Witajcie, ja wczoraj chyba troche zmarzłam na spacerze z Mała bo wieczorem siąpałam juz nosem i znów to drapanie w gardle:-( ale zaraz szybko do łózeczka, a dzis nie wychodze nigdzie, bo nabiegałam sie cały tydzień i naprawde jestem zmeczona. Jeszcze chatkę ogarnę, ale na razie to ponad moje siły i oglądam bajeczki z córcią. Małż w pracy jeszcze, niby pracuje do 14. ale zawsze pózniej wraca Dobra spadam, bo nie mam dzis humorku, pewnie hormonki mnie biorą i zmeczenie, bo jakos do tej pory nie czułam takich dołków
reklama
Marja
Fanka BB :)
:-)))))))) no mnie tez juz powoli ogarnia "sraczka":-) . Juz mnie telepie na sama mysl - za tydzien o 16ej :-) . Zleci strasznie szybko . Dzis kupilam bielizne - jeszcze szukam jakiegos sweterka cos takiego , bo bolerko mi do sukni nie pasuje , a jak bedzie zimno to z krotkim rekawem padne z zimna- ale juz na allgero sweterek znalazlam - bodaj wieczorem czy przed kosciolem sie przyda.
Witam slonecznie ja dzis w nocy do 2 bylam budzona przez mojego 4x bo mial jakas korespondencje zagraniczna na necie i gadal , niestety tak glosno ,ze jak juz mnie za 4x obudzil to mu powiedzialam ,ze jak mnie jeszcze raz obudzi to mimo iz mi sie nie chce rusze tylek i wylacze mu kompa. No i chyba widzial ,ze bylam zla bo obudzilam sie dopiero rano U nas piekne slonko wiec mimo tego ,ze jest do posprzatania balkon to pojde na spacerek naladowac akumulatorki i pelna energi wezme sie do roboty
Kasias – tak tak mój humor pod wieczor był lepszy
Marja – mnie osobiście zaczyta to powoli przerazac Dzis mi się snil slub i ze moja babcia siedziała obok w pokoju obrazona i za nic nie chciala przyjść do wszystkich.
Kerna- ciesze sie ,ze wszystko juz ok
gizela79
Witam mamusie....Ale się rozpisałyście....
Wow Dorotka faktycznie zagraj w totka....
Kerna ja też jak ponaciskam brzusio to mój mały sie odzywa,ale jeszcze delikatnie-pewnie ma istne boisko by wycelować....
Nowożeńcy wszystkiego najlepszego....,te emocje zapamietuje się do końca życia:-)
Wiecie co mierzyłam wczoraj mój brzusio na poziomie pępka i myślałam ,ze padne....mam juz 112cm a zaczynałam od 88...a co bedzie dalej???????
Ja cały czas z wami jestem ale mam cieżkie dni....mam nadzieję ,że miną i wrócę z całą armią siły.....
Wow Dorotka faktycznie zagraj w totka....
Kerna ja też jak ponaciskam brzusio to mój mały sie odzywa,ale jeszcze delikatnie-pewnie ma istne boisko by wycelować....
Nowożeńcy wszystkiego najlepszego....,te emocje zapamietuje się do końca życia:-)
Wiecie co mierzyłam wczoraj mój brzusio na poziomie pępka i myślałam ,ze padne....mam juz 112cm a zaczynałam od 88...a co bedzie dalej???????
Ja cały czas z wami jestem ale mam cieżkie dni....mam nadzieję ,że miną i wrócę z całą armią siły.....
_koRba_
aga26ka , gizela79 dziekuje Ja mam na 9 rano więc nawet sie nie zdąże pożadnie zestresować chociaż pewnie będe bo to strach ,że z czymś nie zdążymy albo kurcze sama nie wiem. Ja bielizne kupiłam w czwartek i podwiązke mi mamka kupiła. Ja mam bolerko szyte razem z suknia więc nie ma mowy by nie pasowało Ale za to dziś wyszło ,że nie wiemy kiedy zrobimy zdjęcia bo nie chcemy zostawiać gości samych, a w czwartek tak jak miało być na początku wyszły pewne komplikacje więc kolejna niespodziewana sprawa. Ale damy rade No nic uciekam na obiadek
witam,
dopiero mam czas aby zajrzeć.
Kręgosłup mnie strasznie boli :/
I od 8 na nogach dopiero teraz usiadłam, z rana po bułki i chlebek, potem śniadanko dla szkrabów i ubieranie, następnie pranie i wywieszanie na dworze, potem zakupy, po zakupach plac zabaw, po placu obiad czyli pieczeń z ryżem , dla dzieci parówki w cieście drożdżowym z serem i ciasto czekoladowe na podwieczorek, w międzyczasie odkurzanie, mycie garów i ścieranie kurzy. Mam dosyć a mam wrażenie że nic nie zrobiłam. A krzyże bolą strasznie ledwo przy kompie siedzę
dopiero mam czas aby zajrzeć.
Kręgosłup mnie strasznie boli :/
I od 8 na nogach dopiero teraz usiadłam, z rana po bułki i chlebek, potem śniadanko dla szkrabów i ubieranie, następnie pranie i wywieszanie na dworze, potem zakupy, po zakupach plac zabaw, po placu obiad czyli pieczeń z ryżem , dla dzieci parówki w cieście drożdżowym z serem i ciasto czekoladowe na podwieczorek, w międzyczasie odkurzanie, mycie garów i ścieranie kurzy. Mam dosyć a mam wrażenie że nic nie zrobiłam. A krzyże bolą strasznie ledwo przy kompie siedzę
agamati1
Pranko wyschło, pościel wywietrzona, w piekarniku serniczek się piecze, domek posprzątany Uf.... teraz mozna odpocząć )) Mój synuś wybiera się dziś do babci na noc - chata wolna....ale ja chyba po prostu pójdę wcześniej spać, a jutro będę mogła dłużej poleżeć.
reklama
_koRba_
Ja tez juz posprzatalam domek i balkon , ktory wcalen nie jest taki maly a po remoncie byl zawalony wszystkim i niczym Juz nie pamietam kiedy ostatnio tak lsnił A u mnie w piekarniku murzynek dochodzi powoli