reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Cieszę się dziewczyny, ze spodobał się Wam pomysł z prezentem dla starszego dziecka :) Własnie właśnie trzeba jeszcze uprzedzić wszystkich by prócz prezenciku dla nowonarodzonej dzidzi nie zapomninali o upominkach dla rodzeństwa to też jest baaaaaaardzo ważne.
Dziewczyny mam pytanie zupełnie odrębny temat....w piątek jestem na 40-tych urodzinach męża brata( szwagra?) i co mam kupić na prezent??? Mam taki dylemat, non stop o tym myślę, pomożecie?

Lilu to zalezy ile pieniążków chcesz przeznaczyć.
Moze jakiś trunek w drewnianej oprawie taki zeby ładnie sie eksponował na widoku.Karawka na wino. Jakas szabelka mała na sciane.

Nie chcę straszyć ale ja również zaszłam w ciążę przy pigułkach antykoncepcyjnych....
no nieeeee :( kurcze chyba bede musiala sie decydowac na zastrzyki.... a brałyście regularnie???

co do prezentu to kurcze moze on interesuje sie np wędkarstwem i cos w tym temacie mozecie kupic... hmmm facetowi to zawsze trudniej prezent zrobic...

Cześć dziewczyny popłudniowo:-)
Taki długi spacer, że ledwo weszłam do domu, a teraz rozmrażam sobie malinki bo naszła mnie wielka ochota na czerwone owoce:tak:
co do prezentu dla faceta..łeee ja zawsze mam problem z prezentem dla brzydkiej płci. ale zwykle daje się jakieś alkohole ładnie opakowane. A czymś może siękonkretnym zajmuje? Jakieś hobby...moze jakies figurki etniczne albo co...

Matko nie żartujcie, że wy kaszankę lubicie:szok: krew z kasza...bleeeee:eek::eek::eek:
A ze szpiankeim jest chyba tak, że ogólnie zielone warzywa są bogatsze w żelazo, ale z tego co kiedyś słyszałam to najwięcej żelaza jest w płątkach owsianych, a szpinak faktycznie nie jest tak bogaty..

Ani ja mojego :-)

ja mojego tez ,chociaz czasami tak mnie wkurza ze hoho

Cześć dziewuszki .....
jakoś w weekend dużo znowu napisałyście.....
kurcze powiem wam ze na forum ginekologicznym znalazlam dojscie do specjalisty od NT w Warszaiwe i juhhhuuu odpowiedzieli mi na moj błagalny email mam do nich zadzwonić... boże moze oni mnie jakoś na duchu podniosą bo to czekanie osłabia mnie z dnia na dzień. Dam wam znac co mi powiedzieli........

Dorotka trzymam kciuki za Ciebie kochana wiem w jakim stresie i miejscu teraz jestes. buiaczki i przytulaski ..........

dzieki Kochanie
naisze Ci po tym jak sama to przeszlam jestes dzielna babka ze dalas sobie drugi raz to zrobic
,ja bym nie dala
a z niecierpliwoscią czekam na wiesci od Ciebie

Witam :))

Dziewczyny czy ktoras z Was tez ma ciagle bole glowy?? ja juz nie daje rady..bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego bo wizyte u gina mam dopiero 26 kwietnia i lekarka wygonila mnie na zwolnienie do konca tygodnia. nic mi nie przepisala bo stwierdzila ze tylko ginekolog moze decydowac..i tak sie mecze z tym bolem..ciagle nawet w nocy:(((

ja max na dobe lykam 3 apapy
poza tym nie boli mnie czesto,ale zwiazane jest to ze spadkiem cisnienia

Kasiona naprawde pozno , dopiero w czerwcu to prawie poltora miesiaca pozniej

Kasiona bardzo pozno

jestem po
ogolnie nie bylo tak zle ,ale stres wielki,o 12 weszlam ,zrobili mi usg--wiec bedzie druga dzieczynka,wyjalowili mi brzuch ,zalozyli prezerwatywe na aparat do usg i zeczeli po raz drugi ogladac malutką,wyjeli taka z 10 cm igle i wbili mi w brzuch,zabolalo niepowiem,drugi raz bym sobie tego nie dala zrobic
wyjeli ta igle zostala taka plastikowa czesc w brzuchu na ktora zalozyli strzykawke i pobrali plyn,potem wlozyli ta igle w ten plastik spowrotem i calosc wyjeli z brzucha
potem lekarz dal mi do posluchania tetno
mam prowadzic polegiwający tryb zycia i kolo srody sprawdzic tetno i ilosc wod plodowych u gina na usg
jesli wsio bedzie oki to w czwartek wracam do pracy,jak nie to niestety lezenie
tyle ode mnie
za kciuki dziekuje

poczytalam troche co u Was ,ale chyba wiecej nie dam rady
milego wieczoru
odezwe sie rano bo niestety odwolalam moich pacjentow

dorotka jej...okropne to amnio. Nie znieczulali Cie:eek::eek: Na widok samej igły zemdlałąbym pewnie:sorry: Ale dobrze, że jesteś po i teraz spokojnie czekamy na wyniki:tak: Odpoczywaj ile się tylko da!!!

reklama
dorotka jej...okropne to amnio. Nie znieczulali Cie:eek::eek: Na widok samej igły zemdlałąbym pewnie:sorry: Ale dobrze, że jesteś po i teraz spokojnie czekamy na wyniki:tak: Odpoczywaj ile się tylko da!!!

znieczulali,prosze Cie,myslalam ze mnie znieczula ale sie rozczarowalam
a co do widoku takiej dlugiej igly to prawie zemdlalam,tzn czarno mi sie przed oczami zrobilo i lezalam na lezance z 10 min

Do góry