reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Jejciu co to teraz bedzie w naszej biednej małej Polsce, jakos sie martwie:-(
A wiecie jakie moje dziecko jest kochane? Jak tvn24 oglądałam około 10 rano, w sumie to pierwsze informacje podawali o tej tragedii i jakos mi sie tak łzawo i żle zrobiło i zaczelam płakac, a Alusia po moim krotkim wyjasnieniu jej tej sprawy powiedziała, " nie martw sie mamusiu oni sa juz w niebie".:szok:

reklama
Hej

No moj dzien zaczal sie dwojako: pozytywna wizyta u gina, potem tym strasznym info z tv - ktos juz napisal, ze teraz w przyspieszonym tempie czekaja nas wybory prezydenckie. Tymczasem obowiazki glowy panstwa przejmie marszalek sejmu - Komorowski. To na serio na pierwszy rzut oka w tv wygladalo, jak zart. Ja w pierwszej sekundzie pomyslalam o zamachu na pare prezydencka ale juz po chwili doszlo do mnie, ze to katastrofa lotnicza. Pracuje w branzy lotniczej. Tupolevy to najgorsze maszyny, jakie tylko moga byc. Dziwi mnie to, ze taki grat to samolot rzadowy, tak samo jak fakt, ze przy tak powaznej wizycie nie sprawdzono wczesniej, ze rano na lotnisko czekac bedzie mgla.. ehh..

Co do mojej wizyty: maly wazy juz 250 g i mierzy ponad 4 cm :-) Ginekolog potwierdzila slowa z poprzedniej wizyty, ze to na stowke chlopczyk ;-) Oczywiscie, jak przed kazda wizyta - tak i przed ta stresowalam sie, jak przed egzaminami na studiach, z ktorych wychodzi sie z dobra ocena :-)

Pozdrowionka.

Myslalam, ze bedzie mi dzis robic to badanie polowkowe - bo to koniec 19 tygodnia. Ale jednak bedzie to podczas nastepnej wizyty. Zapomnialam jeszcze napisac, ze powiedzialam lekarce o tym, ze zdarza mi sie miec przyspieszone tetno.. Polecila zakupic w aptece ASPARGIN - magnez z dodatkiem potasu..

aga no myśle, że ktoś siętym zajmie...w końcu w rządzie jest masa innych jeszcze ludzi. tylko nie straszcie tu dziewczyny bo ja z tych bojących się o wszsytko jestem:zawstydzona/y:
Onionek gratuluję i zaraz wpiszę na liście chłopczyka!!

A do mojej wizyty juz tylko 3 dni, wiec trzymajcie kciukaski.
onionek gratulacje synek wow ! Super ze juz kolejna z nas wie jakie maja malenstwa płec. Lece weekendowac sie z małzem, wlasnie przyjechał z pracki. Pa Brzuchatki.
Juz nie mogę po prostu od tych strasznych wiadomości boli mnie głowa, nie moge sie przecież stresowac, wiec tvn24 idzie w odstawkę, musze odpocząc, nabrac dystansu. Wam też to radzę kochane :)

reklama
Do góry