reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam przy kawci!
Nie wyspałam sie i czuje sie niezbyt dobrze. Wczoraj z kumpelą czytałyśmy o 2 trymestrze i śmiałyśmy sie że z to co piszą to napewno nie o mnie. "Wzrost energii i rozkwit urody" gdzie mi włosy wypadają i najchętniej zasnełabym a obudziła sie we wrześniu.
Też tak jak wy musze sie wybrać na zakupy tylko nie chce wydawać na ciuchy ciążowe majątku. Musze znaleść jakiś sklep dla puszystych z niskimi cenami.

No tak kupic cos i jeszce nie wydac najatku:)
Ja sie pocieszam ze zaraz bedzie ciepl,utko i juz dresik wciagne na zadek i tyle. W pierwszej ciazy kupilam tylko 1 pare spodni takich grubych na zime a reszte chodizlam w swoich ciuchach...tak wiec nie ma co szalec tylko stopniowo dokupywac:)

Evika....BLIZNIAKI...WOW super...gratuluje!!!!!!!!!!

reklama
No właśnie jak sobie podliczyłam ile za tą ilość ciuszków zapłaciłabym w sklepie to ok 200 zł spokojnie a tu za 50 zł :tak: I naprawdę boskie, mamy dobry lumpek niedaleko i tam dla dzieci naprawdę piękne rzeczy są:laugh2:

Co do siedzenia przy kompie to mi też juz siada szybko wzrok i zauważyłam że się pogorszył :-(

witam kochane!
evika gratluję bliźniaków!!
A ja muszę się pochwalić, że czuję coraz mocniejsze ruchy , a było to tak: idę sobie spać, a nagle poczułam takie dziwne coś, brzuch zrobił mi się w jednym miejscu twardy i jakiś wypukły, wystraszyłam się, a tż na mnie nakrzyczał, że pewnie zbyt gwałtownie sie ruszyłam, przyłożył rękę żeby zobaczyć czy dalej jest twardy i poczuł maluszka ,na początku mu nie wierzyłam, jak to przecież to takie delikatne jeszcze, ale za chwilę poczuliśmy maluszka w tym samym momencie , jeszcze chwilę to trwało, cudowne uczucie, a tż zaczarowany i w szoku __________________

Evik gratuluję bliźniaczków :-) W mojej bliskiej wielodzietnej rodzinie, która liczyła dwoje dorosłych i piątkę dzieci i po latach , gdy piatka dzieciaczków już dorosła, wielka nowina - mama w ciąży i szok!- bliźnięta. Szok okazał się przemiłą niespodzianką, urodziła się sliczna , zdrowa parka i są teraz pupilkami całej rodziny i wspaniale się chowają, tylko tata musiał zmienic auto na busika 9 osobowego :-D Ciudowna rodzinka, uwielbiam do nich jeździć :)Pozdrawiam Evik :-)

Tak sa jednojajowe jednokosmowkowe (maja jedno lozysko) i dwuowodniowe czyli dwa worki owodniowe, przez to jest nazywana ciaza duzego ryzyka

Tak wiem czytalam duzo o tym(bo tez mialam duuuzo mozliwosc ze beda blizniaki),ale na watku blizniaczym czytalam ze duzo kobiet mialao wlasnie taka i dzidziusie rodzily sie z prawie taka sama waga.Moja przyjciolka ma dwujajowe -szok czlowiek spodziewalby sie ze blizniki i chlopcy to beda podobni-a oni sa zupelnie rozni i z wygladu i z charakteru

a patrzylas na wozek ABC desine duo -mi sie bardzo podobal

czesc Dziewczynki :) u nas piknie slonko świeci oby w wekend byla taka pogoda bo moj M obiecval zabrac mnie do zoo :)) co do biustu to ja juz mam duze D z B cos tam tez mi leci ale nie wiele, ciuszki osttanio sobie kupilam ale nie jakies specjalne ciazowe bo te sa cholernie drogie zwykle tuniki z nadrukami i leginsy..... cos mi sie wydaje ze najwygodniej:))
wczoraj rozmawialismy z moim M i on stwierdzil ze jak wszystko bedzie dobrze tzn wynik Amnio za dwa lub trzy tygodnie to zabieramy oszczednosci i jedziemy na zakupy wyprawkowe............. :)) oj boziu czemu jutro nie jest 21 kwietnia juz by bylo po.............
buziaczki dla mamus i widze ze przybyly nowe blizniaki to juz 3x :)

reklama
Do góry