reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

karolinkare kochanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super wiesci!!!! wiara czyni cuda teraz jestem przekonana ze wsyzstko bedzie super i do tego parka!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!
dzieki Kasiu i wszystkim Mamusiom za trzymanie kciukow............. dzisiaj zadzwonie do Invicty zapytac o wyniki to juz 19 dni...........strasznie sie boje, serce mi lomocze jak by chcialo wyskoczyc, slabo mi i woogle bym najchetniej schowala sie do najmniejszej dziury..............ale powiedzialam mojemu M ze bez niego nie dzwonie bo nie dam rady..............

reklama
Witam przy kawci!
Za mną trudna noc. Nie mogłam sobie dać rady ze stopami bo tak mnie rwało ale na szczęście już jest lepiej. Chyba będe musiała przejść sie i kupić porządne ortopedyczne buty.
Ide coś zjeść a potem wezmę sie za rosołek.
Karolinkare dasz rade wytrzymać jeszcze troszku.

dzieki Kasiu i wszystkim Mamusiom za trzymanie kciukow............. dzisiaj zadzwonie do Invicty zapytac o wyniki to juz 19 dni...........strasznie sie boje, serce mi lomocze jak by chcialo wyskoczyc, slabo mi i woogle bym najchetniej schowala sie do najmniejszej dziury..............ale powiedzialam mojemu M ze bez niego nie dzwonie bo nie dam rady..............

Karolinkare trzymam mocno zacisniete piąstki za Twoj wynik
daj znac jak cos bedziesz wiedziec

daj znać jak najszybciej ;-) będziemy cieszyć się wszystkie razem :-)

jak M wrociz praccy... to dzwonimy no chyba ze szybciej zadzwonia... mowie wam ten weekend byl straszny nic tylko przelezalam z lozku....... jakis doly mnie lapia i czuje ze juz dluzej nie wytrzymam............

reklama
Do góry