reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Monia-bejbik raczej odglosow nie wydaje,to chyba z jelit bylo

dobry wieczor,bylismy od wczoraj u tesciow
wrocilismy po 19,i netu nie mialam
milego wieczoru
i slodkich snow

Ech bystra dziewucha z ciebie, zawahałam się pisząc "odgłosy"tzn nic nie było słychać,raczej czuć,ale myślałam ,żę żadna nie skuma ...a ty odrazu wyłapałaś mój lapsus

reklama
Witam,
nie mam czasu nadrobić zaległości.
Co do tycia ja też mam z 2 kg teraz to idą nie wiem od czego czyli tak jak się tego spodziewałam :/
A pogoda faktycznie cudna, my też wczoraj na dworze cały dzionek, spacerek 5 km nad jezziorko, potem już samochodem na drugie i sił nie miałam - marzyłam by spać a córka nie dała i w nocy jęczała, teraz nie mam na nic siły :/ A tu czas do pracy się zbierać :/

Hej dziewczyny

Nie pisalam bo mialam bardzo stresowy weekend,MASAKRA nie polecialam do tej Polski:wściekła/y::-(.Kurcze caly wczorajszy dzien na telefonach i internecie bo do konca nie wiedzieli......najbardziej mi mojego synka szkoda bo tak czekal liczyl nocki a musialam mu powiedziec ze nie da rady:-(.Nie przekladalismy bo to nawet nie ma sensu jakby mi przlozyli lot na koniec tyg albo na poczatek nast a my na srode powrot.Oj musze mu cos dzis wymyslic zeby mu humor poprawic:(

Zaraz poczytam co tam u was

No widze, ze u kazdej niedzielna aura sprzyja :-) Ja za jakis czas tez wybieram sie na spacer.. Tymczasem trawie spora ilosc obiadu.

Wczoraj wieczorem mialam intensywne parcie na pecherz - latalam czesto do kibelka. Czulam takie klucie w jednym punkcie ponizej pecherza, prawie na wzgorku... Tez tak macie? Wydaje mi sie, ze to maly uciska na pecherz i tym samym na cala reszte..

No wlasnie tez tak miewam i zupelnie nie wiem co to,bo to nie boki tylko tak na srodku

Co do spacerow to my wczoraj tylko na godzinke do parku skoczylismy bo juz poprosilam mojego zeby mnie z tego domu wziol bo oszaleje w tych nerwow

WITAM PONIEDZIAŁKOWO;-)
BETTI KOCHANIUTKA BARDZO DZIĘKUJE ZA TROSKĘ BARDZO MI MIŁO :tak:JA ŻYJE TYLKO JAKOŚ WENY NA BB NIE MIAŁAM NIE CHCIAŁO MI SIE ANI PISAĆ ANI CZYTAC,A TERAZ NIESTETY MAM CO NADRABIAĆ:no:OJ A JEST TEGO SPORO:angry:
JA OD TYGODNIA MAM FACHOWCÓW NAJPIERW SIEDZIELI TYDZIEŃ NA OGRODZIE A DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ W DOMU PONIEWAŻ MAM MALOWANIE:szok: I AŻ SIE BOJE
CO DO ZDRÓWKA TO CZUJE SIE ŚWIETNIE ,CHOCIAZ NADAL MOGŁABYM PRZESYPIAC CAŁE DNIE,MOJA MALUŚKA JULCIA RUSZA SIE JUZ I KOPIE SYSTEMATYCZNIE O DANYCH GODZINACH ,A JUŻ NIE WSPOMNE JAK SIE NAJEM SŁODKIEGO TO WTEDY JESTEM TAK SKOPANA ZE SZOK:-D
WSZYSTKIM GRATULUJE UDANYCH WIZYT,
KAROLINKARE A TOBIE GRATULACJE PODWÓJNE CIESZE SIE ZE U CIBIE WYSZŁO SŁONECZKO,I JESTEM PEWNA NA 100% ZE WSZYSTKO BEDZIE W NAJLEPSZYM PORZADKU;-)TEGO TOBIE ŻYCZE KOCHANA.
CAŁUSKI

WITAM PONIEDZIAŁKOWO;-)
BETTI KOCHANIUTKA BARDZO DZIĘKUJE ZA TROSKĘ BARDZO MI MIŁO :tak:JA ŻYJE TYLKO JAKOŚ WENY NA BB NIE MIAŁAM NIE CHCIAŁO MI SIE ANI PISAĆ ANI CZYTAC,A TERAZ NIESTETY MAM CO NADRABIAĆ:no:OJ A JEST TEGO SPORO:angry:
JA OD TYGODNIA MAM FACHOWCÓW NAJPIERW SIEDZIELI TYDZIEŃ NA OGRODZIE A DZISIAJ PIERWSZY DZIEŃ W DOMU PONIEWAŻ MAM MALOWANIE:szok: I AŻ SIE BOJE
CO DO ZDRÓWKA TO CZUJE SIE ŚWIETNIE ,CHOCIAZ NADAL MOGŁABYM PRZESYPIAC CAŁE DNIE,MOJA MALUŚKA JULCIA RUSZA SIE JUZ I KOPIE SYSTEMATYCZNIE O DANYCH GODZINACH ,A JUŻ NIE WSPOMNE JAK SIE NAJEM SŁODKIEGO TO WTEDY JESTEM TAK SKOPANA ZE SZOK:-D
WSZYSTKIM GRATULUJE UDANYCH WIZYT,
KAROLINKARE A TOBIE GRATULACJE PODWÓJNE CIESZE SIE ZE U CIBIE WYSZŁO SŁONECZKO,I JESTEM PEWNA NA 100% ZE WSZYSTKO BEDZIE W NAJLEPSZYM PORZADKU;-)TEGO TOBIE ŻYCZE KOCHANA.
CAŁUSKI

no wkońcu maleńka sie odezwałaś :) no tak martwiłam się jak tyyylllllleeeee Cie nie było ale ważne że znowu jesteś i nas nie zostawiaj :)
super ze dzidzia już kopie a mi coś się tylko wczoraj tam pękło w brzuszku 2 razy ale od tamtej chwili cisza :( pukam stukam ruszam sadełkiem ale zero odzewu :( no nic pewnie nie czas dla mnie jeszcze trzeba czekać ehehe....

witam się porannie standardzik mąż uszykowany do pracy a ja niedługo w kime bo się nie wyspałam :( u nas pogoda pewnie dziś będzie ładna bo nawet mały wiaterek tylko nie taki jak był tydz temu :)
miłego dnia mamuśkom i dzidzuśkom :)

Dziewczyny udalo mi sie przelozyc lot na srode 8:20!!!

Mam nadzieje ze juz da sie latac -no zobaczymy,moze jeszcze zobacze to nasze malenstwo w tym tyg (mialam wizyte na wtorek,jutro ale moze przeloza)

reklama
jejciu nie było mnie tylko przez weekend a tu do nadrobienia prawie 18 stron... Witam wszystkie mamuśki poniedziałkowo :-) i życzę udanego dnia

karolinkare super wieści miejmy nadzieję że po czwartku będziesz równie szczęśliwa czego bardzo Ci (Wam) życzę :-)

Do góry