reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzień dobry mamusie....
ja o dziwo juz nie śpię:tak:...co do staników to ja juz mam D:tak:...a ciuszki dla maleństwa też kupuję w lumpkach w bardo dobrym stanie...ostatnio kupiłam 2x śpioszki,body i zapłaciłam 7zł.....nowe to kupię tylko wyprawkę do szpitala....i zapewne maluch dostanie parę rzeczy nowych....:rofl2:
Powiem wam ,że mój mężuś po raz pierwszy wczoraj poczuł maluszka-przyłożył ręke i bum kopniaczek:tak:...taki chodzi szczęśliwy;-)

reklama
Dzien dobry!

Ja do ciuszkow w ciucholandach nie jestem przekonana, w poblizu nie istnieja a te na ktore trafilam w krakowie to nic specjalnego nie bylo. Wygladaly te ubranka jak sprzed 10 lat :)

Ja szaleje w sklepach internetowych i na allegro. Tu we Wloszech normalnie ceny sa kosmiczne slabo mi sie robi jak widze zwykle spiochy zwykle bez zadnych specjalow za 15 euro..fakt faktem i tu mozna znalezc cos na promocji, latem jest duzo przecen np w sierpniu ale wtedy to juz bede dawno w szpitalu lezec :)Lelarz mowi ze bede rodzic w sieprniu, miesiac wczesniej, ale nie przenosze sie do sierpniowek tu mi dobrze :)

Witam z rana :)
Zapowiada się piękny dzień!!!
Zakupy zrobione, śniadanko zjedzone - teraz czas na przegląd internetu :)
Dziś dostałam dzień wolny - klasy VI piszą test. Dyr postanowiła tym razem nie wpisywać mnie na listę komisyjną - super można trochę poleniuchować ;)
Wybieram się dziś na zakupy do sklepu z odzieża ciążową; może kupię jakieś spodnie, bo już w żadne nie wchodzę :)
Miłego dnia :)))

reklama
Dzień dobry
skrzat- mysle , że jakos uda nam sie spotkac
kawka zrobiona
włosy sie suszą jest ok
no i wyspana jestem bo w nocy bylo tylko jedno wstawanie na siusiu

Ja Wam zazdroszcze , że nietkore tak malutko p[rzybraly na wadze ja mam juz 4,5 kilogramow do przodu

Do góry