Misia ale Ty spokojnie możesz wziąć i tantum verde i cholinex, ni musisz być na hallsach...tantum verde to nawet ma na ulotce, że ciężarne mogą, a jak zapytałam gin, to mi powiedział "po co tak drogo, cholinex też można;-)"tak, że nie męcz się kochana
Witamy nową Mamusię
o a my też wizytujemy 24.04;-);-)może już płeć poznamy:-):-):-)oj bardzo bym chciała
a w maju ok.23 tyg. będziemy mieli połówkowe...
a propos mężów, tak miło wczoraj o ślubach, a mój mnie tak wkurzył wczoraj
że sam sobie koszulę prasował i pojechał do pracy bez śniadania
kurka jak widzę jak mi fochy strzela, bo tak, to z tej skały bym go chętnie zrzuciła;-);-);-);-);-);-)a serio obraził się i nie pomógł mi przy Jacku wczoraj nic. Więc mu powiedziałam, żę skoro on nie wypełnia swoich obowiązków(musiałby aż wykąpać naszego syna)to niech nie liczy, że ja będę swoje i nie zamierzam mu koszuli prasować i śniadanka robić, bo niby dlaczego, a tu chodzi przy kąpieli, że mi coraz ciężej dźwigać:-
-
-
-(
No i właśnie dziewczyny, które też macie dzieci z małą różnicą wieku. Nasz Jacek ma 15 miesięcy i 11,5kg. i choć bardzo się staram, to naprawdę jest dużo sytuacji, że musżę go podnieść, mimo że ładnie chodzi, a może włąsnie dlatego, bo ucieka mi i nie chce iśc tam gdzie go proszę i wtedy nie mam wyboru, a do tego jeszcze jego opór i jest trochę cięższy niż te 11 kg.:-
-
-
-(martwię się bardzo, ba ja ciągle na luteinie,a tyle go dźwigam i nia mam na to pomysłu, ja się wyprowadzimy, a zanosi się dopiero nakoniec sierpnia
to inaczej, ale teraz w tym domu nie może wszędzie iść:-
-
-(więc jak go biorę do łazienki to na rękach, żeby nie zboczył z trasy i nie wbiegł do swojego młodszego kuzyna, który śpi(szkoda żę w tym, czasie bratowa mojego M. nie może zamknąć drzwi od swoich pokoi, ale to już inna historia)kurcze naprawdę nie wiem, co z tym dźwiganiem i czuję, że mogę czasem do tego września niedociągnąć i w sierpniu już się rozpakowywać, a tego bym nie chciała:-(