reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Mnie już nie muli praktycznie od 12-tego tygodnia ciazy, a wymiotów nie mialam w ogóle. ciekawe czy to tez zwiastuje dziewczynkę, bo w pierwszej ciazy było identycznie tak samo.

Oj jak by tak zwiastowalo to bym sie cieszyła bo ja ani mdlosci ani wymiotow :) Mimo ,ze 2wizyty temu babeczka powiedziala ,ze jest cos z chlopca ale za wczesnie by stwierdzic czy napewno. I chcielismy najpierw synka by pozniej sie opiekowal mlodsza siostra to chyba kazda mama w glebi serca chce miec dziewczynke :) A czym blizej do porodu to coraz czesciej sobie mysle ,ze chyba z dziewczynka bylo by latwiej jako z pierwszym dzieckiem i jakos tak inaczej :) No i wiecej ciuszkow od znajomych mialabym dla dziewczynki :) Ale okaze sie 27 kwietnia o ile sie ladnie zaprezentuje :)

reklama
koRba to trzymam kciuki za te wizytę. Pewnie Ciebie też skręca z ciekawości w kwestii płci maluszka, bo mnie bardzo. ale cóz musimy byc cierpliwe. Ja sie dowiem (może...) 11 maja, bo wtedy mam nastepną wizytę z obiecanym szczegółowym USG tzw. "połówkowym", bedzie to wtedy 22 tydzień ciąży.

witam

masakrycznie nieskie cisnienie:no:,kawy nie moge przelknac. L sie urwal z firmy na godz by pojsc na specer z mala bo juz lazila mi po scianch i dawalla niezle do wiwatu:rofl2::rofl2: a matka dzis beton:baffled:

Korba ja juz mam jedną córcie i szczerze to 2 też bym chciała dziewczynkę :))i po cichu licze ze juz teraz na wizycie powie nam jaka płeć jest dziecka... ostatnio jak byliśmy to zasugerowała ze bedzie 2 córcia ale zaznaczyła ze nie jest pewna na 100%

asiek1000 ja tez raczej wolałbym druga córeczkę, sama nie wiem czemu, może jakos łatwiej by sie razem wychowywały? Ale małż bardzo liczy na synka.

No ja poki nie bylam w ciazy i wsumie na poczatku ciazy caly czas chcialam synka , ale tak jak juz mowilam z kazda wizyta coraz bardziej mam nadzieje ze bedzie córka :) I powiem wam ,ze przez pewien czas czulam ,ze bedzie córka a teraz juz sama nie wiem :) Juz nie moge sie doczekać 27 :) Chyba bardziej niz slubu albo na rowni :)

a ja już mam synka i też nie obraziłabym się z córeczki. Mi ginka wspomniała że może byc dziewczynka w 13 tygodniu także nie bardzo z tej informacji robię sobie nadzieję. A teraz idę na USG we wtorek i będzie to 21tc więc nie dopuszczam informacji że może nie byc widac :-D:-):-D:-)

asiek1000 ja tez raczej wolałbym druga córeczkę, sama nie wiem czemu, może jakos łatwiej by sie razem wychowywały? Ale małż bardzo liczy na synka.
mój w pierwszej ciąż tak sie nastawiał i był troche rozżalony ( na początku) teraz wiadomo mała jest jego oczkiem i sam twierdzi ze chciał by 2 córcie ale napewno z syna by sie bardziej ucieszył... chodz on sie do tego nie przyznaje... ;) poniedziałej juz coraz bliżej wiec zobaczymy :))

witam piatkowo............ jejeu ale dzisaij dzien... jakis kapec ze mnie woogle spac nie moglam w nocy ....no masakra w wczoraj to mialam jakies dziwne bole brzucha takie klucia ze oj az musialam lezec caly wieczor.......... dzisiaj wizytka u kolejnej Pani dr ciekawe co nam powiem .... specjalista od blizniakow polecony z Warszawy........:)

reklama
asiek1000 nie dziwię się że tatuś szaleje za swoją córeczką... jest taka słodziutka ale w oczkach widać że to mały łobuziak :-)

Do góry