reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Haaa, musze wkoncu zmienic avatara
powiem szczerze ze ja przez ten avatar tez sie myle
Cześć dziewczyny!!!!!!!!
byłam dzisiaj na targach w Poznaniu i tak cały dzień jakoś przeleciał, teraz padam z nóg...jutro nadrobię zaległości i napiszę trochę...tylko jedna ważna sprawa....poczułam dzisiaj kopnięcie!!!!!!!!Wow tak się cieszę I z tą ogromną radości a w sercu mówię wszystkim DOBRANOC!!!
gratulacje
Dzien dobry , jak wczoraj wrocilam od lekarza to bylam tak zmeczona , ze padlam jak mucha, wydaje mi sie ze nerwy puscily. Wiec z fasolem wszystko ok, serduszko bije mocno, tygodniowo na 17 tydz. i 6 dzien, nast. wizyta za tydzien i mam kontrolowac cisnienie 3x dziennie, bo mam ciut za wysokie i jezeli bedzie takie dalej to byc moze dostane leki
Dziewczyny czy jak pojde i poprosze w przychodni, to panie beda mi mierzyc cisnienie? bo nie mam cisnieniomierza a z kaska tez nie za bardzo , zeby teraz kupic
gratuluje wizyty
a co do cisnieniomierza to latac 3 razy dziennie do przychodni to slabo,moze pozyc od kogos
witam piatkowo............ jejeu ale dzisaij dzien... jakis kapec ze mnie woogle spac nie moglam w nocy ....no masakra w wczoraj to mialam jakies dziwne bole brzucha takie klucia ze oj az musialam lezec caly wieczor.......... dzisiaj wizytka u kolejnej Pani dr ciekawe co nam powiem .... specjalista od blizniakow polecony z Warszawy........
to powodzenia i daj znac po wizycie
Witam, ja dzisiaj w kiepskim humorze, zaczęło się od tego,że śniła mi się kłótnia z partnerką mojego ojca, której niecierpie, a później mama dobiła mnie na skypie, normalnie mam dosc, najchętniej przespałabym cały dzisiejszy dzień, bo tylko płakać mi się chce:-(
Przepraszam, że tak się Wam wyżalam....
Nadrobie Wasze posty moze wieczorkiem, jak mi sie humorek poprawi, bo narazie czuje sie beznadziejnie i głupio mi ryczeć, bo wiem ,że dzidzius siedzi w brzuszku i przejmuje mój podły nastrój....:---(
nosek do gory
ja po pracy
jakos tak dzis mnie kregoslup boli
odezwe sie wieczorkiem
ide polezakowac
_koRba_
Fanka BB :)
Ja wlasnie wrocilam z uczelni i tez humor kiepski , w sumie to co chcialam to udalo sie pozalatwiac i babka sie zgodzila bym w innej formie zaliczala ta nieszczesna objazdowke jednak na oboz bede musiala jechac nawet jak bym miala tam rodzic :/ Ale moj mnie wkurzyl jak wracalismy samochodem, facet nas przytarl prawie a on sie trzy razy zamierza z reka nad klaksonem czy trabic czy nie pozniej ten sam facet zaczol gwaltownie hamowac i wyladowalismy na poboczu by w niego nie wjechac ,a co moj kochany na to przeklnal raz na faceta i pojechal dalej, a ja myslalam ,ze zawalu dostane i nawet sie nie spytal mi czy wszystko ok - wiec jak mu powiedzialam ,ze moze by uwazal na nasze dziecko jezeli juz nie chce na mnie to sie wkurzyl powiedzial ,ze przeciez nie bedzie 30 jezdzil i co on ma zrobic ze idioci po drogach jezdza. No i w sumie sumarow od godziny sie do siebie nie odzywamy ,ale dupa ide sie polozyc i przeczekac. On pewnie wieczorem przyjdzie i przeprosi ,a co mi po tym jak ja siedze cale popoludnie i sie wkurzam ,a on nie przyjdzie przeprosic bo musi z niego zejsc zlosc. Jej my sie prawie wogole nie klocimy ,a jezeli juz to przewaznie jest to zwiazane z autem ;/ No nic zycze wam lepszego popoludnia niz moje dotychczas i ide na drzemke.
P.S wlasnie przyszedl sie przytulic i dal mi swoj nowy tel bym sobie pograla i powiedzial ,ze nie mam sie juz gniewac. Ja sie nie gniewam ale jest mi przykro ,ze on nie rozumie ze nie jezdzi tylko ze mna ale i z maluszkiem i ze ja sie podwojnie stresuje w takich sytuacjach bo i bez tego jestem przewrazliwiona ;/ Normalnie paranoja jakas.
P.S wlasnie przyszedl sie przytulic i dal mi swoj nowy tel bym sobie pograla i powiedzial ,ze nie mam sie juz gniewac. Ja sie nie gniewam ale jest mi przykro ,ze on nie rozumie ze nie jezdzi tylko ze mna ale i z maluszkiem i ze ja sie podwojnie stresuje w takich sytuacjach bo i bez tego jestem przewrazliwiona ;/ Normalnie paranoja jakas.
sylwia781122
Dorotko nie jest tak zle , ja mam przychodnie w bloku obok, pani pielegniarka sie smiala ,ze w kapciach moge przyjsc
Korba ja tez mam stresa jak jezdze z moim ,ale u mnie taki problem ,ze moj nie patrzy na licznik i czasem jak sie rozpedzi to ma 140 na liczniku , niby nie duzo ale jakby stracil panowanie na kolkiem lub cos by sie stalo to jak sledzie w puszce i on jz wie ze jak ja mowie "Sebo" to on jedzie jak dla mnie za szybko
Korba ja tez mam stresa jak jezdze z moim ,ale u mnie taki problem ,ze moj nie patrzy na licznik i czasem jak sie rozpedzi to ma 140 na liczniku , niby nie duzo ale jakby stracil panowanie na kolkiem lub cos by sie stalo to jak sledzie w puszce i on jz wie ze jak ja mowie "Sebo" to on jedzie jak dla mnie za szybko
Ostatnia edycja:
emilia1103
witam wrzesniowe mamusie ,widze troche nas tu jest
calineczka27
Ja po obiadku czekam na męza i jedziemy na pierwsze zakupy dla dzidzi zobaczymy co uda sie kupić
Witam po 2 dniach niebytu
Niestety nie miałam czasu, przyuczam nową dziewczynę i ona siedzi na moim kompie z racji tego w pracy nie mam jak zajrzeć. A po południu byliśmy na działce - tyle się nahakałam że do teraz krzyże mnie bolą :/
A poza tym maleństwo kopie jak najęte, potrafi sporego kopniaka matce zasadzić
No i umówiłam się na 28 kwietnia na połówkowe to już 22 tc będzie.
Niestety nie miałam czasu, przyuczam nową dziewczynę i ona siedzi na moim kompie z racji tego w pracy nie mam jak zajrzeć. A po południu byliśmy na działce - tyle się nahakałam że do teraz krzyże mnie bolą :/
A poza tym maleństwo kopie jak najęte, potrafi sporego kopniaka matce zasadzić
No i umówiłam się na 28 kwietnia na połówkowe to już 22 tc będzie.
Beniaminka
Dzień dobry :-)
Nareszcie chwila odpoczynku, już dosyć tego biegania i załatwiania papierków, remontów, urzędów. Jutro przyjdą jeszcze pomierzyć mi mebelki do łazienki i słodki odpoczynek.Zajęcia na uczelni odwołane, także caaałkiem wolny weekend
Od wtorku biore nospę, bo twardniał mi brzusio, i mam więcej leżeć, ale na szczęście nie cały czas :-)
Gratuluję udanych wizyt, utulam nasze chorowinki i życze dużo, dużo zdrówka i dobrego nastroju !
Nareszcie chwila odpoczynku, już dosyć tego biegania i załatwiania papierków, remontów, urzędów. Jutro przyjdą jeszcze pomierzyć mi mebelki do łazienki i słodki odpoczynek.Zajęcia na uczelni odwołane, także caaałkiem wolny weekend
Od wtorku biore nospę, bo twardniał mi brzusio, i mam więcej leżeć, ale na szczęście nie cały czas :-)
Gratuluję udanych wizyt, utulam nasze chorowinki i życze dużo, dużo zdrówka i dobrego nastroju !
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Beniamonko,to skoro zajec nie ma to odpoczywaj caly weekend
reklama
beti14011984
Dzień dobry :-)
mam pytanie pewnie głupie ale nie znam na nie odpowiedzi...możesz mi powiedzieć jak to twardnieje brzuch? dlaczego sie tak trobi i po czym poznać? normalnie brzuch masz twardy??