reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzięki dziewczyny za wsparcie... pomogło mi... w nocy spałam może 3 godziny a resztę czasu siedziałam i płakałami myślałam i jak głupia pisałam smsy do męża (chociaż wiedziałam że odczyta dopiero rano). Podjeliśmy decyzje co do przyszłości... dzisiaj jestem w pracy i ledwo siedzę jestem nieprzytona i chyba będę zmuszona wypić kawę ale teraz przynajmniej widzę świateło w tunelu bo przecież nie może być cały czas źle

Nie martw sie ,to naprawde nic nie da,sama mowisz ze podjeliscie juz decyzje teraz zacznie sie cos dziac "ku lepszemu" ,,trzymamy kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry , jak wczoraj wrocilam od lekarza to bylam tak zmeczona , ze padlam jak mucha, wydaje mi sie ze nerwy puscily. Wiec z fasolem wszystko ok, serduszko bije mocno, tygodniowo na 17 tydz. i 6 dzien, nast. wizyta za tydzien i mam kontrolowac cisnienie 3x dziennie, bo mam ciut za wysokie i jezeli bedzie takie dalej to byc moze dostane leki
Dziewczyny czy jak pojde i poprosze w przychodni, to panie beda mi mierzyc cisnienie? bo nie mam cisnieniomierza a z kaska tez nie za bardzo , zeby teraz kupic

Sylwia jeśli pójdziesz do przychodzi powinny Ci mierzyć. Powinnaś dostać taką specjalną książeczkę w której zapisywane są pomiary ciśnienia.
Ja zainwestowałam w ciśnieniomierz i mierzę po parę razy dziennie czasem.
No ale ja już od 5 lat leczę się na cisnienie.
No ale jeśli Tobie okaże się, że było to jednorazowe to nie potrzebnie inwestować. Popytaj może ktoś ze znajomych ma pożyczyć.

Koniecznie :-) :-)

Lillu gratuluje kopniczkow :-)

Co do lotnisk - to niestety przestrzen powietrzna nad Polska zostala prawie calkowicie zamknieta. Z tego, co wiem - to tylko Krakow i Rzeszow maja jeszcze otwarte w zwiazku z delagacjami na pogrzeb prezydenta.

Warszawa też jeszcze otwarta, ale to pewnie tylko kwestia czasu.. Mój M. jednak nie przyleci dziś, przebukował bilet na jutro, tak więc smutas na mojej buzi od rana..
Za to Wam życze miłego i słonecznego dzionka:-)

witam sie porannie po nie przespanej nocy z powodu bólu gardła...już robię se nawet płukanki woda zsodą i rumianek ale narazie nie wiem jak bo dopiero pierwszy raz płukałam fuj obrzydliwe :( i mam such strasznie w gardle :( dlatego tak boli....może jakaś porada na suche gardło????????????
miłego dnia :)

ssam tantum verde i w płynie,ssam tone holsów i dalej susz :(

JAk ci siE to czEsto zdarza to zainwestuj w nawilZacz powietrza(potem przyda sie do pokoju dzidzi), ja tak zrobiłam i już nie budze siE w nocy z suchym kaszlem...popatrz na allegro, można je kupiC wcale nie za dużą kaskę, a tak z omowych sposobów to -siemie lniane oraz kisiel- tylko niegorące.

Warszawa też jeszcze otwarta, ale to pewnie tylko kwestia czasu.. Mój M. jednak nie przyleci dziś, przebukował bilet na jutro, tak więc smutas na mojej buzi od rana..
Za to Wam życze miłego i słonecznego dzionka:-)

wierze ci ze ze masz smutasa ale to najmadrzej zrobil bo tylko by sie wysiedzial na lotnisku i kase na paliwo stracil a tak jutro na spokojnie

JAk ci siE to czEsto zdarza to zainwestuj w nawilZacz powietrza(potem przyda sie do pokoju dzidzi), ja tak zrobiłam i już nie budze siE w nocy z suchym kaszlem...popatrz na allegro, można je kupiC wcale nie za dużą kaskę, a tak z omowych sposobów to -siemie lniane oraz kisiel- tylko niegorące.

no wiem wiem bo mamy w planie dopiero kupić ze względu na dziecko :) a powiedz mi jakiej ty masz firmy i ile kosztował? to byłaby super sprawa bo najgorzej to w nocy jak oddycham ustami i nie moge zasnąć z bólu :(

Witam wszystkie Mamusie:-)
Faktycznie nawilżacz to super sprawa, my kupilismy 2 lata temu ultradzwiekowy nawilżacz powietrza firmy climatic 313F , kosztował 98 zł w castoramie . Używamy go dosyc często, najlepiej tuz przed spaniem nawilżamy pokoik córki. Działa i suchość gardełka mniejsza. można dodać tez kilka kropelek zapachowego olejku.

no wiem wiem bo mamy w planie dopiero kupić ze względu na dziecko :) a powiedz mi jakiej ty masz firmy i ile kosztował? to byłaby super sprawa bo najgorzej to w nocy jak oddycham ustami i nie moge zasnąć z bólu :(
my mamy ten
NAWILŻACZ POWIETRZA ZELMER 23Z052 6 P NAWILŻANIA (995364895) - Aukcje internetowe Allegro
jest ok ale cena jego jest wysoka
Moi rodzice mają taki
NAWILZACZ POWIETRZA HYUNDAI HUM 500 GW.FV (982594504) - Aukcje internetowe Allegro
i też są zadowoleni
natomiast dla dzieciaczka dobre są chicco lub avent
Philips AVENT Ultradźwiękow nawilżacz powietrza (994685737) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam wszystkie Mamusie:-)
Faktycznie nawilżacz to super sprawa, my kupilismy 2 lata temu ultradzwiekowy nawilżacz powietrza firmy climatic 313F , kosztował 98 zł w castoramie . Używamy go dosyc często, najlepiej tuz przed spaniem nawilżamy pokoik córki. Działa i suchość gardełka mniejsza. można dodać tez kilka kropelek zapachowego olejku.

no będzie trzeba zainwestować na jakis dobry nawilrzacz bo teraz wiem że bez tego ani rusz a przy dziecku to już wogóle :)

chciałam sie zdrzemnąć ale jakoś nie mogę zasnąć cały czas mam ochotę na kanapki z czosnkiem albo czosnek na surowo :) potrafię zjeść nawet całą główkę dziennie :) a potem mój nie chce mi dawać buzi i każe mi sie nie odzywać ehhehehhe

Do góry