reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

onionek...Ty wredna babo;-);-);-):-D:-D:-D
Kurcze a mi gin absolutnie zakazała jeść słodkeigo...ja nie wiem jak to wytrzymam....ja bym mogła tylko słodkie..ale Wam zazdroszczę:sorry:

reklama
przepraszam :-D ale nie moglam sie powstrzymac :-D dzis juz pewnie nie kupisz, ale jutro Ty mozesz mnie dobic ze je zajadasz kiedy mi sie juz skoncza hehe

zemszczę się :-D

ja nie powiem co mój robi w łazience, bo jak Wam powiem jak tyłka daliśmy przy remoncie to padniecie... więc nie powiem, bo Was lubię i padać nie powinnyście :-D
Kernuś, no nie wiem skąd... Może z Portiusa, bo często biedactwo tam zakupy robi... ;-) nie wiem, nie wiem... jak się kiedyś spotkamy to może się wyjaśni :-)

witam! medluję się tylko ,że jestem cała i zdrowa, ale coś mi ostatnio czasu brakuję :wściekła/y: końcówka semestru i dużo rzeczy do załatwienia przed obroną :-(

Beti ja ci pisalam z rana ze bede, wiec trzymalam i jak wizyta?

no tak i tylko ty :) i dzięki nim jestem dziś najszczęśliwsza pomimo żałoby narodowej :)...maluszek zdrowy tak sie ruszał że lekarz nie dał rady zmierzyć go :) jest o tydzień wieksze ale niestety nie pokazał co ma między nogami hehhe odwrócił sie dzidziak dupalkiem do nas ehhe jak lekarz tam go męczył i nici z pomiaru :) no ale cytologia w porządku,test pappa tez bardzo dobrze i badania ok :) więc jestem szzcęśliwa :) a i powiedział mi gin że nie muszę się przejmować brakiem ruchu bo nawet może dopiero być to w 22 tyg....więc będe czekać :) a i na plusie 4kg od zeszlego miecha :(

reklama
Hej Msdracula :-) U mnie dzisiaj odwołali wszystkie zajęcia na uniwerku, także niby luźny dzień ale i tak pozbierać sie nie mogę, ta tragedia nie pozwala przejść do porządku dziennego z czymkolwiek :-|

Beti! Jasne , że trzymałam kciuki i pisałam dzisiaj rano :-)
To super wieści :-) Gratuluję i maluszkowi również, wciąż chce być dla Was niespodzianką ;-)
W pierwszej ciąży ruchy pojawiają się około 2o-22 tc, także luzik.

Ostatnia edycja:
Do góry