reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
I ja też witam, właśnie do pracy się szykuję :/
Ale mi sie nie chceeeeee.

A wczoraj byłam w lumpku i kupiłam za 50 zł: 10 par śpioszków (całkowicie po długości rozpinanych) 3 body i 2 bluzy, wsio z next lub cherokee i gap, także opłaca się bardzo i praktycznie jak nówki. Także śpiochy już mam teraz bodziaki, kaftaniki, półśpioszki i jakieś 2 kompleciki cieplejsze na spacer :)

witam mamuski :) ja od 5 nie mogę spać przez chrapanie mojego...szok... mama właśnie wyszła do pracy a mój menik jeszcze chwilke pośpi i też wybywa...a ja już nawet byłam po swieże bułeczki w sklepie dla niego :) ..... u nas mleko na dworzu że czubka nosa nie widąc ale ma niby być 14 stopni więc nie jest żle :)

jeszcze raz karolinka powodzonka a wszystkim ciężaróweczkom miłego dnia :)

Witam porannie,
Ja juz w pracy. Znowu do 17. Chociaz generalnie nie mam na co narzekac, bo lubie to co robie i ogolnie mam mila atmosfere, to ostatnio dostaje lenia :zawstydzona/y: Co troche tylko patrze na zegarek ile jeszcze zostalo :-pDo tego zauwazylam, ze bardzo szybko meczy mi sie wzrok od komputera, wiec gdy wracam do domu, to w ogole juz nie zagladam do internetu.
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne. Ja jeszcze do wtorku musze wytrzymac. Juz odliczam :-)

Witam się porannie i ja również z pracy. Na szczęście ja tylko do 15.00 szybko czas leci jak się ma urwanie głowy.
Moja szwagierka miała termin na wczoraj ale na razie cisza :-) Czekamy z niecierpliwością.
Dziś dużo lepiej niż wczoraj, większy power to od razu lepsze samopoczucie. A wiecie mój synuś wczoraj też chyba miał taki dzień, bo ziewał cały dzień a na drzemce popołudniowej to by spał i spał. Chyba to taka pogoda wczoraj była. Ale mi go żal bo chodzi cały dzień ze swoimi butkami że chciałby na dwór, a biedaczek na antybiotyku jest i nie może wychodzic, no ale jeszcze tylko dwa dni, da radę :-)
Cóż mamusie miłego dnia Wam życzę.

reklama
I ja też witam, właśnie do pracy się szykuję :/
Ale mi sie nie chceeeeee.

A wczoraj byłam w lumpku i kupiłam za 50 zł: 10 par śpioszków (całkowicie po długości rozpinanych) 3 body i 2 bluzy, wsio z next lub cherokee i gap, także opłaca się bardzo i praktycznie jak nówki. Także śpiochy już mam teraz bodziaki, kaftaniki, półśpioszki i jakieś 2 kompleciki cieplejsze na spacer :)
a teraz wyobraż sobie ile zapłaciłabyś za to w sklepie :)) ja też wszystko bede praktycznie kupywać w lumpkach bo nie mam zamiaru przepłacać zwłaszcza że dziecko ponosi z 2-3 miesiace i koniec...

a tak po za tym to DZIEN DOBRY

Do góry