reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja na krew gęstniejącą przy sterydach mam heparynke i acard. Ale mimo wszystko skierował mnie teraz na badanie gęstości krwi i na TSH bo od tarczycy moge mieć wysoki puls. Zobaczymy co wyjdzie.

reklama
Tosia a o jakim sklepie myślisz?? Bo ja właśnie wróciłam z zakupków;-) mogłaś wcześniej mówić to bym ci kupiła...santos otwarty;-);-)
Mama taką ochotę na pasztet...nigdy tak mi się pasztetów nie chciało:eek::eek::eek:

dziewczyny, zajrzałam tylko na chwilkę, nie mam nawet czasu, by nadrobić to, co napisałayście...

Czy któraś z Was ma problem z katarem i kichaniem w ciąży? U mnie katar leje się z nosa od początku ciązy. Wiem, że to w ciąży normalny objaw, bo śluzówka się wysusza, ale u mnie dodatkowo doszła alergia i nie mogę brać swoich leków ;/
Macie jakieś sprawdzone krople do nosa dla ciężarnych? Roztwór soli morskiej (sterimar, Marimar) na mnie nie działają.

no dzięki, ale ja nie mogę robić przy podrobach..w ogóle nie jestem za miesem ale jakbym miała dotknąć wątróbki albo innego organy to by mi chyba cofło:eek::eek:

z tego co zawsze mawiano na katar lekarstwa nie ma....pomaga mroźne powietrze bo obkurcza naczynia krwionośne..no ale teraz ciężko, chyba ze zamieszkasz w zamrażarce;-) na zahamowanie nic mi nie przychodzi do glowy.zwykle stosuje się preparaty udrażniające...a gin nic nie mówi?

Ja już mykam od kompa bo, aż mnie krew zalewa czytając posty skrzata są równie wykręcone jak i ona sama niestety.Przykre ale i prawdziwe. Napisałabym szczerze co myślę, ale szkoda czasu nerwów i klawiatury :) Spokojnej nocki mamusie. Skrzat- twoje " mądrości" zachowaj dla siebie ja już ich nie zobaczę gdyż cię zignorowałam i nie widzę twoich postów i zapewne i inne mamy pójdą w moje ślady o ile nie wpadły na ten pomysł dużo wcześniej. Przykro, ale co niektóre twoje posty są nie do czytania po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry