reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witajcie dziewczyny,

Pojechałam na uczelnię, akurat wydarzyła się ta tragedia, odwołali wszystkie zajęcia i dzisiaj i jutro.
Zawiesili flagi państwowe, profesorowie biegali jak w ulu po uczelni, widac było ogromne poruszenie i szok.
Niewypowiedziany smutek, niedowierzanie, ból. Serdecznie współczuję rodzinom zmarłych.
Sympatie i antypatie w obliczu takiego nieszczęścia nie mają znaczenia ,ani żadne podziały.....Bardzo sympatyzowałam z posłanką Jaruga-Nowacką i senatorem Krystyną Bochenek...wiele znajomych twarzy, nazwisk.
Nasza polska, najważniejsza elita odeszła dzisiaj z tej ziemi, nigdy w historii żdnego kraju nie było tragedii na tak dużą skalę, aby w jednej chwili zginęło większość elity rządzącej. Długo będziemy pamiętać ten dramat.
Na zawsze w mojej pamięci i wielu Polaków [']['][']

Onionku serdecznie Ci gratuluję, duży ten Twój chłopczyk- super!
Beti daj znać jak poszło na wizycie.
Dorotko1, pamiętam o Twoim poniedziałku będę trzymać bardzo mocno kciuki.
I dziękuję Ci za to, że mówiłaś i mówisz o sobie, o toksoplazmozie....Zrobiłam natychmiast badania, uważam na siebie, przestałam jeść surowiznę- sopocką, metki i pasztety, nie będę jadła jedzenia z grilla. Bardzo mi pomogłaś!

Beniaminka...pasztety??? Łooooooojejjjjjj teraz to już mam stresa na prawde. Ja zajadam się pasztetatmi...to czego jeszcze nie wolno?? A będzie miało to jakiś sens jak teraz zrobie sobie te badania na toxo??

no tak..ale chyba Dorotka coś wspominała, że trzeba wyleczyć do któregoś tam tygodnia...a moze mi się pomieszały choroby...już zgłupiałam..dlaczego nie kazałam sobie zrobić tego testu??:wściekła/y:

Kerna może lepiej zrób , w ciąży robi się przynajmniej dwukrotnie.
Dla świętego spokoju, bo to można leczyć w każdym momencie, w najgorszej wersji.
Tak pasztety również STOP- chociaż ja bardzo lubię i metki. N cóż poczekam na te specjały.

reklama
Do góry