reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

mam pytanie gdzie moge dostac taki badz podobny bo nie moge nigdzie znalezc takiej przyjemnosci a truskawy poki co sa wielkie i sztuczne no i drogie:)

Sorbety na pewno są w Kauflandzie po 1,99 zł za kubeczek. Mniam!!:-)

Dawno nie pisałam bo nie miałam jakoś weny. Nie wiem co się dzieje ale załapałam jakąś depresję ciążową:-( Nie mogę patrzeć w lustro bo czuję się gruba i brzydka... Czy któraś z was też tak miała?? Mój S. krzyczy na mnie że wymyślam i że dla niego jestem najpiękniejsza a do mnie to nie dochodzi.... Wszystko przez to że mimo iż jem 3 niewielkie posiłki dziennie waga wciąż rośnie... Nie wiem co z tym zrobić:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
A JA SOBIE KOBIETKI LEŻE W ŁÓŻECZKU I ODPOCZYWAM PO KOLACYJCE,MAŁŻONEK DZISIAJ OPIJAŁ CÓRECZKĘ I JUŻ PO TRZECH DRINECZKACH POSZEDŁ SPAĆ NA GÓRE DO SYPIALNI ,WIEC JA SOBIE PRZEGLĄDAM INTERNET I RÓWNIEZ OGLĄDAM MOMENT PRAWDY:tak:UWIELBIAM TEN PROGRAM,I MUSZĘ SIE WAM DZIEWCZYNY POCHWALIĆ MO MI ŁÓŻECZKO DZISIAJ KURIEREM PRZYJECHAŁO:tak: JEST POPROSTU BOSKIE,SCHOWALISMY JE Z MEZEM NA STRYCH I BEDZIE CZEKAC NA SWÓJ DZIEŃ

*mammi dziekuje za odpowiedz. A co do tego dolka to powiem szczerze ,ze ja czasami tez mam dni gdzie czuje sie poprostu strasznie sama z soba. Mam niska hemoglobine przez co jestem strasznie blada ,mimo ze jem zelazo w tabletkach i produkty w je bogate to i tak wygladam jak taki trup ;/ I podkrazone oczy do tego. Ale staram sie w takie dni robic wszystko by o tym nie myslec i omijac lustra (a jest to nielada wyczyn bo w domu mam komandora z wielkim lustrem ,a w korytarzu drzwi suwane i 2 takie wielkie lustra :D ) staraj sie robic wtedy to co sprawia Ci najwieksza przyjemnosc, albo idz na spacer. Ja przewaznie po takim dniu "spadku" budze sie rano i jakos mam zupelnie odwrotny humor do dnia poprzedniego az mnie nosi. I tak co jakis czas. Na szczescie nie mam dola caly czas.

KAROLINA84 a my dzis ogladalismy lozeczka i przewijaki itd ale moj stwierdzil kochanie ale my mamy jeszcze tyyyyyle czasu. A jak mu powiedzialam ze ostatnio mowil ,ze dopiero co sie dowiedzielismy a tu juz ten tydzien to powiedzial ,ze mam racje i niedlugo zaczniemy kupowac :)

Ostatnia edycja:
A JA SOBIE KOBIETKI LEŻE W ŁÓŻECZKU I ODPOCZYWAM PO KOLACYJCE,MAŁŻONEK DZISIAJ OPIJAŁ CÓRECZKĘ I JUŻ PO TRZECH DRINECZKACH POSZEDŁ SPAĆ NA GÓRE DO SYPIALNI ,WIEC JA SOBIE PRZEGLĄDAM INTERNET I RÓWNIEZ OGLĄDAM MOMENT PRAWDY:tak:UWIELBIAM TEN PROGRAM,I MUSZĘ SIE WAM DZIEWCZYNY POCHWALIĆ MO MI ŁÓŻECZKO DZISIAJ KURIEREM PRZYJECHAŁO:tak: JEST POPROSTU BOSKIE,SCHOWALISMY JE Z MEZEM NA STRYCH I BEDZIE CZEKAC NA SWÓJ DZIEŃ

super ze masz już łóżeczko :) ja pod koniec kupie bo nie mamy miejsca żeby trzymać a jak będzie już to będzie mnie korciło żeby rozłożyc hehe...
no to beka z tym momentem prawdy heh :) ja bym tam wcale nie poszła do tego proframu ...

KAROLINA84 a my dzis ogladalismy lozeczka i przewijaki itd ale moj stwierdzil kochanie ale my mamy jeszcze tyyyyyle czasu. A jak mu powiedzialam ze ostatnio mowil ,ze dopiero co sie dowiedzielismy a tu juz ten tydzien to powiedzial ,ze mam racje i niedlugo zaczniemy kupowac :)[/QUOTE]

ZGADZAM SIE Z TWOIM MEŻEM ZE JESZCZE TYLLLE CZASU ALE TAK NAPRAWDE TO ZLECI TAK SZYBKO ZE SIE NAWET NIE OBEJRZYMY A BEDZIEMY NA PORODÓWCE,JA W TEJ CIĄŻY STWIERDZIŁAM ZE ZACZNE SOBIE WSZYSTKO KOMPLETOWAC DUŻO WCZEŚNIEJ ZEBY POTEM NIE TRACIĆ JEDNORAZOWO TYLE GOTÓWKI, A CO DO ŁÓŻECZEK I PRZEWIJAKÓW W SKLEPACHTO WYDAJE MI SIE ZE CENY MAJĄ WYGÓROWANE JA PORÓWNYWAŁAM ŁÓŻECZKA I TO ŁÓZECZKO KTÓRE JA KUPIŁAM Z WYPOSAŻENIEM NA ALLEGRO ZA 550 ZŁ TO NA POLNEJ W TYM SKLEPIE DLA DZIDZI JEST TO SAMO TYLKO Z MATERACEM ZA 777ZŁ,WIEC DLA MNIE TOTALNY SZOK

ZGADZAM SIE Z TWOIM MEŻEM ZE JESZCZE TYLLLE CZASU ALE TAK NAPRAWDE TO ZLECI TAK SZYBKO ZE SIE NAWET NIE OBEJRZYMY A BEDZIEMY NA PORODÓWCE,JA W TEJ CIĄŻY STWIERDZIŁAM ZE ZACZNE SOBIE WSZYSTKO KOMPLETOWAC DUŻO WCZEŚNIEJ ZEBY POTEM NIE TRACIĆ JEDNORAZOWO TYLE GOTÓWKI, A CO DO ŁÓŻECZEK I PRZEWIJAKÓW W SKLEPACHTO WYDAJE MI SIE ZE CENY MAJĄ WYGÓROWANE JA PORÓWNYWAŁAM ŁÓŻECZKA I TO ŁÓZECZKO KTÓRE JA KUPIŁAM Z WYPOSAŻENIEM NA ALLEGRO ZA 550 ZŁ TO NA POLNEJ W TYM SKLEPIE DLA DZIDZI JEST TO SAMO TYLKO Z MATERACEM ZA 777ZŁ,WIEC DLA MNIE TOTALNY SZOK[/QUOTE]

hehe maz to za 16 dni bedzie ,az sie normalnie zaczelam stresowac jak na suwaczku zobaczylam jak ten czas leci :) No wlasnie ja tez bym wolala powoli kompletowac by pozniej tak nasze portwele nie cierpialy ale poki on nie poczuje ruchow to pewnie sie nie przekona do mojego zdania :D

No nic ja juz uciekam spac , jutro to pewnie dopiero po uczelni do was zawitam tak wiec kolorowych :)

reklama
Do góry