reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama

o matko ten Twój to cena kosmos :szok: nie na naszą kieszeń heheh będziemy musieli pomysleć może nad tym co Twoi rodzice mają cena jest ok :-) a jeszcze pytanko czy ten dla dziecka nwilżacz może słuzyc też dla nas?

witam z rana :) Troszke zla , wstalam dzis o 6 bo na 8 musialam razem z moim dojechac na zajecia w osrodku zamiejscowym (razem z cwiczeniami mialy byc) zjedlismy sniadanko i pojechalismy ponad 60km w jedna strone i co ? czekamy, stoimy, siedzimy, pytamy i nikt nic nie wie. Nikt nie chcial nam dac nr do tego profesora w koncu zdobylismy i co ? O jej wie Pani co ja o was zapomnialem nikt z dziekanatu mi o was nie przypomnial, odbijemy sobie za tydzien" Wiec tak zrobilismy bez sensu 120km chyba tylko na rozbudzenie. No ale moje kochanie kupilo mi paczki by mi poprawic humor :) asiaN dziekuje :) Wiesz my teraz mamy slub cywilny i ja mam sukienke ecru z bordo i ona zrobila sobie dokladnie takie samo polaczenie ;/ No ale juz mi dzis troche lepiej chociaz jak o tym pomysle to i tak cos mnie z boku dźga :)
Zycze milego dnia i uciekam na pączki :D

Witam z rana!!:-)
U mnie słoneczko swieci i aż życ się chce, dziecko w przedszkolu a więc delektuję się ciszą..;-)
Jutro mamy imprezkę urodzinową mojego synusia, a więc będzie dużo szumu i roboty mam po same pachy. Wczoraj siedziałam w internecie i szukałam jakiś nowych sałatek, wszystkie które robię dotychczas mi obrzydły. Parę fajnych przepisów znalazłam i jak wyprobuję to napewno wkleję na w. kulinarny:tak:

Co do tych nawilżaczy to ja juz drugi sezon z rzędu przymierzam się do zakupu ale sama niewiem który wybrać, napewno ten Twój Monia jest super, ale cena dla mnie za wysoka. Teraz jak bedzie drugie dziecko to koniecznie muszę coś zakupić bo powietrze w pokoju mam nieziemsko suche.

cze mamusie!!
ja zaraz wybieram sie do lekarza GP no i odrazu bowiem o tym cholernym biodrze z rana tak fajnie bylo nei bolalo a tylko zaczleam chodzic i znowu sie odezwalo:/
wlasnei zupke jarzynowa koncze i uciekam!
MILEGO DNIA !!

Mnie już nie muli praktycznie od 12-tego tygodnia ciazy, a wymiotów nie mialam w ogóle. ciekawe czy to tez zwiastuje dziewczynkę, bo w pierwszej ciazy było identycznie tak samo.

Nawilżacz, ktorym dysponuje nie jest moze najdroższy , ale to nie umniejsza jego fantastycznego dzialania. do tego jeszcze ma zmieniajace sie kolorowe światełka, mala uwielbia na nie patrzec i zasypiać.

reklama
Do góry