reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
kurcze a ja tak żałuję, że nie podpytałam mojej gin na ostatnim usg...no ale nic musze cierpliwie czekać do 21go.
Wczoraj spotkałąm sie ze znajomą, która chodziła do tej samej ginki i ta jej już w 8tc przpowiedziała, że facet..no i facet:eek:

reklama
Ja słyszałam że wędzone na ciepło wędliny i ryby są bezpieczne. Ale fakt nigdy nic nie wiadomo. Jak narazie powstrzymuje sie od pysznych szyneczek i kielbasek oraz pasztetów. Ciągnie mnie u rzeźnika ale odbije sobie po ciąży. Narazie chodzi za mną grill i tu moje pytanko: czy jak mięcho na grillu zrobie to te paskudztwa zginą? Chodzi mi o grill tradycyjny na powietrzu a nie ten domowy elektryczny.
Ja sie w pierwszej ciazy zarazilam wlasnie od miesa z grilla. Tak , ze lepiej daruj sobie.
Hej

No moj dzien zaczal sie dwojako: pozytywna wizyta u gina, Co do mojej wizyty: maly wazy juz 250 g i mierzy ponad 4 cm :-) Ginekolog potwierdzila slowa z poprzedniej wizyty, ze to na stowke chlopczyk ;-) Oczywiscie, jak przed kazda wizyta - tak i przed ta stresowalam sie, jak przed egzaminami na studiach, z ktorych wychodzi sie z dobra ocena :-)
Pozdrowionka.
Gratulacje chlopczyka! 4 cm to on chyba ma miedzy nozkami :-D

Ale zbieg okolicznosci, 70 lat temu ruscy wymordowali nam cala elite,a teraz wszystkie glowy panstwa zginely w tym samym czasie i na tym samym terenie. Straszne:no::no::no:

Kerna to ta ginka strasznie strzelala w 8t , bo z tego co wiem narzady plciowe sie ksztaltuja dopiero w 12 t.

U mnie w paszporcie ciazowym pisze , ze polowkowe sie wykonuje miedzy 19-22 t.

Do góry