kerna
http://www.lauraziobro.pl
no powinno być dokłądniejsze
kasialle a Twój maluch już bez pieluch??
kasialle a Twój maluch już bez pieluch??
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A orientowałam się bo też chcę dac synka do przedszkola, tylko nie wiem jeszcze kiedy. Słyszałam że niedobrym momentem jest moment pojawienia się drugiego malucha bo ten starszy czuję się jeszcze bardziej odrzucony. Tak mówił mój kolega z pracy, który to przerabiał w realu.
kerna nie wiem, u mnie w Bydgoszczy to żłobki są osobną instytucją i nie spotkałam się żeby były razem z przedszkolami. A orientowałam się bo też chcę dac synka do przedszkola, tylko nie wiem jeszcze kiedy. Słyszałam że niedobrym momentem jest moment pojawienia się drugiego malucha bo ten starszy czuję się jeszcze bardziej odrzucony. Tak mówił mój kolega z pracy, który to przerabiał w realu.
sprostowanie, oczywiście te tygodnie to są w przybliżeniu!!!! bo np. pierwsze to jest 12-14 tydzień itd...
ja też mam usg co wizytę, czyli co jakieś trzy tygodnie, ale o tym połówkowym słyszałam, że to jakieś dłuższe... i dlatego pytam...tak???