji urodzinek:-D:-D:-D:-D

No i dowaliłam sobie, pojechałam na działkę pielić znów - teraz to naprawdę nie mam siły, jeszcze czeka mnie kąpanie dzieci, uffff ciężko mi ;) No ale samo się nie zrobi, gorzej będzie latem z brzuchem - już się widzę na czworaka między grządkami ;)

a ja aż lodówkę umyłam i padam;-)Gaja Ty to rzeczywiście Siłaczka jesteś;-);-);-)

U nas weekend wyjazdowo- spacerowy, bo pogoda miodzio, tyle, żę bardziej zmęczona jestem niż po tygodniu;-);-);-)ale wczoraj dużo czasu w samochodzie,a ja mam chorobę lokomocyjną:baffled:i to męczące dla mnie. Zyczę miłego dzionka wszystkim wrześnióweczkom i uciekam:tak::tak::tak::tak:

Do góry