reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
My na auto bedziemy mieli bukieciki z tych kwiatow co ja bukiet i ozdoby. Tosia , KasikN82 ja tez mam wizyte 27 , wiec juz jestesmy trzy :) Ja mykam tez juz spac wiec kolorkowych.

jeszcze dłuuuugie dwa tygodnie :-( ja uciekam już od komputera, bo nie jestem najlepszym rozmawiaczem ;-) dziś.. kolorowych i spokojnych snów. Buziaki

A ja mam wizytę 29. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Maluszka spodziewam się 8 września, dlatego też dołączam do tego forum i pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki:)

Korba to 24.04 coraz blizej - ja powoli czuje maly stresik:-) . Tez mam wizyte po slubie blisko , bo 28;-)

My na auto bedziemy mieli bukieciki z tych kwiatow co ja bukiet i ozdoby. Tosia , KasikN82 ja tez mam wizyte 27 , wiec juz jestesmy trzy :) Ja mykam tez juz spac wiec kolorkowych.

A ja mam wizytę 29. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Maluszka spodziewam się 8 września, dlatego też dołączam do tego forum i pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki:)

witam nową mamę :) będzie dobrze :) musi być :)

ja sie też powoli żegnam...jej dałabym wszystko żeby to gardło nie bolało....kupiłam se holsy ale one pewnie nie pomogą ...
miłej nocki mamuśki :)

reklama
Do góry