reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Monia.gryc ja tak mam bo pracuje w domu..i uwierz nie zawsze mi sie chcialo cos ze soba zrobic tylko tak jak wstawalm to zasiadalam do kompa...i pewnego dnia sobie pomyslalam dosyc, pierwsza rzecza jak robie to makiaz po przebudzeniu :-) a dresy mam ladne wiec chodze w dresach pod domku :-)

Nie ma nic gorszego niz zaniedbana cizarowka ;-) jak mawia moja mama :) wiec poki mam jeszcze sily staram sie organizowac jakos hehe
Kasiona ja takze staram sie utzrymywac w ladzie :) tylko moje odrosty siegnely juz 4 cm no nic mysle ze w przyszlym tyg wybiore sie do fryza

reklama
Ja zakupilam pierwsze ubranka dla moich chlopakow, polecam! Dobra jakos i niska cena na agugu.com.pl

Jaga znalazlas juz jakies wozki dla bliznakow? Ja bede kupowac na samym koncu, tym bardziej ze mamy juz dwoch chetnych ktorzy chca nam je zasponsorowac :D

I pytanie do innych mamus czy robicie juz powoli zakupy dla waszych dzieci? Bo mnie wszyscy powstrzymuja ze za wczesnie..a ja juz bym chciala powolutku :)

W sumie to ja też będę te największe rzeczy kupować na samym końcu... z ubrankami czekam bo nie wiem co dostane po siostrach i kuzynce (w tym roku rodziły 3) ale inne rzeczy zaczne kupować po wypłacie zwłaszcza że znalazłam w promocji super pieluchy flanelowe.. później nie chce za nie przepłacać

Dziekuje za odpowiedzi bo powiem szcerze zaczynalam sie czuc jaka jakas nienormalna. Ostatnio rodzina ukochanego mnie skrytykowala ze to za wczesnie i wogole...wiec im mowie ze lepiej powoli sobie skompletowac wszystko stopniowo a nie pozniej wydac za jednym razem duza sume bo na pewno ja odczujemy w portfelu i to jeszcze podwojnie...a potem sobie pomyslalam a kij ich to obchodzi kurde nasze dzieci nasze zakupy i mam zamiar kompletowac dalej :) A w przesady tez nie wierze...

witam popołudniowo
KAROLINKARE

Wiecie fajnie tak siedzieć w domciu, snuć się z kąta w kąt, wszystko robić powoli, bez pośpiechu,tylko martwię się ,że łatwo się zaniedbać, zeby myłam o 12 ,chodzę bez makijażu, w dresach...jak sobie z tym radzicie?

oj doskonale Cie rozumiem... ja maluje sie na pół godz przed powrotem P, tez ciezko mi sie zmotywowac jak z nikim nie jestem umówiona...

a i niestety nie moge za bardzo liczyc na ciuszki od znajomych po innych dzieciach bo same krolewny na okolo sie porodzily wiec ...:tak::tak::tak: wszytsko w rozu raczej :-)

To co że róż ? Moja teściowa mi mówiła że kiedyś małych chłopców ubierało się w różowy (gdzieś słyszałam że ten kolor uspokaja ale nie wiem czy to prawda)

WITAM MOJE DROGIE CIEŻARÓWECZKI:-)
WŁASNIE PRZEBRNĘŁAM PRZEZ TE WSZYSTKIE STRONY OD RANA,NO WIEC TAK CO DO BIUSTU TO MI URÓSŁ O JEDEN ROZMIAR I MOJE CYCUSZKI WYSKAKUJA Z DOTYCHCZASOWYCH STANIKÓW WIEC CZAS NAJWYŻSZY SIE WYBRAĆ DO JAKIEGOS SKLEPU Z BIELIZNĄ,:tak:
JEZELI CHODZI O ZAKUPY DLA DZIDZIUSIA TO JA JUZ MAM SPORO NAKUPOWANE,ZAMÓWIŁAM ŁÓŻECZKO NA ALLEGRO I MAM JUZ TROSZKE SPIOSZKÓW I KAFTANIKÓW NO I BODY,DZISIAJ DOSTAŁAM POCZTĄ KOMBINEZONIK NA CHŁODNIEJSZE DNI TEŻ ZAKUPIŁAM NA ALLEGRO,NIE NALEŻE DO OSÓB PRZESADNYCH,TAKZE JA JUZ KUPUJE DLA DZIECKA ZEBY POTEM NIE ZBANKRUTOWAC:-D
A I POZA TYM NIE MOGĘ PRZEJSC OBOJĘTNIE OBOK SKLEPU Z CIUSZKAMI:tak:

KAROLINKO TRZYMAM MOCNO ZACIŚNIETE KCIUKI:-)

I WAS DZIEWCZYNY PROSZE TREZYMAJCIE ZA MNIE BO JUTRO MAM USG NO I JAK ZAWSZE STRES MNIE DOPADA CZY WSZYSTKO JEST OK:szok:

reklama
Do góry