reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam przy kawci!
Nie wyspałam sie i czuje sie niezbyt dobrze. Wczoraj z kumpelą czytałyśmy o 2 trymestrze i śmiałyśmy sie że z to co piszą to napewno nie o mnie. "Wzrost energii i rozkwit urody" gdzie mi włosy wypadają i najchętniej zasnełabym a obudziła sie we wrześniu.
Też tak jak wy musze sie wybrać na zakupy tylko nie chce wydawać na ciuchy ciążowe majątku. Musze znaleść jakiś sklep dla puszystych z niskimi cenami.

No tak kupic cos i jeszce nie wydac najatku:)
Ja sie pocieszam ze zaraz bedzie ciepl,utko i juz dresik wciagne na zadek i tyle. W pierwszej ciazy kupilam tylko 1 pare spodni takich grubych na zime a reszte chodizlam w swoich ciuchach...tak wiec nie ma co szalec tylko stopniowo dokupywac:)

Evika....BLIZNIAKI...WOW super...gratuluje!!!!!!!!!!

reklama
No właśnie jak sobie podliczyłam ile za tą ilość ciuszków zapłaciłabym w sklepie to ok 200 zł spokojnie a tu za 50 zł :tak: I naprawdę boskie, mamy dobry lumpek niedaleko i tam dla dzieci naprawdę piękne rzeczy są:laugh2:

Co do siedzenia przy kompie to mi też juz siada szybko wzrok i zauważyłam że się pogorszył :-(

witam kochane!
evika gratluję bliźniaków!!
A ja muszę się pochwalić, że czuję coraz mocniejsze ruchy , a było to tak: idę sobie spać, a nagle poczułam takie dziwne coś, brzuch zrobił mi się w jednym miejscu twardy i jakiś wypukły, wystraszyłam się, a tż na mnie nakrzyczał, że pewnie zbyt gwałtownie sie ruszyłam, przyłożył rękę żeby zobaczyć czy dalej jest twardy i poczuł maluszka ,na początku mu nie wierzyłam, jak to przecież to takie delikatne jeszcze, ale za chwilę poczuliśmy maluszka w tym samym momencie , jeszcze chwilę to trwało, cudowne uczucie, a tż zaczarowany i w szoku __________________

Evik gratuluję bliźniaczków :-) W mojej bliskiej wielodzietnej rodzinie, która liczyła dwoje dorosłych i piątkę dzieci i po latach , gdy piatka dzieciaczków już dorosła, wielka nowina - mama w ciąży i szok!- bliźnięta. Szok okazał się przemiłą niespodzianką, urodziła się sliczna , zdrowa parka i są teraz pupilkami całej rodziny i wspaniale się chowają, tylko tata musiał zmienic auto na busika 9 osobowego :-D Ciudowna rodzinka, uwielbiam do nich jeździć :)Pozdrawiam Evik :-)

Tak sa jednojajowe jednokosmowkowe (maja jedno lozysko) i dwuowodniowe czyli dwa worki owodniowe, przez to jest nazywana ciaza duzego ryzyka

Tak wiem czytalam duzo o tym(bo tez mialam duuuzo mozliwosc ze beda blizniaki),ale na watku blizniaczym czytalam ze duzo kobiet mialao wlasnie taka i dzidziusie rodzily sie z prawie taka sama waga.Moja przyjciolka ma dwujajowe -szok czlowiek spodziewalby sie ze blizniki i chlopcy to beda podobni-a oni sa zupelnie rozni i z wygladu i z charakteru

a patrzylas na wozek ABC desine duo -mi sie bardzo podobal

czesc Dziewczynki :) u nas piknie slonko świeci oby w wekend byla taka pogoda bo moj M obiecval zabrac mnie do zoo :)) co do biustu to ja juz mam duze D z B cos tam tez mi leci ale nie wiele, ciuszki osttanio sobie kupilam ale nie jakies specjalne ciazowe bo te sa cholernie drogie zwykle tuniki z nadrukami i leginsy..... cos mi sie wydaje ze najwygodniej:))
wczoraj rozmawialismy z moim M i on stwierdzil ze jak wszystko bedzie dobrze tzn wynik Amnio za dwa lub trzy tygodnie to zabieramy oszczednosci i jedziemy na zakupy wyprawkowe............. :)) oj boziu czemu jutro nie jest 21 kwietnia juz by bylo po.............
buziaczki dla mamus i widze ze przybyly nowe blizniaki to juz 3x :)

reklama
Do góry