reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam sie i ja z ranka :)

Co do zakupów to ja na razie drobnicę kompletuję, łóżeczko itp to chyba z m-c przed porodem a wózek chyba nawet po. Mąż zamówi jak w szpitalu będę :)
Zresztą przy mej dwójce szkrabów mam tyle wydatków, że pomału po troszkę muszę bo by mi funduszy zabrakło. A tu ciągle cos trzeba kupić albo opłacić (np samochód, ubezpieczenia itp).

reklama
witam w strasznie deszczowy i brzydki dzień...pogoda tragedia a ja musze jechać na badania buuuu...a nie chce mi się bo jakoś po 6 godz snu jestem dalej spiąca....no ale jak wrócę to sie nigdzie juz nie ruszam dzisiaj...jeśli chodzi o zakupy ja zaczynam w maju jak mój men zacznie wiecej zarabiać hehe co by tak nie odczuł po portfelu heheh :)

jejka jutro wizyta a jak coraz bliżej to mam stresa że heja :( no tak się boję co usłyszę .... no ale jestem dobrej mysli,tzn.staram się :)

odezwę się jak wrócę miłego dnia brzuchatki :)

Witam porannie :-)

Karolinko ogromnie gratuluję córeczki ! :-D
Ja też chcę, ale pewnie najmniej tydzień musze poczekać do wizyty i może już się uda , będzie 17 t.c .
Tak mnie nakręciłyście wczoraj zakupami dla bobaska, że poszłam do pobliskiego lumpeksu i zakupiłam kilka bodziaków i koszulek...są przeeeesłodkie! :-)Ale frajda :-) Nowiutkie będę kupowac jak poznamy płeć maluszka.
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny!
Beti trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :-)

Witam porannie,
Kurcze nie nadazam was czytac. Caly dzien siedze w pracy, a potem mam komputerowstret.
Karolina gratuluje
Dziewczyny wy juz o wyprawkach, a ja ciagle w lesie. Myslalam ze sie przeprowadzimy i wtedy na spokojnie zaczne sie rozgladac. Jednak wlascicielka mieszkania sie rozmyslila w ostatniej chwili i nie chce juz wynajac mieszkania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Takze zostajemy poki co w naszym malutkim. Jakos bedziemy musieli sie przemeczyc do przyszlego lata. Tylko tak sie zastanawiam gdzie ja upchne rzeczy malenstwa:szok:
Zycze Wam milego dnia. Ja dzis tylko do 13 w pracy, wiec istnieje wieksze prawdopodobienstwo ze jeszcze tu zajrze pod wieczor.

dzień dobry:)
karolina84..gratuluję Córeczki;-)

pogoda u mnie paskudna
pada,wieje...brrrrrrrrrrrr
Samuel właśnie do szkoły wystartował
więc lecę jeszcze pokimać póki Marcelek śpi

miłego dnia!

Witam sie porannie przy kawce ale zbozowej !:-):-D
KAROLINA84 SERDECZNIE GRATULUJE ZDROWEJ CORCI !:-):tak:
No a ja musze sie pochwalicze wczoraj wkoncu doczekalam się stukania od środka :-D:-D:-D
moje malenstwo się odezwalo !!! :-)Jestem poprostu wniebowzieta bo juz myslalam ze bede ostatnia bo wiekszosc z was juz czuła czeste ruchy.:happy:
Milego dzionka laski ja wychodze wlasnie z synkiem i pieskami na spacerek do lasu:-) pozniej zaliczymy plac zabaw i do domku obiadek gotować do uslyszenia:tak:

Cześć dziewczyny, fajnie że dziś piątek!! :-) weekendzik to będzie można sobie odpocząc, od pracy oczywiście, bo w domu to chyba jeszcze więcej roboty :zawstydzona/y: ja już wypiłam swoją inkę i zajadam teraz kanapkę.
Fajnie poznawac płec dzidzi, ja już się nie mogę doczekac, a wizyta dopiero 20-tego, oj jak długo ehhhh

Witam dziewczyny porannie. Karolina gratuluję córci. Ja dopiero pewnie będę wiedziała za jakieś 4 tygodnie, czyli przy kolejnym USG.
Jeżeli chodzi o zakupy to ja będę wszystko kupować dopiero w wakacje... Szczerze mówiąc to boję się wcześniej. Mój mąż jest nieco innego zdania i już w domu stoi fotelik - nosidełko, a to tylko dlatego, że ma znaczek ferrari. Jak mąż to zobaczył to stwierdził, że on natychmiast kupuje, bo drugi raz może już nie być, a przecież dzidzia musi się dobrze wozić. heh... faceci...
U mnie za oknem szaro, ale mam nadzieję że się rozpogodzi. Dzisiaj do pracy dopiero na 9.30, ale pewnie posiedzę do jakiejś 17 ;/;/ Dobrze, że dzisiaj wolne od szkoły, więc trochę się poobijam w weekend, z resztą mam tyle do zrobienia.
Miłego dnia

A ja nie wiem kidy wizytę w końcu będę miała bo do ginki nie mogłam się dodzwonić, nr tel z pieczątki nieprawidłowy i co teraz? Bo ona z innego miasta jest:confused2: Będę musiała na jej domowy zadzwonić bo ten mam, trudno nie mam innego wyjścia a chcę na 28 kwietnia co by połówkowe zrobiła:tak:

Jeśli chodzi o pogodę to u nas ni to słońce ni chmury ale będzie brzudko bo ja ledwo co siły mam na egzystowanie, zaraz chyba kawa w ruch pójdzie bo padnę:-p

reklama
Wreście przebrnełam przez wszystkie wpisy :-) Czytam bb tylko w pracy bo w domciu wolę zajmować się mężusiem bo troszeczkę go zaniedbałam przez pierwszy trymestr

Dawno nie pisałam bo nie miałam jakoś weny. Nie wiem co się dzieje ale załapałam jakąś depresję ciążową:-( Nie mogę patrzeć w lustro bo czuję się gruba i brzydka... Czy któraś z was też tak miała?? Mój S. krzyczy na mnie że wymyślam i że dla niego jestem najpiękniejsza a do mnie to nie dochodzi.... Wszystko przez to że mimo iż jem 3 niewielkie posiłki dziennie waga wciąż rośnie... Nie wiem co z tym zrobić:szok:
Oj ja też tak miałam, właściwie to mam bo czasami wracają takie myśli. Mój sposób na to to brak luster w domu :-)Teraz mamy tylko jedno małe w łazience i wogóle nie staram się w nie patrzeć jak nie muszę. I bardzo miło mi się robi jak wieczorem usiąde i patrze na mój rosnący brzuszek a mój mąż patrzy na mnie wtedy tak jak kilka lat temu :-) Cudowne uczucie ;-)

A JA SOBIE KOBIETKI LEŻE W ŁÓŻECZKU I ODPOCZYWAM PO KOLACYJCE,MAŁŻONEK DZISIAJ OPIJAŁ CÓRECZKĘ I JUŻ PO TRZECH DRINECZKACH POSZEDŁ SPAĆ NA GÓRE DO SYPIALNI ,WIEC JA SOBIE PRZEGLĄDAM INTERNET I RÓWNIEZ OGLĄDAM MOMENT PRAWDY:tak:UWIELBIAM TEN PROGRAM,I MUSZĘ SIE WAM DZIEWCZYNY POCHWALIĆ MO MI ŁÓŻECZKO DZISIAJ KURIEREM PRZYJECHAŁO:tak: JEST POPROSTU BOSKIE,SCHOWALISMY JE Z MEZEM NA STRYCH I BEDZIE CZEKAC NA SWÓJ DZIEŃ
Gratuluję trzeciej księżniczki :-)A co do łużeczka to jakie kupiłaś bo my właśnie się zastanawiamy nad jakimś fajnym ale nie możemy się zdecydować i szukamy podpowiedzi....

jejka jutro wizyta a jak coraz bliżej to mam stresa że heja :( no tak się boję co usłyszę .... no ale jestem dobrej mysli,tzn.staram się :)

U mnie kciuki zaciśnięte ;-)

Tak pozatym witam się porannie i życzę miłego dzionka :-)

Do góry