reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Ja sie czuje dzisiaj świetnie moze dlatego ze pogoda dopisuje,a co do obiadku to ja jeszcze nie jadłam ,dzisiaj troszkę spóżniony ale jeszcze jakies 10 minut i bede konsumować:)

witam popołudniowo
KAROLINKARE będzie dobrze bez względu na to jaką decyzje podjęłąś. Wszystko się ułoży.

Co do biustu to nigdy nie miałam zbyt dużego, teraz urósł może z rozmiar, już w ogóle nie boli, tylko żyłki mi powychodziły.

ZAKUPY UWIELBIAM!
wŁAŚNIE jade kupić sobie nowy kostium bo dziś zaczynam zajęcia na basenie dla kobiet w ciąży.

Wiecie fajnie tak siedzieć w domciu, snuć się z kąta w kąt, wszystko robić powoli, bez pośpiechu,tylko martwię się ,że łatwo się zaniedbać, zeby myłam o 12 ,chodzę bez makijażu, w dresach...jak sobie z tym radzicie?

heh ja tam jak nie musze nigdzie iść to się nie maluję bo nie należe do takich zeby pięknie wygladać przy garach no ale tez nie moge powiedzieć ze jestem niechlujem heh nie jestem zaniedbana włosy zrobione brwi wyrwane a brakiem tapety się nie przejmuję jedynie maluje sie jak gdzieś wychodze bo bez makijażu nie pojadę nigdzie :) mam mój strój roboczy...dresik i podkoszulek w tym najlepiej mi się sprząta a mój men nie narzeka że tak wyglądam :)

Kasiona ja takze staram sie utzrymywac w ladzie :) tylko moje odrosty siegnely juz 4 cm no nic mysle ze w przyszlym tyg wybiore sie do fryza

kochana super że się odezwałas..wiem nie ma słów pocieszenia ale jestem z Toba i wierzę że wszystko będzie dobrze .... co do włosów ja miałam big odrost ale ufarbowałam i odrazu lepiej sie czuje :)

WITAM MOJE DROGIE CIEŻARÓWECZKI:-)
WŁASNIE PRZEBRNĘŁAM PRZEZ TE WSZYSTKIE STRONY OD RANA,NO WIEC TAK CO DO BIUSTU TO MI URÓSŁ O JEDEN ROZMIAR I MOJE CYCUSZKI WYSKAKUJA Z DOTYCHCZASOWYCH STANIKÓW WIEC CZAS NAJWYŻSZY SIE WYBRAĆ DO JAKIEGOS SKLEPU Z BIELIZNĄ,:tak:
JEZELI CHODZI O ZAKUPY DLA DZIDZIUSIA TO JA JUZ MAM SPORO NAKUPOWANE,ZAMÓWIŁAM ŁÓŻECZKO NA ALLEGRO I MAM JUZ TROSZKE SPIOSZKÓW I KAFTANIKÓW NO I BODY,DZISIAJ DOSTAŁAM POCZTĄ KOMBINEZONIK NA CHŁODNIEJSZE DNI TEŻ ZAKUPIŁAM NA ALLEGRO,NIE NALEŻE DO OSÓB PRZESADNYCH,TAKZE JA JUZ KUPUJE DLA DZIECKA ZEBY POTEM NIE ZBANKRUTOWAC:-D
A I POZA TYM NIE MOGĘ PRZEJSC OBOJĘTNIE OBOK SKLEPU Z CIUSZKAMI:tak:

KAROLINKO TRZYMAM MOCNO ZACIŚNIETE KCIUKI:-)

I WAS DZIEWCZYNY PROSZE TREZYMAJCIE ZA MNIE BO JUTRO MAM USG NO I JAK ZAWSZE STRES MNIE DOPADA CZY WSZYSTKO JEST OK:szok:

kciuki zacisnięte heh będzie dobrze :-) powodzonka na usg :)

a ja sie wzięłam za sprzątanie,o obiad się nie martwię bo mam wczorajszy i tylko odgrzeję jak mój wróci .... robie pranie pogoda sie zrobiła ładna ale juz nigdzie dziś nie ide na jutro się umówiłam zkoleżanką więc poplotkujemy :tak: musze poukładać w szafie bo mam niezły meksyk na święta się nie chciało yto teraz trzeba ehh....i juz widze ze z 7 par jeansów wejde tylko w 1 :szok: reszta jedynie na sznureczek ale chyba juz nie będę ich nosic ;-) trzeba kupić se nowe :) :-D

A ja wlaśnie poprasowałam i wstawiłam obiadek a teraz czekam na tego Mojego pracusia.
Ciśnienie mi spadło na 90/50 i głowa mnie rozbolała. Ah jak ja bym chciała już wrzesień.
Karolinkare jesteśmy z tobą całym sercem

Ja tez wchodze zaledwie w dwie swoje pary ale oczywiscie nie zapinając zamka ani guzika,wiec ja juz od dłuższego czasu popierniczam w spodniach ciażowych przynajmniej mega wygodnie jest a w brzuszek nic nie ciśnie:)

Karolinkare trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze !!!! nie myśl na razie o niczym złym! trzeba mieć nadzieję do samego końca. Życzę Ci teraz dużo siły, bo domyślam się jaką podjęłaś decyzję. Ciężko mi sobie wyobrazić co teraz czujesz, trzymaj się kochana ...

Anja fajny korektor jest z maybelline ten mineralny :tak: na pewno będzie bardzo potrzebny jak trzeba będzie po porodzie do ludzi wyjść :-D

reklama
cześć dziewczynki... witam po swietach mam nadzieje ze wybaczycie mi ta spora nieobecnosc ale po Amnio bardzo zle sie czulam przez kilka dni lezalam w lozku..... bo brzuszek mnie bolal i balam sie o maluszki. Amnio poszlo dobrze chociaz strasznie mnie bolalo bo dwa uklucia juz sama nie wiem ktore bylo gorsze...... pozniej przyjechalam z braciszkiem do domku i lezalam do soboty wlacznie .....
jestem bardzo niespokojna bo podczas usg wodniak wyszedl 9,4mm co nie rokuje za dobrze ale do wynikow amnio nic nie mozna powiedziec............ ogolnie to swieta smutnie przeszly bo kazdy mysli rozwazal dlaczego i wlasciwie odpowiedzi nie znalezlismy nigdzie
co do profka to bardzo wielkie zaskoczenie tzn pozytywne powiedzial mi ze mamy wyjscia rozne nawet w 20tyg ciazy ( nie bede pisac na forum bo rozne opinie sa na te tematy i nie chce byc oceniana. ale juz podjelismy decyzje)
zatem to tyle i teraz okres oczekiwania do 3 tyg masakra staram sie nie myslec ale mowie wam nikomu nie zycze tego co ja teraz przezywam
aha gratuluje mamusiom udanych wizyzt i mam nadzieje ze chociaz u was swieta byly radosne
buziaczki i dziekuje za trzymanie kciukow oby pomogly:tak:

caly czas mysle o Tobie i modle sie za Ciebie
zawsze jest iskierka nadzieje i caly czas za Twoje bable i Ciebie trzymamy kciuki

boziu wiesz jak ja sie boje tej amnio

karolinkare nie wiem co napisać na pocieszenie, może tylko tyle, że myślami jesteśmy z Tobą :) Odpoczywaj i pozytywnych myśli jak najwiecej kochana!
oj tak Karolinkare,trzymamy mocno kciuki

Kasiona ja takze staram sie utzrymywac w ladzie :) tylko moje odrosty siegnely juz 4 cm no nic mysle ze w przyszlym tyg wybiore sie do fryza

idz,odstresuj sie,mnie to zawsze pomaga

nie bylo dnia od 1 kwietnia zebym nie myslal co u Ciebie
podejrzewam ze przeszlas przez wiele i jeszcze wiele przed Tobą,Wami
ale trzymam kciuki ze wsio jakos pozytywnie sie zakonczy
jakby nie patrzec to zawsze z kazdej sytuacji iskierke nadzieji i dobrego mozna znalezc

ja jade w poniedzialek na amnio i mam juz niezlego pietra
poza tym antybiotyk robi swoje wiec dzis dostalam od gina globulki dopochwowe i leki na naczynia krwionosne bo zrobily mi sie zylaki,juz nawet nie napisze Wam gdzie,za to serducho kropka ma jak dzwon ,dzis znowu sluchalismy

co do siary to tez juz od kilku tygodni po nacisnieciu na brodawke mi leci

jedziemy po rower dla cory milego dnia

Do góry