reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziendoberek :)
( gdzie tu sa buźki ? kurcze szukam i znakesc nie moge a wlepic nie jedna chcialam ...)

tak sobie podczytuje posty wstecz i wiecie co ? ja to chyba w dzieciecy zakupocholizm za wczesnie wpadlam . Zaczelam gromadzic wszelkie spioszki i bodziaki niemal jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem , a jak sie okazalo ze na dotatek blizniaki beda to w panike wpadlam dopiero !!! i po lumpeksach przelot robilam . A to dlatego ze po moim ostatnim dzieciatku co to mialo byc najostatniejsze w naszej rodzince wszystkie ciuszki porozdawalam , posprzedawalam laktatory , bujaki , chodziki , foteliki ... wszystkich ciuchow ciazowych sie pozbylam łeeeeeeee - teraz niem w czym chodzic bo wszystko juz ciasne :( i nazad wszystkie zakupy od nowa ) Dzieki Bogu ze lumpeksy istnieja bo bym chyba zbankrutowala .
Najbardziej mnie zalamuje fakt ze tylko moj maz pracuje na nasza wielka rodzine - we wrzesniu bedzie nas juz 7 osob !!!!!!!!
No , ale dosyc narzekania , Zuzka skonczyla ogladac Oswalda i czas na Danona , potem na polko , obiadek upichcic , dopiero wieczor jak sie wszyscy do domku zejda czas na odpoczynek . Jak nie usne to tu pkokukam do was :)

Heja! Wiesz co luteina chyba nie ma nic do wagi , bo ja tez ja biore juz dobry miesiac i u mnie 600g do przodu tylko .A na hormony tez reaguje tyjac , bo kiedys bralam encorton i utylam paskudnie. Ale moze kazdy reaguje inaczej.

Dziewczyny a ja mam już do przodu 6kg:wściekła/y:,ale to chyba też efekt luteiny-przecież to hormon,a ja zawsze tak miałam przy hormonach.....:-(....a mało jem....

Witam przy kawci!
Nie wyspałam sie i czuje sie niezbyt dobrze. Wczoraj z kumpelą czytałyśmy o 2 trymestrze i śmiałyśmy sie że z to co piszą to napewno nie o mnie. "Wzrost energii i rozkwit urody" gdzie mi włosy wypadają i najchętniej zasnełabym a obudziła sie we wrześniu.
Też tak jak wy musze sie wybrać na zakupy tylko nie chce wydawać na ciuchy ciążowe majątku. Musze znaleść jakiś sklep dla puszystych z niskimi cenami.

Skrzacie - Ja wybieram się na zakupy do Swarzędza - otwarli nowy sklep dla ciężarówek - podobno niskie ceny. Ceny spodni zaczynają się od 40 zł. Można ich namierzyć też na allegro (Beama_fashion). Sklep otwarł producent.

Dzień dobry :-)
I u mnie dzisiaj piękna pogoda. Mam dzisiaj dużo urzędów do zaliczenia, sporo jeżdżenia, dobrze że mam do dyspozycji własne autko, bo bym do wieczora nie wyrobiła. A mam takiego lenia :( Czuję się gruba i niedoczesana.
O tak , zaraz dzwonię do fryzjera na farbowanie, bo mnie już włoski odmawiają posłuszeństwa i w ogóle bleeee :-/ Nie mam żadnych spodni ciążowych, jedynie kilka tunik, czas na zakupy ale nie lubię, tyle czasu to zajmuje.
No nic czas się sprężyć, bo zbzikuję w tym domu. Chodzenie do pracy ma swoje plusy, trzeba rano wstac , zrobić makijaż i człowiek cały dzień na chodzi i gotowy. Narzucę sobie jakąś dyscyplinę, bo takie nicnierobienie obniża na dłuższą metę mój nastrój.
Życzę Wam pogodnego, pięknego dnia Dziewczynki :-)

Witam wszystki ewrzesnioweczki:) dawni mnie nie było:/
Dzien narazie pochmurny ...ale....jest nadzieja ze wyjdzie sloneczko.....
Wczoraj w Zakopcu coprawda zaskoczylam sie iloscia sniegu ktora wsypala mi sie do buta....hahahhaha....ale wiosna wiosna wiosna ach to ty!!!!!!

W poniedziałek ide do gina.....myslicie ze powie juz cos na temat płci??
Sama nie wiem co chciala bym uslyszec? hmmmm

A no tak czas pomyslec o gatkach z gumka...narazie dziny pasuja ale to tylko kwestia czasu:)

Pozdrawiam ssssserdecznie:)

dziendoberek :)
( gdzie tu sa buźki ? kurcze szukam i znakesc nie moge a wlepic nie jedna chcialam ...)

tak sobie podczytuje posty wstecz i wiecie co ? ja to chyba w dzieciecy zakupocholizm za wczesnie wpadlam . Zaczelam gromadzic wszelkie spioszki i bodziaki niemal jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem , a jak sie okazalo ze na dotatek blizniaki beda to w panike wpadlam dopiero !!! i po lumpeksach przelot robilam . A to dlatego ze po moim ostatnim dzieciatku co to mialo byc najostatniejsze w naszej rodzince wszystkie ciuszki porozdawalam , posprzedawalam laktatory , bujaki , chodziki , foteliki ... wszystkich ciuchow ciazowych sie pozbylam łeeeeeeee - teraz niem w czym chodzic bo wszystko juz ciasne :( i nazad wszystkie zakupy od nowa ) Dzieki Bogu ze lumpeksy istnieja bo bym chyba zbankrutowala .
Najbardziej mnie zalamuje fakt ze tylko moj maz pracuje na nasza wielka rodzine - we wrzesniu bedzie nas juz 7 osob !!!!!!!!
No , ale dosyc narzekania , Zuzka skonczyla ogladac Oswalda i czas na Danona , potem na polko , obiadek upichcic , dopiero wieczor jak sie wszyscy do domku zejda czas na odpoczynek . Jak nie usne to tu pkokukam do was :)

A w jakim wieku sa twoje dzieciaczki bo nie widze suwaczkow -i gratulacje blizniat oczywiscie!

reklama
Heja! Wiesz co luteina chyba nie ma nic do wagi , bo ja tez ja biore juz dobry miesiac i u mnie 600g do przodu tylko .A na hormony tez reaguje tyjac , bo kiedys bralam encorton i utylam paskudnie. Ale moze kazdy reaguje inaczej.
Ale encorton to steryd. On zaburza gospodarke elektrolitową i leci sie na wadze do góry z prędkością światła. Ja jestem akurat na odpowiedniku -metypredzie od 6 lat i z luteiną on nie ma nic wspólnego.

Dzięki agamati. A adres możesz dać? A wiesz czy dla puszystych rozmiary nietypowe czyli 46, 48 mają?

Do góry