reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Haaa, musze wkoncu zmienic avatara ;)

powiem szczerze ze ja przez ten avatar tez sie myle

Cześć dziewczyny!!!!!!!!
byłam dzisiaj na targach w Poznaniu i tak cały dzień jakoś przeleciał, teraz padam z nóg...jutro nadrobię zaległości i napiszę trochę...tylko jedna ważna sprawa....poczułam dzisiaj kopnięcie!!!!!!!!Wow tak się cieszę :-D:-D:-D I z tą ogromną radości a w sercu mówię wszystkim DOBRANOC!!!

gratulacje

Dzien dobry , jak wczoraj wrocilam od lekarza to bylam tak zmeczona , ze padlam jak mucha, wydaje mi sie ze nerwy puscily. Wiec z fasolem wszystko ok, serduszko bije mocno, tygodniowo na 17 tydz. i 6 dzien, nast. wizyta za tydzien i mam kontrolowac cisnienie 3x dziennie, bo mam ciut za wysokie i jezeli bedzie takie dalej to byc moze dostane leki
Dziewczyny czy jak pojde i poprosze w przychodni, to panie beda mi mierzyc cisnienie? bo nie mam cisnieniomierza a z kaska tez nie za bardzo , zeby teraz kupic

gratuluje wizyty
a co do cisnieniomierza to latac 3 razy dziennie do przychodni to slabo,moze pozyc od kogos

witam piatkowo............ jejeu ale dzisaij dzien... jakis kapec ze mnie woogle spac nie moglam w nocy ....no masakra w wczoraj to mialam jakies dziwne bole brzucha takie klucia ze oj az musialam lezec caly wieczor.......... dzisiaj wizytka u kolejnej Pani dr ciekawe co nam powiem .... specjalista od blizniakow polecony z Warszawy........:)

to powodzenia i daj znac po wizycie

Witam, ja dzisiaj w kiepskim humorze, zaczęło się od tego,że śniła mi się kłótnia z partnerką mojego ojca, której niecierpie, a później mama dobiła mnie na skypie:wściekła/y:, normalnie mam dosc, najchętniej przespałabym cały dzisiejszy dzień, bo tylko płakać mi się chce:-(
Przepraszam, że tak się Wam wyżalam....
Nadrobie Wasze posty moze wieczorkiem, jak mi sie humorek poprawi, bo narazie czuje sie beznadziejnie i głupio mi ryczeć, bo wiem ,że dzidzius siedzi w brzuszku i przejmuje mój podły nastrój....:-:)-:)-(

nosek do gory

ja po pracy
jakos tak dzis mnie kregoslup boli
odezwe sie wieczorkiem
ide polezakowac

Ja wlasnie wrocilam z uczelni i tez humor kiepski , w sumie to co chcialam to udalo sie pozalatwiac i babka sie zgodzila bym w innej formie zaliczala ta nieszczesna objazdowke jednak na oboz bede musiala jechac nawet jak bym miala tam rodzic :/ Ale moj mnie wkurzyl jak wracalismy samochodem, facet nas przytarl prawie a on sie trzy razy zamierza z reka nad klaksonem czy trabic czy nie pozniej ten sam facet zaczol gwaltownie hamowac i wyladowalismy na poboczu by w niego nie wjechac ,a co moj kochany na to przeklnal raz na faceta i pojechal dalej, a ja myslalam ,ze zawalu dostane i nawet sie nie spytal mi czy wszystko ok - wiec jak mu powiedzialam ,ze moze by uwazal na nasze dziecko jezeli juz nie chce na mnie to sie wkurzyl powiedzial ,ze przeciez nie bedzie 30 jezdzil i co on ma zrobic ze idioci po drogach jezdza. No i w sumie sumarow od godziny sie do siebie nie odzywamy ,ale dupa ide sie polozyc i przeczekac. On pewnie wieczorem przyjdzie i przeprosi ,a co mi po tym jak ja siedze cale popoludnie i sie wkurzam ,a on nie przyjdzie przeprosic bo musi z niego zejsc zlosc. Jej my sie prawie wogole nie klocimy ,a jezeli juz to przewaznie jest to zwiazane z autem ;/ No nic zycze wam lepszego popoludnia niz moje dotychczas i ide na drzemke.

P.S wlasnie przyszedl sie przytulic i dal mi swoj nowy tel bym sobie pograla i powiedzial ,ze nie mam sie juz gniewac. Ja sie nie gniewam ale jest mi przykro ,ze on nie rozumie ze nie jezdzi tylko ze mna ale i z maluszkiem i ze ja sie podwojnie stresuje w takich sytuacjach bo i bez tego jestem przewrazliwiona ;/ Normalnie paranoja jakas.

Dorotko nie jest tak zle , ja mam przychodnie w bloku obok, pani pielegniarka sie smiala ,ze w kapciach moge przyjsc
Korba ja tez mam stresa jak jezdze z moim ,ale u mnie taki problem ,ze moj nie patrzy na licznik i czasem jak sie rozpedzi to ma 140 na liczniku , niby nie duzo ale jakby stracil panowanie na kolkiem lub cos by sie stalo to jak sledzie w puszce i on jz wie ze jak ja mowie "Sebo" to on jedzie jak dla mnie za szybko

Ostatnia edycja:
Witam po 2 dniach niebytu ;)
Niestety nie miałam czasu, przyuczam nową dziewczynę i ona siedzi na moim kompie z racji tego w pracy nie mam jak zajrzeć. A po południu byliśmy na działce - tyle się nahakałam że do teraz krzyże mnie bolą :/

A poza tym maleństwo kopie jak najęte, potrafi sporego kopniaka matce zasadzić ;)
No i umówiłam się na 28 kwietnia na połówkowe to już 22 tc będzie.

Dzień dobry :-)

Nareszcie chwila odpoczynku, już dosyć tego biegania i załatwiania papierków, remontów, urzędów. Jutro przyjdą jeszcze pomierzyć mi mebelki do łazienki i słodki odpoczynek.Zajęcia na uczelni odwołane, także caaałkiem wolny weekend :-D
Od wtorku biore nospę, bo twardniał mi brzusio, i mam więcej leżeć, ale na szczęście nie cały czas :-)
Gratuluję udanych wizyt, utulam nasze chorowinki i życze dużo, dużo zdrówka i dobrego nastroju !

reklama
Dzień dobry :-)

Nareszcie chwila odpoczynku, już dosyć tego biegania i załatwiania papierków, remontów, urzędów. Jutro przyjdą jeszcze pomierzyć mi mebelki do łazienki i słodki odpoczynek.Zajęcia na uczelni odwołane, także caaałkiem wolny weekend :-D
Od wtorku biore nospę, bo twardniał mi brzusio, i mam więcej leżeć, ale na szczęście nie cały czas :-)
Gratuluję udanych wizyt, utulam nasze chorowinki i życze dużo, dużo zdrówka i dobrego nastroju !

mam pytanie pewnie głupie ale nie znam na nie odpowiedzi...możesz mi powiedzieć jak to twardnieje brzuch? dlaczego sie tak trobi i po czym poznać? normalnie brzuch masz twardy??

Do góry