reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

wiecie co mam juz dosyc swojej cery w ciazy, czasem wyskakiwaly mi krostki(z regly na okres) ale teraz to ja strasze, jedna zalecze wyskakuja 4 i to nie takie malenkie tylko wielkie krowy, co sie zbieraja przez kilka dni, mam dosyc

Kochana nie pocieszę cię, nic na to nie poradzisz, samo musi minąć, zapewniam cię że całą ciążę nie będzie to trwało :)
Zainwestuj w dobry mineralny podkład i puder, koniecznie nie o kremowej konsystencji (czyli nie takie tradycyjne w kremie bo mi po nich też więcej wyskakiwało), ja kupiłam sobie taki odkład w sztyfcie i puder sypki :)

reklama
Ja słyszałam że wędzone na ciepło wędliny i ryby są bezpieczne. Ale fakt nigdy nic nie wiadomo. Jak narazie powstrzymuje sie od pysznych szyneczek i kielbasek oraz pasztetów. Ciągnie mnie u rzeźnika ale odbije sobie po ciąży. Narazie chodzi za mną grill i tu moje pytanko: czy jak mięcho na grillu zrobie to te paskudztwa zginą? Chodzi mi o grill tradycyjny na powietrzu a nie ten domowy elektryczny.

geilowanie nie zabija pierwotniaka

dorotka1 nie wazne kto ma racje czy ty czy ja , ja napisalam ze trzeba uwazac a jak sama napisalas ze rownie dobrze mozna zlapac od surowego miesa jak i od sopockiej

wiesz co nie wazne jest zupelnie tylko ja choruje na to i generalnie duzo rzeczy na temat tej choroby wiem,i wiem napewno to ze samo parzenie i wedzenie inne rzeczy zabija tego nie
wiec nie pisz ze sopocka jest bezpieczna bo jakby gotowana
od sopockiej tez mozna to zlapac
dobra za bardzo to moze drazliwy temat dla mnie
i nie zycze nikomu przejscia przez to co mam wiec pisze to co wiem zeby ktoras nie zakazlila sie bo zlapanie im pozniejsza ciaza tym wieksze szanse na dziecko z toxo

dorotka wierzę Tobie w 100 % i przyznam, ze wlasnie po zapoznaniu sie z Twoim przypadkiem, przestałam jeść sopocką...
I jeszcze powiem, ze całym sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki za zdrowie Twoje i dzieciątka. Pozdrawiam Cię:happy:.

Aga26ka dzieki za kciuki,wiesz przydadza sie zwlaszcza na poniedzialek na amnio bo boje sie cholernie

dzieczyny a w szczegolnosci Sylwia--nie odbierz mnie zle,ja wiem co mam na codzien
3 razy na dobe antybiotyk w najwyzszej mozliwej dawce,biegunki,mega wyjalowienie organizmu plus stres ,mega stres czy kropka jest zdrowa czy nie
wiesz co od lekarza uslyszalam ,ze jak wynik amnio bedzie prawidlowy to ostatnia dawke antybiotyku mam lyknac jak wjade na porodowke--nie wiesz co to jest byc 32 dni non stop na antybiotyku a jeszce przede mna 146
dlatego tak reaguje

Dorotko ja ciebie nie odbieram zle , zdaje sobie sprawe ze dla ciebie drazliwy temat i dlatego napisalam ze trzeba uwazac, trzymam kciuki za ciebie i malenstwo

Gaja dzieki na pewno zakupie w poniedzialek,musze isc do sklep bo jutro prwdopodobnie wszystko zamkniete ze wzgledu na załobe narodowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dorotka współczuję Ci bardzo, a jak tak czytam Twoje posty i sobie o Tobie pomyśle to zaczynam się bać o siebie:zawstydzona/y: bo ja testó nie miałam robionych i co się u mnie dzieje to tego nie wiadomo:no:
Dorotko dobrze, że czas nie stoi w miejscu..trzymaj się:-)
Czy możecie używać funkcji edytuj???? Zamiast pisać post pod postem, wystarczy go edytować:tak:Będzie czytelniej:tak:

Do góry