reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Mnie już nie muli praktycznie od 12-tego tygodnia ciazy, a wymiotów nie mialam w ogóle. ciekawe czy to tez zwiastuje dziewczynkę, bo w pierwszej ciazy było identycznie tak samo.

Oj jak by tak zwiastowalo to bym sie cieszyła bo ja ani mdlosci ani wymiotow :) Mimo ,ze 2wizyty temu babeczka powiedziala ,ze jest cos z chlopca ale za wczesnie by stwierdzic czy napewno. I chcielismy najpierw synka by pozniej sie opiekowal mlodsza siostra to chyba kazda mama w glebi serca chce miec dziewczynke :) A czym blizej do porodu to coraz czesciej sobie mysle ,ze chyba z dziewczynka bylo by latwiej jako z pierwszym dzieckiem i jakos tak inaczej :) No i wiecej ciuszkow od znajomych mialabym dla dziewczynki :) Ale okaze sie 27 kwietnia o ile sie ladnie zaprezentuje :)

reklama
koRba to trzymam kciuki za te wizytę. Pewnie Ciebie też skręca z ciekawości w kwestii płci maluszka, bo mnie bardzo. ale cóz musimy byc cierpliwe. Ja sie dowiem (może...) 11 maja, bo wtedy mam nastepną wizytę z obiecanym szczegółowym USG tzw. "połówkowym", bedzie to wtedy 22 tydzień ciąży.

witam

masakrycznie nieskie cisnienie:no:,kawy nie moge przelknac. L sie urwal z firmy na godz by pojsc na specer z mala bo juz lazila mi po scianch i dawalla niezle do wiwatu:rofl2::rofl2: a matka dzis beton:baffled:

Korba ja juz mam jedną córcie i szczerze to 2 też bym chciała dziewczynkę :))i po cichu licze ze juz teraz na wizycie powie nam jaka płeć jest dziecka... ostatnio jak byliśmy to zasugerowała ze bedzie 2 córcia ale zaznaczyła ze nie jest pewna na 100%

asiek1000 ja tez raczej wolałbym druga córeczkę, sama nie wiem czemu, może jakos łatwiej by sie razem wychowywały? Ale małż bardzo liczy na synka.

No ja poki nie bylam w ciazy i wsumie na poczatku ciazy caly czas chcialam synka , ale tak jak juz mowilam z kazda wizyta coraz bardziej mam nadzieje ze bedzie córka :) I powiem wam ,ze przez pewien czas czulam ,ze bedzie córka a teraz juz sama nie wiem :) Juz nie moge sie doczekać 27 :) Chyba bardziej niz slubu albo na rowni :)

a ja już mam synka i też nie obraziłabym się z córeczki. Mi ginka wspomniała że może byc dziewczynka w 13 tygodniu także nie bardzo z tej informacji robię sobie nadzieję. A teraz idę na USG we wtorek i będzie to 21tc więc nie dopuszczam informacji że może nie byc widac :-D:-):-D:-)

asiek1000 ja tez raczej wolałbym druga córeczkę, sama nie wiem czemu, może jakos łatwiej by sie razem wychowywały? Ale małż bardzo liczy na synka.
mój w pierwszej ciąż tak sie nastawiał i był troche rozżalony ( na początku) teraz wiadomo mała jest jego oczkiem i sam twierdzi ze chciał by 2 córcie ale napewno z syna by sie bardziej ucieszył... chodz on sie do tego nie przyznaje... ;) poniedziałej juz coraz bliżej wiec zobaczymy :))

witam piatkowo............ jejeu ale dzisaij dzien... jakis kapec ze mnie woogle spac nie moglam w nocy ....no masakra w wczoraj to mialam jakies dziwne bole brzucha takie klucia ze oj az musialam lezec caly wieczor.......... dzisiaj wizytka u kolejnej Pani dr ciekawe co nam powiem .... specjalista od blizniakow polecony z Warszawy........:)

reklama
asiek1000 nie dziwię się że tatuś szaleje za swoją córeczką... jest taka słodziutka ale w oczkach widać że to mały łobuziak :-)

Do góry