reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ech bystra dziewucha z ciebie, zawahałam się pisząc "odgłosy"tzn nic nie było słychać,raczej czuć,ale myślałam ,żę żadna nie skuma ...a ty odrazu wyłapałaś mój lapsus
;-);-);-)

Dziewczyny udalo mi sie przelozyc lot na srode 8:20!!!

Mam nadzieje ze juz da sie latac -no zobaczymy,moze jeszcze zobacze to nasze malenstwo w tym tyg (mialam wizyte na wtorek,jutro ale moze przeloza)

TO SUPER ZE UDALO SIE

a tak wogole to dzien dobry
ide zrobic kawke i zaraz po jakies zakupy musze wyjsc
ale sama bo pogoda za oknem brrrrrrrr i deszczowo

reklama
Witam śniadankowo i kawowo. Dzisiaj zapowiada się chyba całkiem niezła pogoda u mnie. Wczoraj było tak cieplutko, że aż wybraliśmy się z mężem na ponad 2,5 godzinny spacerek. Mam nadzieję, że dzisiaj też pogoda dopisze. Mogłam dzisiaj poleniuchować, bo do pracy dopiero na 10 się wybieram :)
Olcia23 na pewno przełożą jak zadzwonisz i powiesz, że sytuacja taka. Mój maluszek jeszcze poczeka trochę z pozowaniem.
Miłego dnia.

Dorotko i karolinkare-trzymam kciuki za wyniki:)

dorotko-dziekuje tez bardzo sie ciesze-wiem ze zachowuje sie jak dzieciak,ale moje ostatnie usg mialam w 12tc i juz baaardzo nie moge sie doczekac...powiedzialam mojemu mezowi ze bardzo go przepraszam ale nie wytrzymam do polowy maja:(okropna jestem?

Witam się poniedziałkowo, ja po weselu w weekend nadrobiłam co napisałyście.
U nas również pogoda nas rozpieszcza, bardzo miło się zrobiło. Na weselu humory dopisywały i mnie i naszej dzidzi, trochę potańcowałam to wtedy szalała przy odpoczynku, chyba jej się podobało i domagała się jeszcze. Już jutro ją pooglądamy, nie mogę się doczekać.
Życzę Wam wszystkim mamusie miłego dzionki i tym w pracy i tym w domkach...:-)

Witam:-) Po wczorajszym 4 h spacerku, nie chcialo mi sie juz wchodzić na bb, obejrzałam filmik i położyłam sie do łóżeczka, a wczesniej pokłóciłam sie z bratem:baffled:, który ostatnio ma tak dziwne podejscie do zycia i ludzi,że aż mnie zadziwia, ale może wydorośleje, bo ma 19 lat, wiec ma jeszcze troszke czasu:tak:

Dzisiaj już kiepska pogoda, wiec nici ze spacerku. Zaraz ide zobaczyc co mam w lodówce i wykombinuje cos na obiadek.
Korba daj znać jak kolokwium poszło:)
Olcia ciesze sie ze udało Ci sie przelożyć lot:)

Miłego dnia i mało stresów zycze Wam kochane wrześnióweczki

Witam mamusie i wasze brzusie:)!!
Wlasnie jestem po prysznicu i pranie mi sie konczy zaraz smigam rozwiesic,moze pozniej jakas kawka i zabieram sie za sos do kluskow slaskich .
Jakiegos lenia mam z rana ale trzeb asie rozruszac...bo samo sie nie zrobi:)
Milego poniedzialku!!

;-)Witam!
U nas piekna pogoda, wsam raz na zakupki ;) Dzis mam wizyte u ortodonty, wiec po wizycie "poszalejemy" po sklepach;-):-D.
Udanego dnia dziewczynki :-)

Dorotko i karolinkare-trzymam kciuki za wyniki:)

dorotko-dziekuje tez bardzo sie ciesze-wiem ze zachowuje sie jak dzieciak,ale moje ostatnie usg mialam w 12tc i juz baaardzo nie moge sie doczekac...powiedzialam mojemu mezowi ze bardzo go przepraszam ale nie wytrzymam do polowy maja:(okropna jestem?

no co Ty ,wcale sie nie dziwie ze chcesz zobaczyc czy wsio oki,jak teraz wyglada i czy moze zdradzi co miedzy nozkami chowa
trzymam kciuki za szybki wylot i rozejscie tego pylu

a ja jeszce tydzien do wynikow amnio
a i moja cora dostala sie do przedszkola,teraz musze tylko potwierdzic chec chodzenia i czekac na oficjalne wyniki

karolinkare kochanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super wiesci!!!! wiara czyni cuda teraz jestem przekonana ze wsyzstko bedzie super i do tego parka!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!

reklama
Witam sie słonecznie dziewczyny!!!! Ja po sniadanku i idę coś porobić bo ile można siedzieć przy stole :-D dziś mam duzo wolnego i będe was podczytywać cały dzień.
Życzę wszystkim słonecznego i miłego dnia!!

a ja jeszce tydzien do wynikow amnio
a i moja cora dostala sie do przedszkola,teraz musze tylko potwierdzic chec chodzenia i czekac na oficjalne wyniki
No to gratki za dostanie się do przedszkola:tak: U mnie już wiadomo, ze jeszcze trzeba bedzie oddział popołudniowy otworzyć bo takie zainteresowanie...no ale moje dzieciaki to już weterani przedszkola i miejsce na szczęscie mają już zapewnione :-)

Do góry