reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

onionek...Ty wredna babo;-);-);-):-D:-D:-D
Kurcze a mi gin absolutnie zakazała jeść słodkeigo...ja nie wiem jak to wytrzymam....ja bym mogła tylko słodkie..ale Wam zazdroszczę:sorry:

reklama
przepraszam :-D ale nie moglam sie powstrzymac :-D dzis juz pewnie nie kupisz, ale jutro Ty mozesz mnie dobic ze je zajadasz kiedy mi sie juz skoncza hehe

zemszczę się :-D

ja nie powiem co mój robi w łazience, bo jak Wam powiem jak tyłka daliśmy przy remoncie to padniecie... więc nie powiem, bo Was lubię i padać nie powinnyście :-D
Kernuś, no nie wiem skąd... Może z Portiusa, bo często biedactwo tam zakupy robi... ;-) nie wiem, nie wiem... jak się kiedyś spotkamy to może się wyjaśni :-)

witam! medluję się tylko ,że jestem cała i zdrowa, ale coś mi ostatnio czasu brakuję :wściekła/y: końcówka semestru i dużo rzeczy do załatwienia przed obroną :-(

Beti ja ci pisalam z rana ze bede, wiec trzymalam i jak wizyta?

no tak i tylko ty :) i dzięki nim jestem dziś najszczęśliwsza pomimo żałoby narodowej :)...maluszek zdrowy tak sie ruszał że lekarz nie dał rady zmierzyć go :) jest o tydzień wieksze ale niestety nie pokazał co ma między nogami hehhe odwrócił sie dzidziak dupalkiem do nas ehhe jak lekarz tam go męczył i nici z pomiaru :) no ale cytologia w porządku,test pappa tez bardzo dobrze i badania ok :) więc jestem szzcęśliwa :) a i powiedział mi gin że nie muszę się przejmować brakiem ruchu bo nawet może dopiero być to w 22 tyg....więc będe czekać :) a i na plusie 4kg od zeszlego miecha :(

reklama
Hej Msdracula :-) U mnie dzisiaj odwołali wszystkie zajęcia na uniwerku, także niby luźny dzień ale i tak pozbierać sie nie mogę, ta tragedia nie pozwala przejść do porządku dziennego z czymkolwiek :-|

Beti! Jasne , że trzymałam kciuki i pisałam dzisiaj rano :-)
To super wieści :-) Gratuluję i maluszkowi również, wciąż chce być dla Was niespodzianką ;-)
W pierwszej ciąży ruchy pojawiają się około 2o-22 tc, także luzik.

Ostatnia edycja:
Do góry