reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam sie poswiatecznie ;) Ja dzisiaj dopiero wrocilam od rodzinki i nawet nie staram sie nadrabiac postow na bb. I tak sie ostatnio opuscilam w czytaniu i pisaniu ale po prostu nie nadazam za Waszymi wpisami ;) Zagladam sporadycznie wiec cos tam wiem co sie u was dzieje ;)
Tymczasem pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pozytywne wyniki. Ja kolejne badanie mam w poniedzialek ;)

reklama
a ja właśnie zjadłam obiadek póżno bo mój niedawno wrócił...i tak będzie teraz codziennie :( no i leże czekam na mame ma być 2 noce u mnie wiec się ciesze :) teraz czekam na moje seriale :)

Witam mamuśki...
Karolinka jesteśmy wszystkie przy tobie...
A ja wam powiem,że mój mężuś po raz pierwszy dziś poczuł maluszka:tak:...ja też czuję ale nie codziennie,i nie są to aż tak mocne kopniaczki ale są,bo zapewne ma dużo miejsca....
Dziewczyny nie dawno widziałyśmy 2 kreseczki a tu już zbliża się powoli połówkowe:szok:
A ja już chcę wrzesień....,ale ja coś czuję ,że jednak będzie to sierpień....:confused:

Witam Ciężarówki :)))
Przebrnęłam przez Wasze posty.....ale tego było ;)
Karolinkare - Trzemam kciuki za pozytywne wyniki amnio!!!!!
Dorotko - bądź dobrej myśli; super, że serduszko kropka wali, jak dzwon. Wierzę, że po amnio wszystko się wyjaśni pozytywnie i nie będziesz się musiała już tak stresować!!! Trzymam za Was kciuki!!!

Jeśli chodzi o pracę, to chciałabym iść na L4 dopiero pod koniec czerwca (koniec roku szkolnego).
Również już prawie w nic nie wchodzę; jutro wybieram się na zakupy do sklepu dla ciężarówek :)

Miłego wieczoru :)

dzieki za cieple slowka,jakos dam rade napewno,zresztą juz nic dziwniejszego mnie raczej nie spotka

Karolinkare,znasz moje zdanie,ktorego tak usilnie tu bronilam,kochanie ja jestem po Twojej stronie i wiem ze decyzja jest ciezka,ale na cale zycie,wierze ze madrze i slusznie ją podjeliscie
trzymaj sie kochana
wiesz ja caly czas trzymam kciuki za cud

ja mam plus 4kg i narazie wchodze we wszystkie ciuchy co mam

Witam dziewczyny w końcu i ja:-)
Coś poczytałam, ale głowy nie mam:dry:
Beniaminka wyczytałam dziwną rzecz, że zalecone masz leżeć na brzuchu przez tyłozgięcie:szok: pierwsze słyszę, że na to są jakies specjalne pozycje:baffled: Ja też mam tyłozgięcie przy tej ciąży, szyjka mi się prostowała, a teraz to już w ogóle nie wiadomo jak wyglada;-)
A ja byłam dzis zakupić większy biustonosz, bo moje 70F nie mieściło tego co powinno. No i póki co kupiłam 75G:-:)-(jestem przerażona, bo większego już nie ma:no: A jak jeszcze przyjdzie mi pokarm to gdzie ja znajdę stanik:sorry2: Wasz biusty też się tak powiększają? Fakt, że są jędrne i nie wiszą jak dwa naleśniki ale co z tego:dry::dry:
Co do ciśnienia, to nic nie napiszę bo się nie znam:no:
ja też mam tyłozgięcie, ale mi ginka mówiła, że to nic nie szkodzi, że pod wpływem ciężaru dziecka macica sama się naprostowuje...
Kerna, daj trochę tych cycków :-) hihi
Karolinkare,znasz moje zdanie,ktorego tak usilnie tu bronilam,kochanie ja jestem po Twojej stronie i wiem ze decyzja jest ciezka,ale na cale zycie,wierze ze madrze i slusznie ją podjeliscie
trzymaj sie kochana
wiesz ja caly czas trzymam kciuki za cud
Karolinkare, wiesz, że moje zdanie jest inne niż Dorotki, ale nie zmienia to faktu, że również bardzo Ci współczuję, myslę o Tobie i życzę pozytywnych wyników amnio i duuużo siły !!!

Ja tylko szybko się witam wieczorową porą. U mnie Mały wariuje już regularnie. Ma pewne pory np. około 9-tej potem w południe, potem wieczorkiem. Śmieszne uczucie.
Ale chyba nadal nie dochodzi do mnie, że to MOJE WŁASNE dziecko tam mnie szturcha :-D

Wiecie dziewczyny ile ludzi tyle podejść do sprawy. Każdy łatwo mówi, że ma takie czy inne zdanie ale czasem inaczej się zachowuje i inne podejmuje decyzje jeśli jego samego zacznie coś dotyczyć. Już czasem bywał tutaj nawał rad i różne podejścia do sprawy. Chociaż czasem nie powiem przyda się opinia kogoś innego , która podtrzyma to że robi się słusznie. Czyjeś dobre słowo i podtrzymanie na duchu że robimy dobrze. Miłego wieczorku. Karolina jak to się mówi będzie tak jak Bóg chce chociaż ktoś może w niego nie wierzyć.

ojej ale napisalyscie stron :D Wita wieczornie ja dzis 8h zajec i juz nie wiedzialam jak mam wysiedziec normalnie dupka w kwadrat od tych niewygodnych krzesel. Kerna co do cyckow :D to ja niecale dwa tygodnie mialam u krawcowej brana miare bo szyje mi suknie slubna , dzis poszlam na pierwsza przymiarke i babeczka na mnie spojrzala i mowi "Oj kochana tu w cyckach to my za malo materialu mamy ,trzeba powiekszyc oj trzeba :)" Ja widze ,ze staja sie wieksze ale jakos nie wiedzialam ,ze az tak hehe :) Justyna nie jestes fenomenem a jak jestes to jestesmy dwie bo ja od poczatku ciazy stracilam ponad 4kg i brzuszek powoli zaczyna byc widoczny a ja caly czas trace wage.
Tosia ja jakos tez nie pajam miloscia do zakupow ,a to chyba przez to ze ja jak cos potrzebuje to przewaznie wiem czego chce i nie zawsze moge dostac to co sobie wymyslilam (bo to nie ten kolor, tu jakis szlaczek nie taki itp) Dlatego poniekad lubie chodzic z mama bo ona czasem wrecz mnie zmusi do przymierzenia czegos ,czego sama bym nie zalozyla, a co pozniej okazuje sie calkiem ok:) A moj to przewaznie szybciej i czesto wiecej kupi na jednym wyjsciu na zakupy niz ja :) karolinkare Ja rowniez trzymam kciukaski i wierze ,ze wszystko sie pouklada dobrze i ,ze nie bedziesz musiala zalowac zadnej Twojej czy Waszej decyzji. <tulaski>
No nic ja ide sie polozyc bo od 5:30 na nogach dzis wiec troszke padam :) Jak juz bym nie zagladala to zycze pieknych kolorowych snow ,bez horrorow :)

reklama
oj widze ze wszystkie forumowiczki uciekły:)
jeżeli chodzi o makijaz to ja mam z tym święty spokój,ja bedąc w domu nie maluje sie wcale a jak juz wychodze z domu to ewentualnie troszkę powieki i rzęsy,żadnych pudrów nie używam ,stosuje czasem krem bronze loreal-daje on świetny efekt naprawde mogę go polecić bladym kobietką takim jak ja:)

Do góry