Jak tak was niektóre czytam to jakie mam szczęście że mam własne mieszkankoCiężko tak wynajmować bo nigdy twoje nie jest:-( Nam się udało dosłownie za grosze pod koniec 2005 roku kupić a zaraz w styczniu mieszkania poszły w górę jak szalone
W sumie nieduże bo 50 m2 ale własne
Kredyt w miarę jak na nasze możliwości także nie narzekamy;-)
Teraz w czerwcu planujemy ściany przemalować i kinkiety powiesic a pod nimi 2 duże czarno - białe zdjęcia dzieci;-) Tak cuś innego
mb_1 szkoda mi was że ty z brzusiem musisz szukać czegoś. Ja sie upewniłam we wtorek że nasza niema nic przeciw dzidzi bo przedłużyła umowe na następny rok. Tylko żal mi że zwierza nie możemy mieć w domu. Możemy wszystkorobić ale nie kupować psa.
My nasze dostaniemy latem przyszlego roku. W tej chwili sie buduje. Juz nie moge sie doczekac, kiedy bede mogla je urzadzic. Mysle, ze wtedy z prawie rocznym dzieckiem bedzie jeszcze trudniej. No, ale bedziemy wreszcie u siebie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Witajcie dziewczynki
Mialam dzis piekny sen snilo mi sie ze urodzilam moich chlopakow, i polozyli mi ich na piersiach takich brudnych hehe i jeden byl taki usmiechniety widac ze urwis a drugi taki wstydliwy ale tez usmiechniety obudzilam sie o 3 w nocy i taka bylam zadowolona jak nie wiem co![]()
Sliczny sen. Jeszcze troche i bedziemy naprawde to przezywac;-)