onionek
happy mama
onionek trochę mnie wytraszyłaś, ale nie chciałam Cie martwić. No to teraz napisze że facet rosnie pięknie
Dzieki :-) Dzis pokazal stopy i buzke :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
onionek trochę mnie wytraszyłaś, ale nie chciałam Cie martwić. No to teraz napisze że facet rosnie pięknie
Onionek gratuluje synka, kawał chłopa juz
Ja nie tyje, tylko maly wszystko zjada
U mnie to samo, ciekawe ile moje maleństwo juz mierzy i wazy? w poniedzialek sie dowiem.
Ja sie w pierwszej ciazy zarazilam wlasnie od miesa z grilla. Tak , ze lepiej daruj sobie.Ja słyszałam że wędzone na ciepło wędliny i ryby są bezpieczne. Ale fakt nigdy nic nie wiadomo. Jak narazie powstrzymuje sie od pysznych szyneczek i kielbasek oraz pasztetów. Ciągnie mnie u rzeźnika ale odbije sobie po ciąży. Narazie chodzi za mną grill i tu moje pytanko: czy jak mięcho na grillu zrobie to te paskudztwa zginą? Chodzi mi o grill tradycyjny na powietrzu a nie ten domowy elektryczny.
Gratulacje chlopczyka! 4 cm to on chyba ma miedzy nozkamiHej
No moj dzien zaczal sie dwojako: pozytywna wizyta u gina, Co do mojej wizyty: maly wazy juz 250 g i mierzy ponad 4 cm :-) Ginekolog potwierdzila slowa z poprzedniej wizyty, ze to na stowke chlopczyk ;-) Oczywiscie, jak przed kazda wizyta - tak i przed ta stresowalam sie, jak przed egzaminami na studiach, z ktorych wychodzi sie z dobra ocena :-)
Pozdrowionka.