gizela79
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja mam już do przodu 6kg,ale to chyba też efekt luteiny-przecież to hormon,a ja zawsze tak miałam przy hormonach.....:-(....a mało jem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ja mam już do przodu 6kg,ale to chyba też efekt luteiny-przecież to hormon,a ja zawsze tak miałam przy hormonach.....:-(....a mało jem....
dziendoberek
( gdzie tu sa buźki ? kurcze szukam i znakesc nie moge a wlepic nie jedna chcialam ...)
tak sobie podczytuje posty wstecz i wiecie co ? ja to chyba w dzieciecy zakupocholizm za wczesnie wpadlam . Zaczelam gromadzic wszelkie spioszki i bodziaki niemal jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem , a jak sie okazalo ze na dotatek blizniaki beda to w panike wpadlam dopiero !!! i po lumpeksach przelot robilam . A to dlatego ze po moim ostatnim dzieciatku co to mialo byc najostatniejsze w naszej rodzince wszystkie ciuszki porozdawalam , posprzedawalam laktatory , bujaki , chodziki , foteliki ... wszystkich ciuchow ciazowych sie pozbylam łeeeeeeee - teraz niem w czym chodzic bo wszystko juz ciasne i nazad wszystkie zakupy od nowa ) Dzieki Bogu ze lumpeksy istnieja bo bym chyba zbankrutowala .
Najbardziej mnie zalamuje fakt ze tylko moj maz pracuje na nasza wielka rodzine - we wrzesniu bedzie nas juz 7 osob !!!!!!!!
No , ale dosyc narzekania , Zuzka skonczyla ogladac Oswalda i czas na Danona , potem na polko , obiadek upichcic , dopiero wieczor jak sie wszyscy do domku zejda czas na odpoczynek . Jak nie usne to tu pkokukam do was
Ale encorton to steryd. On zaburza gospodarke elektrolitową i leci sie na wadze do góry z prędkością światła. Ja jestem akurat na odpowiedniku -metypredzie od 6 lat i z luteiną on nie ma nic wspólnego.Heja! Wiesz co luteina chyba nie ma nic do wagi , bo ja tez ja biore juz dobry miesiac i u mnie 600g do przodu tylko .A na hormony tez reaguje tyjac , bo kiedys bralam encorton i utylam paskudnie. Ale moze kazdy reaguje inaczej.