reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

z tego co zawsze mawiano na katar lekarstwa nie ma....pomaga mroźne powietrze bo obkurcza naczynia krwionośne..no ale teraz ciężko, chyba ze zamieszkasz w zamrażarce;-) na zahamowanie nic mi nie przychodzi do glowy.zwykle stosuje się preparaty udrażniające...a gin nic nie mówi?

nie, kazał brać czosnek w kapsułkach (lub naturalny), pić dużo soku z cytryny i malinowego... Ale to sa sposoby na przeziębienie, a ja wyraźnie czuję alergię (zawsze o tej porze byłam już na lekach)...
chyba trzeba wybrać się do alergologa ;/

reklama
Kernuś, myślałam o PORTIUSIE na dole... M jeszcze sie nie ruszył.. buuuuuuuu
a widzisz...no to czemu nie mówiłaś...ja właśnie w portiusie byłam:tak: mój ukochany sklep, a babki już od drzwi wołają "cześć Michałku":-D
angelisiak...no to jak jesteś alergiczką to tu czosnek wiele nie da....:no:

no widzisz... kurde kiedyś na soczek się musimy umówić... :-) też tam lubię robić zakupy.. juz mi troszkę z eklerką przeszło, objadam się popcornem... :-) Mój coś tam w łazience dłubie i dlatego taki nieużyty dziś...

witam popoludniowo i deszczowo niestety ;/ Kochane tak czytam czego nie mozna jesc bo mozna toxo zlapac i jestem przerazona! Pasztet wcinalam az mi sie uszy czesly :) Szynke na swieta robilismy w ciescie. Gril za mna chodzi juz nie wiem od kiedy - tzn ze takiej polskiej kielbasy na grilu nawet nie mozna robic i zjesc?! No i inne kielbasy ,kabanosy tez jadlam. No i pare innych wymienionych rzeczy, a testow tez nie mialam robionych ale moze teraz jak pojde to da mi skierowanie bo mowila ze dostane na tej wizycie pelno skierowan na badania i usg zrobimy.

Co do tragedii szczerze nie lubilam Kaczorow ale jest mi strasznie zal ich rodzin ,rodzin ludzi ktorzy zgineli w tak straszny sposob. Przykro mi bo w tym samolocie umarl dobry znajomy mojego taty. Dobre w tym wszystkim bylo to ,ze malzenstwo zginelo razem i w tym tragicznym momencie byli ze soba. Teraz najbardziej wsparcie potrzebne jest rodzina , bo to oni zostaja tutaj z zalem i bolem. Szczere kondolencje [*]

a ja odkrylam lody algida o smaku krówkowym - przepyszne, polecam. wczoraj polalam je sosem truskawkowym :-D

poza tym przez prawie caly dzien ogladamy z moja polowka tvn24..

o joj..... Onionek słoneczko poćwiartuje Cię zaraz... ;-) krówkoweeeee... ale się rozmarzyłam... cosik dziś poddatna na sugestie jestem... :-D krówkoweeeeeeeeeeeeeeeeee..... mniam.................................. i teraz cierpieć bedę :-D

o joj..... Onionek słoneczko poćwiartuje Cię zaraz... ;-) krówkoweeeee... ale się rozmarzyłam... cosik dziś poddatna na sugestie jestem... :-D krówkoweeeeeeeeeeeeeeeeee..... mniam.................................. i teraz cierpieć bedę :-D

przepraszam :-D ale nie moglam sie powstrzymac :-D dzis juz pewnie nie kupisz, ale jutro Ty mozesz mnie dobic ze je zajadasz kiedy mi sie juz skoncza hehe

krówkowe lody?? chyba mega słodkie co??
A Tosia widzisz...mój też dzisiaj zarobiony cały dzień obkleja ściany płytami gips-kart i korytarzyk mam zrobiony przynajmniej:-)
Ja z racji że blisko mieszkam to tylko tam kupuje i w nagrodę przed tymi świętami dostałam od babek prezent. Obsłużyły mnie bez kolejki dwa razy:tak::tak:
A ja Twego chłopa skądś kojarze.....:eek:

reklama
Do góry