reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Przywiozłam dzieciaki z przedszkola i pomimo że nie widzieli się 5h znowu kłóca się o zabawki....zaraz zwariuję i gdzie tu miejsce dla trzeciego?!
Idę z misją pokojową...

reklama
Witam
Karolinkare- na pewno wyniki będą pozytywne.
Widzę, że większości dopisują humorki, ale co tu się dziwić jak pogoda za oknem superaśna słoneczna.
Ja wczoraj przeleżałam cały dzień, po obiadku pokimałam 3 godziny.
Dziś poszłam na małe zakupy a przytargałam dość spore bo co spojrzałam na półkę to pomyślałam to tez trzeba wziąć.
Na szczęście Lidl i Biedronkę mam dosłownie pod nosem.
Zrobiłam juz na dzis żeberka w kapuście kiszonej a na jutro coś muszę wykombinować chyba sałatkę gyros a na deser truskawki z bitą śmietaną.
Trzymam kciuki za wszystkie co maja juterko wizyty u gin lub usg ja mam u gina na 11,20.Pewnie mi da skierowanie na usg połówkowe.
Nic idę poleniuchować na huśtawce ogrodowej na słoneczku.

Witam po troche dluzszej nieobecnosci.
karolinkare i dorotka trzymam kciuki za wyniki.
A ja w ostatnim tygodniu wybralam sie na basen. Chyba mi nie posluzyl. Po pol godzinie zlapaly mnie skurcze lydek. Wyskoczylam z wody jak poparzona i usiadlam na brzegu. Ratownik przyszedl do mnie i zaczal pokazywac cwiczenia, dzieki ktorym moglabym tego bolu sie pozbyc. Szkoda tylko, ze wszystkie byly na stojaco:crazy:, a ja nie moglam nawet wstac :szok:Bol w nogach czuje do dzisiaj. Caly weekend chodzilam jak pokraka. Zeby tego bylo malo, gdy wychodzilam z basenu zatrzasnela sie moja szafka i mialam problemy zeby sie dostac do moich ubran.
Takze moja przygoda z basenem pewnie sie skonczyla do porodu:laugh2:Zostaje mi pilates i spacery. No chyba, ze zaczne lykac jakis preparat z magnezem i za jakis czas ponownie skusze sie na basen.
Ostatnio mam spore bole brzucha. Dzis w nocy budzilam sie co jakis czas, bo kazda zmiana pozycji wywolywala tak jakby kolke.
Moja dzidzia powoli sie odzywa. Co prawda to nie sa zadne kopniaczki, tylko takie smieszne jakby przeplywy. Na pewno jednak nie jest to praca jelit :-D
Milego popoludnia

karolinka oj bolą, bolą te kciukasy! Będzie dobrze!!
olcia u nas też tak robią, 13tyg i później dopiero 20, chyba że pójdziesz prywatnie.

koRba i Marja nasze Panny Młode :) Będzie super i napewno wszystko sie uda! trzymam kciuki za Was Nowożeńcy:) życząc Wam wielu szczęsliwych lat w miłosciu i wszelkiej pomyślności!
Dokładnie -a poza tym to czekamy na fotki ślubne-musicie koniecznie się pochwalić:-p

Karolinkare-gratuluję parki-niesamowita sprawa :-)

U mnie weekend bardzo pozytywnie-popołudniu w sobotę grill u znajomych a w niedzielę słodkie lenistwo. Wkurzył mnie tylko zamknięty basen w sobotę-nie wiem czy to przez te pogrzeby czy co.....w niedzielę obejrzeliśmy film "Mikołajek", heh wypisz wymaluj mój Mikołaj tylko troszkę chudszy ,ale tak to prawie sobowtór:-pNo i wieczorem "Slumdog milioner z ulicy"-bardzo polecam fajny film :tak:

Witajcie, ja mam dziś wolne , wiec staram sie nadrobic zaległosci w domowych pracach, co niekoniecznie lubię:zawstydzona/y:, ale i tak szybko idzie bo Mała w przedszkolu.Dołka emocjonalnego mam jeszcze , ale staram sie o tym nie mysleć, bo wtedy jest jeszcze gorsze takie dołowanie. Bo w weekend mało było rodzinnych chwil,które tak lubię... Małż wykończony, więc musiał odespać, gdybym go nie wygoniła dosłownie na spacer z Małą , to by w ogóle zapomniała, że ma Tatusia... Ech, ale staram sie byc wyrozumiała, tylko jak to będzie potem? Czy wszystkie sprawy wychowania dzieci i dbania o dom będą na mojej pięknej potarganej?............................................................................Pogoda niby ciepła, ale u nas nad morzem jak zwykle wiatr i zmarzłam rano w drodze z przedszkola. Nawet pozwoliłam sobie na drzemkę w ciągu dnia. A co! Korzystam, bo kiedy już będę mamusią z dwójeczką dzieci, to będzie zasuw pewnie:szok:

Ostatnia edycja:
Witam! a ja znowu zalatana :wściekła/y:robię ostatnie poprawki pracy mgr i kurcze zawsze jakąś literówkę znajdę, już miałam na czysto wydrukowane i koleżanka kolejną znalazła :wściekła/y: jeszcze mnie fotograf czeka, jak ja nie lubię tego typu zdjęć :crazy:

reklama
Witam..dawno mnie nie bylo:p
kurde nie moge sie wbic w Wasze dyskusje;/ u mnie nic sie nie zmienilo..wczoraj wkoncu poczulam musniecie niunki:)) caly week mielismy gosci bo mama konczyla 60 lat..a wczoraj pol dnia spedzilam w ogrodku przy grillu..piekna pogoda dopisala:)
Zwolnienie sie skonczylo i dzisiaj wrocilam do pracy..

Ogladom, Malpka Wszystkiego Naj Naj Naj:)

Karolinkare i Dorotka trzymam kciuki za wyniki:)

Do góry