reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

oj widze ze wszystkie forumowiczki uciekły:)
jeżeli chodzi o makijaz to ja mam z tym święty spokój,ja bedąc w domu nie maluje sie wcale a jak juz wychodze z domu to ewentualnie troszkę powieki i rzęsy,żadnych pudrów nie używam ,stosuje czasem krem bronze loreal-daje on świetny efekt naprawde mogę go polecić bladym kobietką takim jak ja:)

hej kochana :) bedę musiała wypróbować ten kremik ... ja troszkę pudru nakładam na mą straszną twarz heheh bo mam nie ładną cereę :(..... ale używam takiego fajnego matujący lirenne i jestem super zadowolona :)

ja już wykąpana jutro pobudka o 6.30 bo trzeba męża do pracy wyszykować :)

reklama
beti 6.30 o rany to ja sie przekładam z boku na bok, a co do cery to ja nie mam poblemów i mogę śmiało chodzić bez żadnych pudrów i kremików:)

oj widze ze wszystkie forumowiczki uciekły:)
jeżeli chodzi o makijaz to ja mam z tym święty spokój,ja bedąc w domu nie maluje sie wcale a jak juz wychodze z domu to ewentualnie troszkę powieki i rzęsy,żadnych pudrów nie używam ,stosuje czasem krem bronze loreal-daje on świetny efekt naprawde mogę go polecić bladym kobietką takim jak ja:)

Ja bardzo podobnie -tylko ja uzywam Nivea z lekkim kolorkiem i tuszu i wielkiej roznicy u mnie nie ma czy mam makijaz czy nie

msdracula-co do kawy to ja juz sie musze zmusic do choc jednej dziennie bo masakra padam

a puls dziewczyny to mam raczej 95 czy jakos tak ,a ostatnio 56!

sikam tez masakrycznie duuuzo,tylko ze jakos raczej przesypiam noce a z rana brzuch mnie mega boli od trzymania...
85justyna-z tym ruchem w ciazy to roznie ja w pierwszej bardzo duzo chodzilam,pracowalam na caly etat w restauracjii do konca osmego miesiaca i szczerze w porodzie mi to nie pomoglo-no chyba ze bez tego to bym wcale nie dala rady urodzic...

kassialla-u mnie staniki tez te same (bo mialy troche luzu to sie wypelnily)-75 C jak na razie ale wiem ze to jeszcze nie jest ostatnie slowo

beti 6.30 o rany to ja sie przekładam z boku na bok, a co do cery to ja nie mam poblemów i mogę śmiało chodzić bez żadnych pudrów i kremików:)

ano niestety trzeba wyprawić faceta heh przecież on nawet nie wie gdzie ma skarpetki heheh...... moja mama pojedzie do pracy po 7 mój men też a ja se jeszcze sie pewnie kulne a w południe pojade do kumpeli to troszkę czas zleci :)

Tosiu super ten sklep z ciuchami ciazowymi - juz mi spodnie w oko wpadly :-)Dzieki za link:-)

...
co do ciuszków... Ja dostałam od koleżanki spodnie ciążowe... są ekstra.. jeansy, jedyne które mi się podobają jak na razie są w H&M, ale oczywiście jak byłam ostatnio stwierdziłam, ze jeszcze nie potrzebuję a teraz żałuje.. bo najbliższy taki sklep jest 60 km dalej... :no:... znalazłam fajne ciuszki na necie.. zerknijcie sobie.. Spodnie - Sklep internetowy firmy 9fashion - odzież ciążowa, moda ciążowa[/QUOTE]

Jestem dzis po wizycie u lekarki.
Dzidzia rosnie jak na drozdzach -a mi przybyly tylko 100g od 3 tygodni wiec razem w ciazy 600g . Pobrana mialam tez dzis cytologie.
Czuje sie swietnie , pogadalam z lekarka - super babka , po kazdej wizycie u niej czuje sie super . Mowila, ze niebawem poczuje ruchy dzidzi - nie moge sie doczekac.Niestety na usg nie dalo sie zobaczyc plci dzidzi - musimy byc cierpliwi:-).
I co mnie bardzo ucieszylo - moge wrocic do pracy - bardzo sie ucieszylam , bo ja na zwolneiniu swiruje- jak lezalam to nie myslalam o pracy ale teraz juz tak tesknie - do konca kwietnia mam zwolnienie , bo jest mi potrzebne przy przygotowaniach do slubu i wesela - a pzonei wracam do pracy - to dla mnie dzis megasuper wiadomosc:-)))))
Dobrejnocy Dziewczyny:-)))

Jestem dzis po wizycie u lekarki.
Dzidzia rosnie jak na drozdzach -a mi przybyly tylko 100g od 3 tygodni wiec razem w ciazy 600g . Pobrana mialam tez dzis cytologie.
Czuje sie swietnie , pogadalam z lekarka - super babka , po kazdej wizycie u niej czuje sie super . Mowila, ze niebawem poczuje ruchy dzidzi - nie moge sie doczekac.Niestety na usg nie dalo sie zobaczyc plci dzidzi - musimy byc cierpliwi:-).
I co mnie bardzo ucieszylo - moge wrocic do pracy - bardzo sie ucieszylam , bo ja na zwolneiniu swiruje- jak lezalam to nie myslalam o pracy ale teraz juz tak tesknie - do konca kwietnia mam zwolnienie , bo jest mi potrzebne przy przygotowaniach do slubu i wesela - a pzonei wracam do pracy - to dla mnie dzis megasuper wiadomosc:-)))))
Dobrejnocy Dziewczyny:-)))

super wielkie gratki :)

karolinka powodzonka na jutrzejszej wizycie :) ja już idę lulku może zasnę no trzeba nauczyc sie chodzić spać o normalnej godz a nie 3 nad ranem heheh

miłej nocki brzuchatkom i dzidziolkom :) do juterka :)

reklama
Do góry