reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
betti ja równiez trzymałam kciuki:)

GRATULUJE UDANEJ WIZYTY CIESZĘ SIE RAZEM Z TOBĄ ZE WSZYSTKO JEST WPORZĄDKU,NAJWAZNIEJSZE ZE MALUSZEK JEST ZDROWY RESZTA SIE NIE LICZY:)
ALE MI OCHOTY NAROBŁYŚCIE TYM LODEM O SMAKU KRÓWKOWYM,A JA SOBIE OBIECAŁAM ZE BEDE ZNACZNIE OGRANICZAC SŁODYCZE BO IDĘ SZEROKO Z WAGĄ.
WŁASNIE DZISIAJ JAK SIE WYKĄPAŁAM I ZAŁOZYŁAM KRÓTKIE SPODENKI I BLUZECZKE DO SPANIA TO MÓJ MĄŻ PATRZYŁ NA MNIE Z NIEDOWIERZANIEM JAK MNIE JEST DUŻO I STWIERDZIŁ TAK NA POWAZNIE ZE TAKIEJ DUUUUUUŻŻZŻZZEEEEEEEJJJJJJJJ DUPKI TO JA JESZCZE NIEGDY NIE MIAŁAM:)

Karolina, to ja poproszę trochę dupci....bo mnie tylko w piersi i brzuszek idzie. Wyglądam jak kangurek w ciąży ;-)
Wiecie,że jutro wszystkie markety i discounty sa zamknięte? Już to ogłosili oficjalnie. Podobnie z kinami i innymi placówkami kultury i rozrywki.

Oj benjaminko gyby można było to z miłą chęcią bym sie kilku kg z tyłeczka pozbyła ,i bym tobie z miłą chęcią podrzuciła.;-) już widze ze pomalutku wszystkie uciekacie,a ja dopiero co do kompa zasiadłam i oglądam dobie ciuszki dla maluszków no i oczywicie czytam was na bierzaco :) tylko z pewnościa zaraz nie bedzie co

Beti ja też trzymałam kciuki jak za każdą brzuchatke. Ciesze sie że wszystko u Was ok. Widać że maleństwo jest wstydliwe i powiedział że intymnym świecić nie będzie.
Dobranoc wszystkim i spokojnej nocki!

reklama
Do góry