reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

oj widze ze wszystkie forumowiczki uciekły:)
jeżeli chodzi o makijaz to ja mam z tym święty spokój,ja bedąc w domu nie maluje sie wcale a jak juz wychodze z domu to ewentualnie troszkę powieki i rzęsy,żadnych pudrów nie używam ,stosuje czasem krem bronze loreal-daje on świetny efekt naprawde mogę go polecić bladym kobietką takim jak ja:)

hej kochana :) bedę musiała wypróbować ten kremik ... ja troszkę pudru nakładam na mą straszną twarz heheh bo mam nie ładną cereę :(..... ale używam takiego fajnego matujący lirenne i jestem super zadowolona :)

ja już wykąpana jutro pobudka o 6.30 bo trzeba męża do pracy wyszykować :)

reklama
beti 6.30 o rany to ja sie przekładam z boku na bok, a co do cery to ja nie mam poblemów i mogę śmiało chodzić bez żadnych pudrów i kremików:)

oj widze ze wszystkie forumowiczki uciekły:)
jeżeli chodzi o makijaz to ja mam z tym święty spokój,ja bedąc w domu nie maluje sie wcale a jak juz wychodze z domu to ewentualnie troszkę powieki i rzęsy,żadnych pudrów nie używam ,stosuje czasem krem bronze loreal-daje on świetny efekt naprawde mogę go polecić bladym kobietką takim jak ja:)

Ja bardzo podobnie -tylko ja uzywam Nivea z lekkim kolorkiem i tuszu i wielkiej roznicy u mnie nie ma czy mam makijaz czy nie

msdracula-co do kawy to ja juz sie musze zmusic do choc jednej dziennie bo masakra padam

a puls dziewczyny to mam raczej 95 czy jakos tak ,a ostatnio 56!

sikam tez masakrycznie duuuzo,tylko ze jakos raczej przesypiam noce a z rana brzuch mnie mega boli od trzymania...
85justyna-z tym ruchem w ciazy to roznie ja w pierwszej bardzo duzo chodzilam,pracowalam na caly etat w restauracjii do konca osmego miesiaca i szczerze w porodzie mi to nie pomoglo-no chyba ze bez tego to bym wcale nie dala rady urodzic...

kassialla-u mnie staniki tez te same (bo mialy troche luzu to sie wypelnily)-75 C jak na razie ale wiem ze to jeszcze nie jest ostatnie slowo

beti 6.30 o rany to ja sie przekładam z boku na bok, a co do cery to ja nie mam poblemów i mogę śmiało chodzić bez żadnych pudrów i kremików:)

ano niestety trzeba wyprawić faceta heh przecież on nawet nie wie gdzie ma skarpetki heheh...... moja mama pojedzie do pracy po 7 mój men też a ja se jeszcze sie pewnie kulne a w południe pojade do kumpeli to troszkę czas zleci :)

Tosiu super ten sklep z ciuchami ciazowymi - juz mi spodnie w oko wpadly :-)Dzieki za link:-)

...
co do ciuszków... Ja dostałam od koleżanki spodnie ciążowe... są ekstra.. jeansy, jedyne które mi się podobają jak na razie są w H&M, ale oczywiście jak byłam ostatnio stwierdziłam, ze jeszcze nie potrzebuję a teraz żałuje.. bo najbliższy taki sklep jest 60 km dalej... :no:... znalazłam fajne ciuszki na necie.. zerknijcie sobie.. Spodnie - Sklep internetowy firmy 9fashion - odzież ciążowa, moda ciążowa[/QUOTE]

Jestem dzis po wizycie u lekarki.
Dzidzia rosnie jak na drozdzach -a mi przybyly tylko 100g od 3 tygodni wiec razem w ciazy 600g . Pobrana mialam tez dzis cytologie.
Czuje sie swietnie , pogadalam z lekarka - super babka , po kazdej wizycie u niej czuje sie super . Mowila, ze niebawem poczuje ruchy dzidzi - nie moge sie doczekac.Niestety na usg nie dalo sie zobaczyc plci dzidzi - musimy byc cierpliwi:-).
I co mnie bardzo ucieszylo - moge wrocic do pracy - bardzo sie ucieszylam , bo ja na zwolneiniu swiruje- jak lezalam to nie myslalam o pracy ale teraz juz tak tesknie - do konca kwietnia mam zwolnienie , bo jest mi potrzebne przy przygotowaniach do slubu i wesela - a pzonei wracam do pracy - to dla mnie dzis megasuper wiadomosc:-)))))
Dobrejnocy Dziewczyny:-)))

Jestem dzis po wizycie u lekarki.
Dzidzia rosnie jak na drozdzach -a mi przybyly tylko 100g od 3 tygodni wiec razem w ciazy 600g . Pobrana mialam tez dzis cytologie.
Czuje sie swietnie , pogadalam z lekarka - super babka , po kazdej wizycie u niej czuje sie super . Mowila, ze niebawem poczuje ruchy dzidzi - nie moge sie doczekac.Niestety na usg nie dalo sie zobaczyc plci dzidzi - musimy byc cierpliwi:-).
I co mnie bardzo ucieszylo - moge wrocic do pracy - bardzo sie ucieszylam , bo ja na zwolneiniu swiruje- jak lezalam to nie myslalam o pracy ale teraz juz tak tesknie - do konca kwietnia mam zwolnienie , bo jest mi potrzebne przy przygotowaniach do slubu i wesela - a pzonei wracam do pracy - to dla mnie dzis megasuper wiadomosc:-)))))
Dobrejnocy Dziewczyny:-)))

super wielkie gratki :)

karolinka powodzonka na jutrzejszej wizycie :) ja już idę lulku może zasnę no trzeba nauczyc sie chodzić spać o normalnej godz a nie 3 nad ranem heheh

miłej nocki brzuchatkom i dzidziolkom :) do juterka :)

reklama
Do góry