reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

mam pytanie gdzie moge dostac taki badz podobny bo nie moge nigdzie znalezc takiej przyjemnosci a truskawy poki co sa wielkie i sztuczne no i drogie:)

Sorbety na pewno są w Kauflandzie po 1,99 zł za kubeczek. Mniam!!:-)

Dawno nie pisałam bo nie miałam jakoś weny. Nie wiem co się dzieje ale załapałam jakąś depresję ciążową:-( Nie mogę patrzeć w lustro bo czuję się gruba i brzydka... Czy któraś z was też tak miała?? Mój S. krzyczy na mnie że wymyślam i że dla niego jestem najpiękniejsza a do mnie to nie dochodzi.... Wszystko przez to że mimo iż jem 3 niewielkie posiłki dziennie waga wciąż rośnie... Nie wiem co z tym zrobić:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
A JA SOBIE KOBIETKI LEŻE W ŁÓŻECZKU I ODPOCZYWAM PO KOLACYJCE,MAŁŻONEK DZISIAJ OPIJAŁ CÓRECZKĘ I JUŻ PO TRZECH DRINECZKACH POSZEDŁ SPAĆ NA GÓRE DO SYPIALNI ,WIEC JA SOBIE PRZEGLĄDAM INTERNET I RÓWNIEZ OGLĄDAM MOMENT PRAWDY:tak:UWIELBIAM TEN PROGRAM,I MUSZĘ SIE WAM DZIEWCZYNY POCHWALIĆ MO MI ŁÓŻECZKO DZISIAJ KURIEREM PRZYJECHAŁO:tak: JEST POPROSTU BOSKIE,SCHOWALISMY JE Z MEZEM NA STRYCH I BEDZIE CZEKAC NA SWÓJ DZIEŃ

*mammi dziekuje za odpowiedz. A co do tego dolka to powiem szczerze ,ze ja czasami tez mam dni gdzie czuje sie poprostu strasznie sama z soba. Mam niska hemoglobine przez co jestem strasznie blada ,mimo ze jem zelazo w tabletkach i produkty w je bogate to i tak wygladam jak taki trup ;/ I podkrazone oczy do tego. Ale staram sie w takie dni robic wszystko by o tym nie myslec i omijac lustra (a jest to nielada wyczyn bo w domu mam komandora z wielkim lustrem ,a w korytarzu drzwi suwane i 2 takie wielkie lustra :D ) staraj sie robic wtedy to co sprawia Ci najwieksza przyjemnosc, albo idz na spacer. Ja przewaznie po takim dniu "spadku" budze sie rano i jakos mam zupelnie odwrotny humor do dnia poprzedniego az mnie nosi. I tak co jakis czas. Na szczescie nie mam dola caly czas.

KAROLINA84 a my dzis ogladalismy lozeczka i przewijaki itd ale moj stwierdzil kochanie ale my mamy jeszcze tyyyyyle czasu. A jak mu powiedzialam ze ostatnio mowil ,ze dopiero co sie dowiedzielismy a tu juz ten tydzien to powiedzial ,ze mam racje i niedlugo zaczniemy kupowac :)

Ostatnia edycja:
A JA SOBIE KOBIETKI LEŻE W ŁÓŻECZKU I ODPOCZYWAM PO KOLACYJCE,MAŁŻONEK DZISIAJ OPIJAŁ CÓRECZKĘ I JUŻ PO TRZECH DRINECZKACH POSZEDŁ SPAĆ NA GÓRE DO SYPIALNI ,WIEC JA SOBIE PRZEGLĄDAM INTERNET I RÓWNIEZ OGLĄDAM MOMENT PRAWDY:tak:UWIELBIAM TEN PROGRAM,I MUSZĘ SIE WAM DZIEWCZYNY POCHWALIĆ MO MI ŁÓŻECZKO DZISIAJ KURIEREM PRZYJECHAŁO:tak: JEST POPROSTU BOSKIE,SCHOWALISMY JE Z MEZEM NA STRYCH I BEDZIE CZEKAC NA SWÓJ DZIEŃ

super ze masz już łóżeczko :) ja pod koniec kupie bo nie mamy miejsca żeby trzymać a jak będzie już to będzie mnie korciło żeby rozłożyc hehe...
no to beka z tym momentem prawdy heh :) ja bym tam wcale nie poszła do tego proframu ...

KAROLINA84 a my dzis ogladalismy lozeczka i przewijaki itd ale moj stwierdzil kochanie ale my mamy jeszcze tyyyyyle czasu. A jak mu powiedzialam ze ostatnio mowil ,ze dopiero co sie dowiedzielismy a tu juz ten tydzien to powiedzial ,ze mam racje i niedlugo zaczniemy kupowac :)[/QUOTE]

ZGADZAM SIE Z TWOIM MEŻEM ZE JESZCZE TYLLLE CZASU ALE TAK NAPRAWDE TO ZLECI TAK SZYBKO ZE SIE NAWET NIE OBEJRZYMY A BEDZIEMY NA PORODÓWCE,JA W TEJ CIĄŻY STWIERDZIŁAM ZE ZACZNE SOBIE WSZYSTKO KOMPLETOWAC DUŻO WCZEŚNIEJ ZEBY POTEM NIE TRACIĆ JEDNORAZOWO TYLE GOTÓWKI, A CO DO ŁÓŻECZEK I PRZEWIJAKÓW W SKLEPACHTO WYDAJE MI SIE ZE CENY MAJĄ WYGÓROWANE JA PORÓWNYWAŁAM ŁÓŻECZKA I TO ŁÓZECZKO KTÓRE JA KUPIŁAM Z WYPOSAŻENIEM NA ALLEGRO ZA 550 ZŁ TO NA POLNEJ W TYM SKLEPIE DLA DZIDZI JEST TO SAMO TYLKO Z MATERACEM ZA 777ZŁ,WIEC DLA MNIE TOTALNY SZOK

ZGADZAM SIE Z TWOIM MEŻEM ZE JESZCZE TYLLLE CZASU ALE TAK NAPRAWDE TO ZLECI TAK SZYBKO ZE SIE NAWET NIE OBEJRZYMY A BEDZIEMY NA PORODÓWCE,JA W TEJ CIĄŻY STWIERDZIŁAM ZE ZACZNE SOBIE WSZYSTKO KOMPLETOWAC DUŻO WCZEŚNIEJ ZEBY POTEM NIE TRACIĆ JEDNORAZOWO TYLE GOTÓWKI, A CO DO ŁÓŻECZEK I PRZEWIJAKÓW W SKLEPACHTO WYDAJE MI SIE ZE CENY MAJĄ WYGÓROWANE JA PORÓWNYWAŁAM ŁÓŻECZKA I TO ŁÓZECZKO KTÓRE JA KUPIŁAM Z WYPOSAŻENIEM NA ALLEGRO ZA 550 ZŁ TO NA POLNEJ W TYM SKLEPIE DLA DZIDZI JEST TO SAMO TYLKO Z MATERACEM ZA 777ZŁ,WIEC DLA MNIE TOTALNY SZOK[/QUOTE]

hehe maz to za 16 dni bedzie ,az sie normalnie zaczelam stresowac jak na suwaczku zobaczylam jak ten czas leci :) No wlasnie ja tez bym wolala powoli kompletowac by pozniej tak nasze portwele nie cierpialy ale poki on nie poczuje ruchow to pewnie sie nie przekona do mojego zdania :D

No nic ja juz uciekam spac , jutro to pewnie dopiero po uczelni do was zawitam tak wiec kolorowych :)

reklama
Do góry