reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Skrzat910 - myśle czy by nie zrobić czasem pieczonych w piekarniku kurczaczków:-)
skrzydełka w panierce mmmm.... frytki i sałatke jakąś zrobić musze :-D:-D

hmmmm.... ja już jestem głodna ja nie wiem ale ledwo co zjadłam nie dawno sniadanie już mam apetyt na obiad a dopiero 10;20;\:-p:-p

reklama
Monia tez ogladam i na 1 chyba tez jest w srody lub czwartki okolo 10.30
ja dodzwonilam sie do lekarza ,wizyta na jutro na 15, jezeli dzisiaj pojawilyby sie plamienia natychmiast do niego do gabinetu a jezeli wieczorem to pogotowie, na szczescie dzisiaj noc i ranek bez plamien

No to Mysia618 polecimy najprostszą drogą. Skrzydełka teraz dopraw według uznania i niech sobie postoją, potem w rękaw i do pieca. A razem z nimi na niższą półke polecą frytasy. A sałatka to już pikuś.
Przegląd warzyw :D

Ostatnia edycja:
A ja mam wizytę 29. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Maluszka spodziewam się 8 września, dlatego też dołączam do tego forum i pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki:)
Witam nową mamusię ;-) zapraszamy do pisania :tak:

no i jeszcze zakukalam do was :) No stresik to ja tez juz powoli mam :) A co do odcisku brzuszka to moj pierwsze jak sie dowiedzial ze bedzie tata to po chwili mowi "zrobimy taki fajny odlew brzuszka ok ?" :) Ale najpierw trzeba miec ten brzuszek a u mnie lipa :)MagiCo potrzeba do odlewu : wazelina, gips w rolkach ala bandaz - taki jak ci zakladaja na zlamana noge ,reke itp., miska z woda. najpierw sparujesz brzuszek wazelina (by potem latwiej zdjac odlew), pozniej zgodnie z instukcja na gipsie nakladasz na cialko, jak nie ma instrukcji to tlumacze :) Wkladasz rolki gipsu do miski z woda lekko wyciskasz i pokolei nakladasz paskami na brzuszek i troche reka rozsmarowujesz by ten gips polaczyl te wszystkie nitki. Oto cala filozofia :) No i siedzisz sobie wygodnie i czekasz az wyschnie poznieej zdejmujesz i juz :D Witam nowa mamusie . No nic teraz to juz na 100% zycze kolorowych :)

Dzięki kochana za instrukcję, widziałam ten odlew wielokrotnie na filmach, ale myślałam, ze to trzeba do jakiejś pracowni plastycznej uderzyć a tu taki rach ciach.Poczekam do 7 miesiąca i wtedy sobie zafuduje taki odlew, suuuuuuper pomysł!!!!

Asiu a gorzej sie czujesz po tym jak go podnisiesz?Bo wiesz jak nie to moze nie ma tragedii...Byle nie gwaltownie.Moj synek ma juz 16,5 kg a tez mi sie zdarzylo kilka razy go podniesc,choc moj na mnie krzyczy

No i dziendoberek z rana moje kochane dziecko nie dalo mi pospac -o 6 :30 mnie obudzilo bo chcialo pic wode:no: powiedzialam mu juz zejak mni tak wczesnie bedzie budzil codziennie to dzidzius wcale nie urosnie (bo mama potrzebuje duzo snu) :sorry:
no to "mamausiu to spij dlugo";-)
Ale słodko :-) kochane to Twoje dziecko :-)

A ja się witam dziewczyny po późnym śniadaniu.Wczoraj jadłam cały dzień!!!! iw nocy okropnie bolał mnie brzuch ale to pewnie żołądek bo ile mu wczoraj nawciskałam to tylko on wie:-D u mnie pogoda okropna...pada, siąpi, zimno...fuj fuj:wściekła/y:
A jeszcze dzisiaj do dentysty...:szok:

czesc mamusie

u nas tez pogoda do.D...... i nic sie nie chce no i zimno jakos ehhh wiosna sie od nas znowu odwrocila.......
a co do obiadku to my dzisiaj spagetti carbonara :) mniam mniam:-)
widze ze pisalyscie o slubach my z moim M to dzisiaj mija 2latka i 9mcy... kurcze ale to zlecialo a znamy sie od ponad 5 lat razem pojechalismy na emigracje i tam nas to wszystko ladnie zmotywowalo i zlaczylo :-D:-D

Ostatnia edycja:
Mam nowe hobby- oglądanie ciuszków dla maleństwa, (na razie oglądam:-D)trochę mnie to wszystko przeraża co będzie mi potrzebne ile tych ubranek, czy kupować na później gdyż wiadomo,że potem nie będziemy miały czasu na zakupy, jakie rozmiary, co na zimę, żeby dziecko nie zmarzło, body,śpioszki, półspioszki,rajstopki:angry:ARMAGEDON JAKIŚ
doświadczone mamusie poradźcie!!!!

na ten temat trochę było na forum zakupowo-wyprawkowym chyba a ja od siebie polecam stronę babyonline.pl trzeba trochę poszukać ale niektóre artykuły są naprawde ciekawe ;-)

Witam w końcu! Miałam problem z netem..
Misiaaka gratuluję faceta!!

monia o wyprawkach było na zakupowym, ale jak masz jakieś pyt. to tam zaraz coś napisze wg. mojej oceny;-):tak:

reklama
monia ale nie przejmoj sie tak bardzo-bo czesto kupuje sie za duzo a potem w niektore to nawet nie ma kiedy ciuszki ubrac(bo na poczatku to np 2 tyg i nastepny rozmiar),tak samo reszta np specjalny stolik do przewijania czy hustawka to sa rzeczy ktore mozna ale nie trzeba kupowac :)

Do góry