dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
parzenie iwedzenie nie zabija toxoplasma gondiia sopocka poledwica nie jest parzona i wedzona? wiem ze lososiowa jest tylko wedzona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
parzenie iwedzenie nie zabija toxoplasma gondiia sopocka poledwica nie jest parzona i wedzona? wiem ze lososiowa jest tylko wedzona
no i właśnie tego boje sie najbardziej, jak przebiegna wybory w ciagu 60 dni mamy wybrac nowego prezydenta.... i jak to zrobic obiektywnie...
jak bylam w technikum to mialamzajecia przez tydzien w zakladzie miesnym i widzialam wszystko od zabijania swinek do gotowych kielbas i szynek i wiem ze sopocka jest w bezpieczna bo ona jest parzona w bardzo wysokiej temp.(jakby gotowana) potem wedzona, tak samo jak gotujesz mieso a potem pieczesz ale moze ja mysle o innej